• Blair

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Missy egy régesrégi kedvencem. Két és fél éve, az itteni kalandozásaim kezdetekor jártam nála először, majd a találkozásaink folytatódtak úgy negyedéves gyakorisággal. Aztán tavaly év vége felé szinte a rabja lettem ezeknek a találkozásoknak, és egyrészt már hetente jártam hozzá, másrészt egy igen kellemes barátság is szövődött közöttünk. Pl. tudtuk egymás privát telefonszámát, én fuvaroztam el a dolgait, amikor elköltözött a XIII. kerületből egy másik szalonba és még egy és más. Kezdett a dolog a "már szinte szerelem" kategóriába tartozni, amit egyik kommentelő makktárs nagyon helyesen (és számomra hasznosan) meg is jegyzett az akkori beszámolómról. Én később már nem akartam Róla beszit írni, mert úgy éreztem, hogy a kapcsolatunk elért egy sokkal bensőségesebb viszonyt, amit az ember nem tereget ki. Egy "magasabb, meghittebb szintet". Aztán az idén tavasszal vagy véletlenül, vagy se, de sorozatban 4 látogatási kisérletem hiúsult meg úgy, hogy vagy hirtelenjében pont akkor jött a szerelő, vagy erős fejfájással ébredt Missy, vagy valami más okkal, de lemondta a találkozóinkat. Egy-egy ilyen lemondás nem volt sértő, vagy kulturálatlan, meg még éppen időben mondta le azokat, tehát külön-külön teljesen rendben voltak ezek, de a négyes sorozat már azt sugallta nekem, hogy ennyi eset nem lehet véletlen. Úgy éreztem, hogy Missy randi-lemondásai mögött az bújik meg, hogy lassítanunk kell.
    Ezért hát a 4. lemondott időpont után elkezdtem másfelé keresgélni a csodát, amit sikeresen meg is találtam. Azonban a mai napon van pont hat hónapja, hogy utoljára Missynél jártam: ezt felismerve tegnap este fölhívtam őt egy mai másfél órás randit kérve Tőle. Azonnal felvette a telefont, a hangja ugyanolyan kellemes volt, mint régen és egy perc sem kellett a ma délelőtti időpont kiválasztásához.
  • Megközelítés:

    A tetthely a Margit híd pesti hídfőjének közelében van. Jó a közlekedés, könnyű is odatalálni. Igaz, a liftből kilépve nekem sikerült eltévednem és majdnem rossz helyre belépnem, de ez csak a saját balfaszságom, vagy a túl nagy izgalom miatt volt. Mert az útbaigazítások tökéletesek voltak. Aztán meg Missy sikerrel visszahívott, még mielőtt rossz ajtón kopogtattam volna. Lent az utcán közel lehetelten volt parkolóhelyet találnom. Talán ez könnyebb lehet, ha fizetős időszakban megy valaki. Én mindenesetre ezentúl villamossal fogok odalátogatni.
  • Helyszín:

    Egy régi de szép épületben egy kiváló állapotban lévő polgári lakásban fogadja Missy a vendégeit. Befelé és kifelé is teljes volt a diszkréció: senkivel nem találkoztam se a házban, se magában a lakásban. A másik szobában ott aludt Barbi, akit nem ismerek. Talán nem ébresztettem fel a kezdeti hangos beszédemmel. Később már vigyáztam.
    Az előszobából nyílik Missy szobája. Tökéletesen tiszta. A nagy és praktikus francia ágy közepén a számomra előkészített lepedő és törölköző. A luxus-szállodákban van ez a tisztaság érzete az embernek. Elképesztő meleg nap volt a mai, ezért hasznos lett volna a klíma, aminek a beszerelése "folyamatban van", de ettől még ma ott rekkenő hőség volt. A szobácska talán egy picit nagyobb is lehetne, de ez engem nem zavart. A fürdőszoba tágas, szép. És persze az is makulátlanul tiszta. Ha kákán is csomót keresne valaki: a szájvízhez nem találtam kispoharat, hanem a flakonból hörpintettem egy keveset :-)
  • Lány külseje:

    Missy most éppen ideiglenesen nem hirdet ezen az oldalon. Említette, hogy nemsokára visszatér ide is. Fotóit most a konkurenciánál lehet megnézni. Számomra az ottani 3. fotó a leghívogatóbb. A többi fotójához képest talán most jóval karcsúbb a cicalány. És ha már "cicalány", akkor jöjjön ennek a névnek az értelmi szerzője:

