• Adela

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyen ment hirtelen felindulásból úgy gondoltam, hogy fölhívok egy olyan lányt akitől előzetesen a főbb paramétereket már leegyeztettem. Véletlenszerűen esett a választásom Adelára aki rögtön felvette a telefont. Pontosan megadta a címet és mivel nem volt bejelentkezett vendége az elkövetkező pár órára így rögtön tudott fogadni. Szóval az egyeztetés nagyon könnyen ment.
  • Megközelítés:

    Hű az katasztrófa volt , a környéken nagyon nehéz volt parkolóhelyet találni ,és belenyúltam a dugóba is .
  • Helyszín:

    A lakás több szobából áll többen rendelnek benne, de nem találkoztam mással. Fürdő rendben tiszta, a háló csak a legszükségesebb bútorokat tartalmazza. Az ágy kicsit puha rugózású ezért bizonyos pozitúrák megvalósítása plusz energiát igényel, amúgy rendbe van.
  • Lány külseje:

    Rögtön lehetett látni, hogy a képeken látható hölggyel találkoztam. Erős sportos alkatú lány hason pici felesleggel. Szép arccal különösen szép szemmel megáldott A mellek teljesen rendben vannak, de tipikusan olyan jegyek lehet felismerni rajtuk ami a professzionálisan sportoló és mellizomzatot intenzíven használó lányokra jellemző.
  • Action:

    Érkezés után kötelező higiéniai kör, majd a szobában folytatás. Viszonylag gyorsan és direkt módon tér rá a jövetel céljának megvalósítására. Kedves stílusa van, de érezhető, hogy Ő tényleg nem régóta végzi ezt a tevékenységet, amely leginkább abban mutatkozik meg, hogy az amúgy jó francia tudását kiegészíti gyors tempójú kézimunkával. A herék simogatásával és masszírozásával is izgatja a vendéget. Ez utóbbi olyan tipikusan középiskolai stílusban végzi. Jól fogad ja a viszont kényeztetést, nem fogja vissza magát, mozog úgy ahogy neki jó. Így nem nehéz érzékelni, hogy mit szeret neki mikor jó. Erőteljesen nedvesedik és egyre erősödő hanghatásokat ad ki egészen az orgazmusának bekövetkeztéig. Kis pihi, majd az Én kényeztetésem következett. Kellően kiélvezkedtem magam, majd gumit kértem. Itt egy kicsit problémát okozott neki a gumi feladása, de bájosan csinálta. Én meg mosolyogtam azon, hogy az átlagtól vastagabb kicsi énre picit másképpen kell feladni egy regular méretű condomot. Szeretkezni hagyományos misszionárius pózban kezdtünk el, amelyet aztán a vég-kifejlettig nem is módosítottunk meg. Nagyon izmos szűk hüvelye van a hölgynek. Itt szintén nagyon lehetett érezni a **** pozitív hatását. Együttlét alatt végig aktív jó mozgású.. Amit kicsit hiányoltam , az az érkezéskori vízzel , üdítővel kávéval stb. való megkínálást és ugyanez a helyzet az aktus után is.
  • Elszámolás:

    Budapesti átlag. Extrákat nem vettem igénybe, de a kényeztetése alatt nincs kifogása olyanok ellen sem ami nincs az adatlapján. Gondolom ez utóbbi szimpátia és saját magának kényeztetési élvezeti értékén múlik.
  • Összkép:

    Mindenképpen ajánlott kategória, de jelezni kell, hogy a hölgynél még érezhető némi jó értelembe vett gyermeki báj vagy inkább bizonytalanság ami nagyon jól állt neki, az együttlét ettől lett olyan emberi ami miatt mint már leírtam ajánlható a hölgy.
Happy Massage