• Michelle

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Azonnal felvette, egyeztettük az időpontot, késett, de bocsánatot kért vagy 2x is. Sajnos a képek alapján nagyon is érdemesnek éreztem várakozni rá. Nem kellett volna
  • Megközelítés:

    Nagyon egyszerű minden: a megtalálás,. a megközelítés a parkolás (no jó, itt szerencsém is volt) és a BKK-s közelítés is. Ez utóbbinál pár perces séta betervezendő.
  • Helyszín:

    Újj építésűben fogad. A lakás is e szerint van berendezve: újabb stílusú bútorok. Tiszta minden, friss és száraz törölköző a fürdőben. Tiszta lepedő az ágyon.
  • Lány külseje:

    Bocs a közhelyért, de mit a képeken. Nagy mellű, kivarrt lány. A kora szerintem pár évvel több a kiírtnál, de ez lett volna a legkisebb probléma.
  • Action:

    Bár pontosan érkeztem, egyből nekem esett, hogy nála nem szokás késni és örüljek, hogy nem fog késedelmi díjat felszámolni. Mi van? Ezt nem is értettem. 5-re beszéltük meg és most 4 óra 57 van. Hol itt a probléma? Pár perc elteltével aztán rájöttem, hogy egy kicsit előmelegített némi tüzes vízzel. Itt kellett volna távoznom, de sajnos győzött a kíváncsiság.
    Fürdés után (bár a telefonban bevállalta a közös fürdést, a helyszínen már nem volt kedve hozzá) az ágyon várt. Leültem mellé és kezdtem kihámozni a ruhából, ami még rajta volt. Felpattant, hogy ezt majd ő, mert a múltkor is elszakadt valamije és nem izzadja ő a pénzt, hogy minden héten másikat vegyen. Morgás közben levetkőzött és mellém ült. Finoman hátradöntöttem, majd mondtam neki, hogy szívesen megmasszíroznám, hogy egy kicsit lazuljon. Nem hagyta magát masszírozni!!!
    Még ezek után is próbáltam vele kedves lenni, de egy fadarabot lehet, hogy hamarabb felizgattam volna. Nem egy jó szinésznő, és nem nagyon szeret semmit. Csókolózni nem is volt kedvem vele, aktust sem akartam már erőltetni, egy natúr francia lett belőle. Végül ez is félbemaradt, mert úgy rángatta közben, hogy rendesen fájt. Gyor öltözés, némi vita az ajándék megfelezéséről majd némi szítkok közepette való távozás.
  • Elszámolás:

    Előre, de utólag megfelezve, némi vita után. Még így sem érte meg, abszolút lehúzásnak tartom a helyet.
  • Problémák:

    Azt hiszem fent mindent elmondtam. Nem ajánlom a lányt. Lehet, ha nem spicces, minden a legnagyobb rendben lett volna, de sajnos nem így történt. A végén még valami jóbaráttal is megfenyegetett, ha legközelebb a környéken járnék.
Happy Massage