• Niki

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Egy héttel a randi előtt vtren írtam amit fél órán belül elfogadott es annyit írt még hogy nagyon örül es vár.
    Randink előtti napon felhivtam es mondta hogy másnap megyek. Semmi nem tud megállítani hogy meglátogassam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem. Parkolni mindig lehet, van hely bőven és ingyenes.Bkval is könnyű idetalalni. Busz vonat villamos közel van.
  • Helyszín:

    Sok emeletes panel felső szintje. Lakás teljesen tiszta jó állapotú, a célnak teljesen megfelel. Fürdő tiszta, sok tusfürdő választék és szájvíz is van.
  • Lány külseje:

    Élőben sokkal szebb. Gyönyörű kék szemei engem mindig rabul ejtenek. Hatalmas természetesen mellei vannak amik jól reagálnak a törődésre. Hasát külön imádom puszilgatni. Punci teljesen csupasz, illatos.
    Fekete ruciban es combfixben várt.
  • Action:

    Ajtón belépve csókkal üdvözöltük egymást. Majd átadtam a neki szánt ajándékomat plusz vittem neki egy kis ebédet is. Nagyon örült mindkettőnek.

    Elkezdtem a ruháimtól megszabadulni, közben beszélgettünk mi történt vele mióta utoljára nála voltam.
    Majd gyors zuhany és szájvíz után vissza Nikihez aki az ágyon állva várt rám. Törölközőt ledobtam a kanapéra majd Niki elé álltam és elkezdtunk csókolózni közben egyik kezemmel fogtam a kemeny popsijat a másikkal pedig megnéztem a csupasz punciját. Kezdett nedves lenni, de ezután Niki akart volna franciázni de nem engedtem neki, elsőnek en akartam őt a csúcsra vinni.
    Nagyon örült neki, kényelembe helyezte magát, majd elkezdtem csókolni a melleit es kicsit szívtam a bimbóit, halk sóhajok jelezték hogy tetszik neki amit csinálok.
    Ezután gyengéd puszit adtam a nyakára ahol meg nem csikis. Köztudott hogy a füle és a talpa csikis.
    Majd loptam pár csókot és elkezdtem lejebb vándorolni a kis hasát mindenhol végig pusziltam, igy húztam az idegeit. Végül elértem a mennyek kapujába. Először körbe csókoltam majd belenyaltam egy nagyot, Niki erre várt már ahogy egy hangos sóhaj jelezte hogy végre ideértem.
    Amíg én odalent ténykedtem addig ő hol a hajamba túrt hol a ciciket markolta hangos nyögések közepett. Néha összekulcsoltuk a kezünket,ekkor megemelte a derekát és en még mélyebbre tudtam tolni a nyelvemet.
    Majd egyszer csak megremeget és a lábait a fülemhez nyomta. Ekkor tudtam hogy az én drágám elrepült.
    Meg egy kicsit kínoztam azzal hogy éppen csak megnyaltam a puncijat, mert ilyenkor tudom hogy érzékeny neki és csikis.
    Majd mikor kicsit pihent annyit mondott hogy ezt még visszakapom.
    Itt tudtam hogy nekem végém. Hátamra feküdtem és elkezdett franciazni. Eleinte csak lassan majd egyre gyorsabban néha lassított ekkor elkezdte kenyeztetni a makkot. Majd megint eltűntem a szájában teljesen. Tudtam ha ez így megy tovább akkor hamar végem lesz,így kértem a védőöltözetett.
    Majd rám ült es lassan elkezdett rajtam mozogni. Én közben a popsit markoltam a ciciket nyaltam faltam, markoltam mikor pedig közelebb hajolt Niki akkor pedig egy érzékenyebb csók váltásba keveredtunk.
    Éreztem hogy közel a vég igy kicsit gyorsitottam a tempón es egy hatalmasat élveztem. Hagyott lenyugodni majd megtisztogatott.

    Kis pihi következett, ezalatt sokat beszéltünk róla. Kicsit jobban megismertem, sokat kerdezgettem es ő mindenre őszintén válaszolt.

    Mikor látta hogy kezdek újra életre kelni lent. A lábam elé feküdt és teljesen eltuntette a péniszemet.
    Mikor úgy érezte hogy elég merev vagyok gumit húzott és bepucsitott elém.
    De rögtön nem tettem be hanem körbe csókoltam a popsijat, hátát es végül a nyakára is adtam és odasúgtam hogy kívánom.
    Mondta ő is, ezután mögé terdeltem es lassan becsusszantam a puncijaba. Lassú tempóval kezdtük, utána gyorsitottam ekkor Niki hangja is megjött. Kezdte érezni hogy lassulok ezért hasra feküdt es a két lábával közbe magára lökött. Elkezdtem itt is tolni közben vegig csokolgattam ahol értem de mivel igy még szűkebb volt a puncija kis idő után ismét tele lőttem a gumit.
    Mikor lenyugodtam ismét megtörölgetett.

    Ezután ismét beszélgettünk, majd elmentem fürdeni.
    Niki egy hatalmas csókkal engedett az utamra én pedig fájó szívvel léptem ki az ajtón.
  • Elszámolás:

    Végén rendeztem. Egész randi alatt szóba se került.
  • Összkép:

    Már párszor voltam nála de ez volt az első ilyen hosszú randink. Most szerencsére jobban megtudtam ismerni. Éreztem hogy már valamilyen szinten bízik bennem és rengeteg dologról tudtunk beszélni az ő és az én magánéletemről is. Lehet hogy önző leszek de nem ajánlom senkinek csak magamnak. Viccet félre téve teljesen jó szívvel ajánlom azoknak akik tudnak bánni egy ilyen nagyszerű Hölgyel.


    Ui:sajnos nem tudok még Istennőt adni de tudd hogy számomra Te azvagy.

    Imádlak Drága Nikim :*
Happy Massage