• Kinga

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon hirdet. Pár napja voltam nála. Telefonon egyeztettünk. Elsőre felvette. Aznap mentem is.
  • Megközelítés:

    A kerület látszik az adatlapon, így mindenki fel tud készülni saját vérmérséklete szerint a közeledésre. Személy szerint taxit választottam, így semmi gondom nem volt a megközelítéssel. Hazafelé detto.
  • Helyszín:

    Nem mostanában építették a házat, de nem is tervezem a megvételét. A lakást már szívesebben, de csak Kingával együtt. Szépen és funkcionálisan berendezett lakásban fogadott. A szobától kezdve a fürdőig minden a legnagyobb rendben volt.
  • Lány külseje:

    A képek valamelyest csalnak, de kivételesen hátrányukra. Nem tudom, Kinga miért retusált képekkel hirdeti magát, mikor az életben még csinosabb és szexibb.Nem sokat, de egy kicsit faragtak róla a képeken. De ez az ő döntése.
  • Action:

    A fürdőszobai kötelező rítus után ahogy megláttam Kingát az ágyon feküdve, bennakadt minden szó, és csak a tettek beszéltek. Átölelve csókoltam magamhoz húzva mohón, mint a kamaszok, majd a nyakán a mellein, a hasán kalandoztak csókjaim, s végül eljutottam a húsos, fazonra vágott kelyhecskéjéig. Először csak a combja belső oldalát a szeméremdombot kényeztettem, aztán rákerestem a legérzékenyebb pontjára, és innentől kezdve Kinga hangot is adott az érzéseinek. Hosszas kitartó nyelvmunkám meghozta gyümölcsét, először a medence izmai feszültek meg, aztán az egész teste, kezeivel, s majd a combjaival szorította össze a fejemet. Ezekért a pillanatokért érdemes élni, amikor úgy tud adni az ember örömet, hogy maga is beleborzong. Kis pihegés után Kinga rátért egy más fajta betevőre, mely az ajkai játéka nyomán egészen nagyra, és keményre változott. Valami olyan kifinomultan izgatta a makkom alatti tájékot, amitől nem sok hiányzott, hogy belerobbanjak a szájába. Azonban most más terveim voltak, így gumit kértem. Misszionárius szerelmes pózban csókok közepette a kis kezével a megfelelő helyre igazított, ám először úgy éreztem, mintha be volna gyógyulva. Kicsit változtattam a behatolás szögén és éreztem, hogy mégis jó helyen járok. Igyekeztem kicsiny lépésekben előre haladni, és lassan lassan, beljebb beljebb jutottam a gyönyör barlangjába, végül teljesen eltűntem benne, s láttam Kinga szemében a szenvedélyt, ráhajolva csókoltam, egyik kezemmel pedig a feneke alá nyúlva mozogtam benne, míg újra nem éreztem az orgazmus remegését, s a hangjait, amit az előzőekben. Ritmusosan szorított magába, és szinte Vele együtt szálltam el én is... hosszan repültünk együtt apró rángásokkal, mígnem földet értünk. Rövid tisztálkodás után beszélgettünk az élet, és egymás dolgairól. Hamarosan viszont elérkezett a búcsú pillanata.
  • Elszámolás:

    Az elején kérte új átlag körüli csokrot. Nekem mindegy volt mikor adom.
  • Összkép:

    Csak ajánlani tudom. Teljes mértékben jól éreztem magam, remélem ő is. Sokat gondolkodtam, hogy megírjam-e ezt a beszámolót, pláne egy másik oldalra, nem oda, ahol Kinga hirdet. Amiért mégis beregeltem és megírtam az azért van, Mert mindenkinek tudnia kell egy ilyen gyöngyszemről.
Happy Massage