• Judit

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel egyből felvette. Hangján érződik hogy nem egy csitri, de a képei és az adatai alapján ez nem is lepett meg. Elmondta a meglepő választékot, én pedig már úton is voltam hozzá. 3/4 órán belül tudott fogadni.
  • Megközelítés:

    A beszélgetéskor egyből a pontos címet mondta, a GPS gond nélkül odatalál. Parkolni egy közeli zsákutcában lehet, a ház előtt tilos; maga a parkolás ingyenes. Mivel a város peremén van majdhogynem, ezért a tömegközlekedés nem túl acélos, egy buszmegállót láttam a környéken, de én az autót javasolnám.
  • Helyszín:

    Családi házas övezet, maga a tetthely is egy ilyenben van, nem szalon, hanem otthon is. Kis virágos kertszerűségen lehet besétálni az otthonos házikóba. Eléggé le volt sötétítve, de azért látni. A szobában ventillátor próbál enyhíteni a melegen, az előadás egy franciaágyon történik. A fürdő tiszta, kád van, és egy féle tusfürdő, nekem megfelelt. A zene talán CD-ről szólt.
  • Lány külseje:

    Arcképpel hirdet, nagy meglepetés nem érheti8 az embert. Negyvenesnek mondja magát, de szerintem az ötödik X környékén járhat. Sima bőr, teljesen borotvált szép punci, a keblek is rendben vannak, a pocija lett picit nagyobb, de szerintem jó karban van. Ami nem annyira jött be az a régebbi divat szerinti frizura, bár ez kevésbé zavart, és a kezén egy kerti munkának köszönhetően kifakadt vízhólyag, ami azért volt érdekes, mert alapvetően masszázsra mentem, biztos fájhatott neki.
  • Action:

    Itt a másik kategória szerint írnám meg az élményeimet:
    Masszázs:
    Megérkezéskor bekísért, körbevezetett, majd egyből elkérte a tiszteletdíjat, illetve tisztáztuk a programot. Az anyagiak rendezése után elmentem tusolni, majd vissza a szobába, és hasra dobtam magam. Itt egy óvszer volt már odakészítve, innen tudtam, hogy bár nem ez a főprofil, de a beszámoló erre a térfélre kivánkozik.
    Ő már pőrén várt engem, majd mikor elhelyezkedtem elkezdett dolgozni a hátamon. (Néha éreztem, hogy a bőrömet karistolja valami, mint kiderült a legvégén, egy gyógyuló félben levő vízhólyag volt az.) Végigdolgozta a hátamat, karjaimat, lábamat. Közben elbeszélgettünk az élet dolgairól. Mikor szóba kerültek a rossz kuncsaftok ott megeredt a nyelve, gyakorlatilag belelovalta magát, egy picit furcsa is volt, hogy még a forduláskor is erről beszél, de nem akartam félbeszakítani. A masszázs egész jó volt, felfrissített, és a ráfordított idő is jó volt, még néztem is, hogy jó egy órát dolgozott rajtam, ami annak fényében hogy egy órát mentem nagyon korrekt.
    Közben nem volt semmilyen besimogatás vagy kacérkodás, bár néha megsimogatta a fenekem, de semmi több.

    Action/Levezetés:
    Telefonban tisztáztuk hogy 3 lehetőség van. sima kézimunka, rámülve kézi, mintha bent lenne, és konkrét aktus. Nem akartam egy jó masszőrről szexpartner beszámolót írni, így rákérdeztem a franciára, de ezt nem vállalja, úgyhogy kértem a fullos befejezést.
    Kérte hogy bontsam fel a gumit, amit felhelyezett, majd megkérdezte mi a kedvenc pózom. A lovaglást választottam. A pacigolás nem a lusta csúszkálás, hanem a föléguggolós fajta volt, a puncija pedig jó meleg, és mivel ezt a sportágat ritkábban űzöm, nem is bírtam sokáig.
    Ezt követően letisztított, elkísért zuhanyozni, ahol megmosta a hátamat, szeretem ezt a figyelmességet. Ami furcsa volt, hogy ezt követően a bizalom jegyében nekem is meg kellett várnom a fürdőben amíg letusol, ami miatt nem állítom hogy nem éreztem magam furcsán, bár elmesélt történetei alapján az okát értettem.

    Öltözés, kikísért, és balra el.
  • Elszámolás:

    Az elején kellett rendezni, a teljes program egy tucat Mathias. Abszolut korrekt, plána hogy a megbeszélt egy óra helyett durván másfelet voltam. Kicsit sajnáltam hogy ennyire bizalmatlan (nem is az, hogy az elején elkérte, azt amúgy is úgy szoktam, inkább a zuhanyzós rész volt fura), de nem magától lett ilyen.
  • Összkép:

    Aki egy jó masszázst keres a végén egy aktussal és nem riad meg az idősebb korosztálytól annak itt a helye. Ha jobban bírom a strapát szerintem ráhúzhattam volna még némi időt, de ezt majd más megtapasztalja.
Happy Massage