• Liza

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Liza reagálása

    Drága Windtom!
    Köszönöm a látogatásod, és a megemlékezést a mi kis pásztoróránkról!
    Nagyon jól éreztem magam Veled!
    Nos, tényleg kijár az az ajánlólevél, hiszen egy lelkes, ám annál szerényebb profi "oroszlánszelidítővel" hozott össze a sors ;)
    Várlak vissza, 4 kezesben, barátnőimmel is, hiszen nem vagyok irigy, a "jó dolgokból" őket sem szeretném kihagyni- no meg persze Téged sem ;)
    Csókollak: Liza

  • Egyeztetés:

    Liza hirdetésével már régóta szemeztem, míg végül rászántam magam, hogy felhívjam. Rögtön első hívásra sikerült elérnem. Kedves, vidám hangján tájékoztatott a lehetőségekről. Megkérdezte azt is, hogy először járok-e hasonló masszázson. Az elmondottak alapján a választás egy 1,5 órás randevúra esett, amit még aznap délutánra fixáltunk.
  • Megközelítés:

    Liza lakása egy a Westendhez közeli mellékutcában található, gyakorlatilag az aluljáróból a lépcső majdnem a házhoz ér fel. Parkolás napközben is minden bizonnyal nehézkes, tömegközlekedéssel viszont a megközelítés nem okozhat problémát.
  • Helyszín:

    A lakás a ház egyik magasabb szintjén található, a kapu elől telefonálva megkaptam a pontos instrukciókat a bejutáshoz. Lift van és működik. A masszázs szoba a lakás emeletén van. Berendezése funkcióját tekintve megfelelő. Van lehetőség a ruhát kulturáltan felakasztani, maga a masszázs egy földre helyezett matracon történik. A lakásban Liza elmondása alapján többen is vannak, de a diszkréció tökéletes volt, nem találkoztam senkivel. A fürdőszobában tisztálkodó szerek bőséges választéka, valamint szájvíz kis pohárkával is található.
  • Lány külseje:

    Tekintettel arra, hogy Liza arcképes fotókkal hirdet, így senkit sem érhet meglepetés. Az életben ugyanolyan mosolygós és kedves, mint ahogyan arra a fotók és a telefonbeszélgetés alapján következtetni lehetett. Egy apró ruhában nyitott ajtót, ami láttatni engedte formás domborulatait. Apró csókokkal köszöntött, majd a cipő levételét követően kézenfogva vezetett fel a szobába.
  • Erotikus masszázs:

    A masszázst bekereteztük elsőként az ő, majd pedig az én kényeztetésemmel. Ahogyan utólag az órát néztem, nagyjából sikerült a három „szekciót” egyenlően elosztani. A masszázs közben halk pánsípos zene szólt, ami akkor tökéletesen illett a szituációhoz. Nagyon finoman dolgozott a hátamon és a combomon, illetve egy csúszkás masszázst is kaptam tőle. Röviden beszélgettünk is, de bevallom őszintén, hogy teljesen átadtam magamat az érintéseinek és jobbára, csak arra koncentráltam.
  • Levezetés:

    Ahogy felértünk a szobába, folytattuk a bejárati ajtónál megkezdett csókolózást, ami folytatódott a fürdést követően is. Nagyon finoman csókol, ajkai puhák, nyelve játékos. Látva, hogy milyen hatással volt rám, megkérdezte, hogy szeretném-e először őt kényeztetni. Erre természetesen nem mondhattam mást, mint hogy ez minden vágyam. Hanyatt feküdt a matracon, én pedig miután nagy erőfeszítések árán sikerült rávennem magam, hogy a ne a száját csókoljam, folyamatosan „dél felé” haladva pusziltam végig a testét. Puncija nagyon finom illatú, borotvált volt. Kitartó nyelvmunkámat a visszajelzéseiből ítélve ő is élvezte. Megkérdezte, hogy van-e barátnőm, mert szívesen adna ajánlólevelet. Kérésére nem csak a nyelvemet, hanem az ujjaimat is tudtam használni. Egyiket puncijában óvatosan mozgattam, míg másikkal a popsilyukán köröztem.

    A masszázs végén Liza is bejárta nyelvével a mellkasomat, majd a farkam környékét. Gondos kényeztetésben részesítette a golyókat és a gátat is, nyelvével érintve ánuszomat is. Korábban rákérdeztem a prosztata masszázs lehetőségére, amely érkezésem egyik nem titkolt célja is volt. Nagyon finoman végezte. Egyik ujja a fenekemben, míg farkam hegyén pörgette a nyelvét. Mennyei érzés volt, ami végül egy lábremegős orgazmusban teljesedett ki nálam, miközben végig a szájában tartott. Ezt követően szorosan mellém bújt és öleltük, simogattuk egymást.
  • Elszámolás:

    Érkezésemet követően, amíg vendéglátóm vizet hozott nekem, a telefonban megbeszélt rózsaszálakat a kis asztalkán lévő tálkára helyeztem.
  • Összkép:

    Lizát jó szívvel tudom ajánlani mindenkinek, kedvessége és jókedve kiemelkedő volt. Én teljes elégedettséggel távoztam. A masszázs alatt beszéltünk róla, hogy lehetőség van négykezes masszázsra is kolléganőjével, amivel a bogarat tökéletesen elültette a fülemben, hogy mielőbb visszatérjek.
Happy Massage