• Nati

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Natit pár napja az új hirdetések között találtam meg, a képek elég csalogatóak voltak. Mivel a napom végén volt szabad fél órám, hívtam is a hölgyet. Gyorsan felvette, nagyon kedves hang, készséges egyeztetés, egy óránb elül ott is lehetek nála. Kicsit előbb érkeztem, az ő előző vendége is korábban távozott így hamarabb kezdődhetett a randi.
  • Megközelítés:

    A parkolás este elég nyűgös, én csak kb. három utcányira találtam helyet, BKK-val viszont könnyű a dolog, majdnem a ház előtt áll meg a villamos. A háztömböt könnyű megtalálni, Nati a telefonban részletes útbaigazítást ad. A Waze pontosan a tett helyszínére visz.
  • Helyszín:

    Új építésű tömb, rendezett kívül belül. A lakásnak nagyon jó feelingje van, rendezett, tiszta, két szoba, egy nagyobb nappali/belépő. A célnak tökéletesen megfelel. Ha olyan jó lett volna az egész randi mint a lakás, biztos máskor is visszamennék. A fürdő tiszta, modern, igényes, 1-2 tusfürdő, szájvíz, tiszta törölköző mindkét zuhanyzásnál. A szobában egy nagy franciaágy volt - kényelmes, bőven elfértünk rajta. A törülközőmön egy kis ajándék csoki fogadott.
  • Lány külseje:

    A képek valóban retus nélküliek, Nati teste feszes, fiatalos, nagyon jó méretű és tartású cicik, vékony derék. A megadott adatok valósak. Kiengedett hajjal fogadott az egyik képen látható fehér(fekete)neműjében. Arca szép, erős vonásai vannak, fogai között apró közök, nagy fekete szemek, kedves mosoly - a bemutatkozásában azt írja, hogy arcmodellkedik is, ezért nem mernék megesküdni, hogy nem ő az arca egy hamarosan induló TV csatornának... "hamarosan az ön otthonában is". Az óriásplakáton rózsaszín háttér, nagy karikafübevalós lány. Mivel fél óra, félhomály, azért nem tenném rá a vagyonom, de eléggé esélyes.
  • Erotikus masszázs:

    Na, hát itt kezdődtek a problémák. A fél órás randi (számomra) kicsit időhúzás feelinggel indult, pár percet egyedül vártam bent a szobában miután megfürödtem. mint a kövi zuhanyzásnál láttam, a mosógépet üríthette ki, mert az elsőnél teli volt, a másodiknál már üres. Erre talán lett volna ideje abban a pár percben is míg várt az érkezésemre.
    Kérésemre a hátam masszírozásának kezdett neki, hát a bemutatkozásban írt mélyreható masszázs talán csak marketing szövegnek állja meg a helyét. Inkább egy félig lelkes, amatőr, tanuló masszőz érzését hozta ez a programpont. Igazból jó esett, de technikát nem véltem benne felfedezni. A masszázs közben próbáltam vele beszélgetni de csak tőmondatokban válaszolt, kölcsönösség ezen a téren nem volt, ő nem is indítványozott semmilyen kommunikációt. Ha én nem próbálok beszélgetni, szerintem simán lemegy a randi teljes csendben. Furcsa is volt, mert a telefonban egy sokkal kommunikatívabb, közlékenyebb Natival beszélgettem... Elképzelhető, hogy nem volt meg a kémia köztünk. Amikor az ülőalkalmatosságom felé tévedt a keze, próbáltam jelezni, hogy mi az ami jól esik, de nem igazán vette a lapot, így a masszázs nem tartalmazott erotikus elemeket/felhangot.
  • Levezetés:

    Fordulás után kérésemre megszabadult a fehérneműtől - az továbbra sem kérdés, hogy szép, formás, markolnivaló testtel lett megáldva a hölgy. Mivel csak krém volt nála, így azzal kezdte simogatni, masszírozni az altájékot. Sajnos fülledt erotikáról egyáltalán nem beszélhetünk, itt is próbáltam némi kommunikációt kezdeményezni hátha most kicsit beindul valami ami oldhatja a hangulatot, jobban hozzásegít az erotikához, de semmi. A bemutatkozásban az szerepel, hogy lingam, valódi csúszka és sok minden más. Ehhez képest mikor megkérdeztem, hogy kaphatok-e csúszkamasszázst, nem is értette hogy miről van szó, kétszer megkérdezte, hogy "mit?", egyszerűen nem tudtam hogy mi az. wtf? Próbáltam neki elmagyarázni, ő készségesen meg is próbálta, de testápolóval egész egy-két próbálkozás után ez inkább kellemetlen, mint jó, így kértem, hogy hagyjuk is abba, ő is teljesen esetlen volt ebben a helyzetben. Így hát maradt a kézi kényeztetés melyet mellettem ülve/térdelve adott. Én most nem vágytam sem kölcsönösségre, sem orális örömökre, inkább az volt bennem, hogy járt utat a járatlanért el ne hagyd, maradjunk a kézi kényeztetésnél. Valóban teljesen kezdő lehet Nati, a kézi kényeztetéssel kapcsolatban is instruálni kellett, bár javára legyen, hogy készségesen próbált a kérések után a zacsival és környékével is foglalkozni, stb. Egy kis apró pihenő után kezeivel juttatott a csúcsra, de ez nem az a jóleső kielégülés egy erotikus, fülledt, jókedvű randi után. Nedves törlőkendővel tisztogattam le magamról a romokat, ezután irány a fürdő.
  • Elszámolás:

    A rózsaszálak mértékét még telefonon egyeztettük, ezt a randi legvégén diszkréten a komódra helyeztem, bp-i átlag.
  • Összkép:

    Ha valaki kezdő, az egyáltalán nem baj, de akkor ne hirdessen ilyen marketing kamudumákkal. Ha nem tudta mi az a csúszkamasszázs, akkor nem is tudom mit takarhatott a lingam, és a "sok minden más". A tartalmas és érzéki randi amit szintén a bemutatkozásban ajánl most valahogy elmaradt, pedig én beleadtam magam, kezdeményeztem, és lényegében Nati is aranyos, készséges lány volt, de az érzékiség nem tudom merre maradt el. És a tartalmas alatt sem tudom, hogy mit kell érteni, én legalább valamennyi kommunikációt értenék ez alatt. Az sem baj ha valaki esetleg fáradt, csak akkor ne vállaljon még egy utolsó vendéget hanem pihenjen egyet, ne csináljon magának rossz reklámot, az MT-nek meg savanyú ízű randit. Szerintem oda-vissza tartoznánk egymásnak ennyi korrektséggel.
    Sajnálom, hogy kevés jót tudtam írni, de csak kevés jó volt ebben a fél órában. Uff.
Happy Massage