• Amira

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Reggel kerestem telefonon, rögtön felvette. Egy néhány órával későbbi időpontban egyeztünk meg.
  • Megközelítés:

    A megadott címre BKV-val mentem, mert könnyen megközelíthető. A helyszínt a térkép sokkal odébb mutatja, a valóságban a Lehel tér és a Duna közé esik.
    Ismerem a környéket a parkolás ezen a területen nem gond nélküli, drága és sokat kell keresgélni. Ezen a délelőttön viszont több szabad helyet is láttam a helyszín előtt.A megadott címre érkezve telefonáltam, és a telefonos kapcsolattal átnavigáltam a következő házhoz ahova a kapukóddal bejutottam.
  • Helyszín:

    A lakás kopottas közepes állapotú, a bútorzat szintén. A nagy tágas szobában viszonylag kényelmes franciaágy az attrakció helyszíne.
    A képen látható fürdőszoba valahol máshol van, itt egy ajtó nélküli zuhanytálcás de zuhanyfüggöny nélküli tusoló van. A mosdó igazi retró kb. a 30-as éveket idézi a sárgaréz csapjával.Tusfürdő 4-5 féle a törülköző tiszta puha frissen mosott illatú.
  • Lány külseje:

    A képeken Ő van, de a képek erősen retusáltak és nem kifejezetten a mai állapotot közvetítik. A helyes arc megvan, viszont szaladtak az évek és felugrott néhány kiló is. Molettnek semmiképp nem nevezném, a hasa erősen lóg. Nem nyerte meg a tetszésem. Egyébként kedves odaadó és szolgálatkész.
  • Action:

    A nagy hőség idején de frissen tisztán érkeztem, egy lenge pólószerű ruhában fogadott. Miután ruháimat a szobában lévő kicsit szakadt kárpitú székre helyeztem és elhelyezkedtem a franciaágyon, már ruhátlanul egy alapos nedves kendős tisztogatásba kezdett. Eközben Amira vázolta az összes lehetőséget és a franciás felvezetést ajánlotta kezdésnek. Neki is kezdet, ami rendkívül finom puha érzéki volt és már viszonylag hamar éreztem a vég közeledtét. Nem akartam rögtön ellőni magam, ezért lassítást kértem ami viszont túl jól sikerült. Eközben a mosógép is jól hallhatóan tette a dolgát a másik helységben és a szobában lévő álló ventilátor is intenzíven fújta a levegőt ránk. Talán ezek is közrejátszhattak hogy lepuhultam kissé. Amira átértékelte a korábban felvázolt programot és intenzíven nekilátott feléleszteni lankadó szerszámom. Kitartó áldozatos és változatos munkájának eredményeképp végül kezébe juttattam magjaimat. Rövid pihi után vízzel kínált ami jól esett a fokozódó nagy melegben. A zuhanyozásom alatt egy finom kávét is főzött, amit a kissé kaotikus rendű konyhában kortyoltam el beszélgetésünk közben.
  • Elszámolás:

    Az alap széles választékot biztosít amit igénybe is lehet venni, ezeket korrekten felajánlotta a kezdetkor. Az elszámolás korrekt, átlagnak megfelelő.
  • Problémák:

    A lakásba lépve és meglátva már kisebb csalódás ért. Az arcán kívül a megjelenése, az alkata és a környezet sem azt tükrözte amit adatlapján találtam.
    A finom puha franciájára emlékezni fogok.
Happy Massage