    Három itt töltött évem alatt sok makktársamtól tanultam ezt-azt, amit ezúton köszönök nekik. Sajnos egyesek távoznak is innen, kitörlik magukat. Egy ilyen törölt reg, aki erősen hiányzik a köreinkből kisoroszlán1. Hát én most azt teszem, hogy egy az egyben idemásolom azt, ahogy ő látta Missyt, mert annál jobban ezt nem lehet leírni. És amit írt, az még mindig maradéktalanul érvényes egy év elteltével is. Remélem nem jár bünti egy ilyen tett miatt :-)
    Tehát: " Közhelyesnek hangozhat, de Missyre fokozottan igaz: a képek nem tükrözik hűen a valóságot. Ha nem lenne ezeken is nagyon kívánatos, még azt is megkockáztatnám, hogy nem előnyösek. Úgy kellene lefotózni ahogy ma láttam őt: rövid szőkésbarna haja keretezte bájos arcát, csak éppen kisminkelve, huncutul csillogó meleg tekintettel, édesen elnyílt puha ajkakkal. Képekkel nem leírható ahogy az az édes gumicukor ízű ajka a számra tapadt és szerelmes kamaszokként csókolóztunk. Nehéz szavakkal elmondani, amikor azokon az olajtól fénylő szép cicijein megcsillant a fény, s amikor először megláttam húsos barackját.
    Gyönyörű volt mikor kezét szája elé kapva megfeszülő pocival élvezett, és az a látvány amikor hason fekve lábait picit terpesztve szemeimnek majd számnak adta mindenét.
    Csodás volt vele közösen gyurmázni cickóját, izgatni hetyke bimbijeit.
    Szerettem édes mosolyát, kéjben fürdő arcocskáját. Egy cuki, kis cicalány!"

    Mondhatjátok, hogy ez így nem ér, de higgyétek el: minden egyes apróság a fenti leírásból igaz volt a részemről is. Ezt ennél jobban már nem lehet elmondani. Nincs mit kivonni, vagy hozzáadni ehhez. Kisori, befigyelsz még azért ide néha-néha?
  • Erotikus masszázs:

    Erre a másfél órás randink közepén került sor. Becsületére legyen mondva, Missy belefogott volna az én masszírozásomba, de én azt javasoltam, hogy inkább én masszírozom őt. Választott magának a cicalány egy olajat, és én sok-sok szeretettel és kevés szakértelemmel akkurátusan végigmasszíroztam őt a nyakától a bokájáig, majd vissza a csodaszép fenekéig. Amikor visszafelé odaértem, akkor Missy egy kicsit széttárta a lábait, én pedig transzba estem a punci és a popó látványától. Neki sem volt ellenére, hogy innen megint erotikus fordulatot vett a találkánk és ezért a következő részbe illik. Amíg masszázs zajlott, addig végig beszélgettünk - be kellett hoznunk annyi hónapnyi lemaradást. Ezt viszont nem teljesítettük száz százalékosan. Még megannyi dolgot kell majd megtudnunk egymásról a következő randikon.
  • Levezetés:

    A találkánk idetartozó része a kezdeti zuhanyozás után, illetve a kb. 10 perces masszírozás után zajlott. Gyakorlatilag egy dugás nélküli, de igen tömény szeretkezés volt ez. Csókolóztunk állva, majd egymás mellett fekve. Aztán a cicalány feküdt fölül, én meg alul és néha fordítva, és persze csókolóztunk. Ezek igazi heves, nyelves csókok voltak, szinte habzsoltuk és élveztük egymást. És azt is élveztük, hogy a másikunk is élvezi.

    Aztán felváltva kényeztettük egymást. Itt Missy már nem emlékezett, hogy én a szopást a hátamon fekve szeretem kapni, miközben ő oldalról és térdelve támad le, de ez 2 másodperc alatt korrigálódott. Így hát a hátamon fekve néztem, ahogy a cicalány szinte teljesen bevette a farkam a szájába, és jobbára kéz nélkül úgy kivégzett, hogy csak na. Közben a kezemmel simiztem a popsiját és bejártam az ujjaimmal a kéjbarlangját is. A másik kézzel a cicikkel és a mellbimbókkal játszadoztam. Úgy tűnt, hogy a bimbik kedvelik ezt: szépen újra megduzzadtak.

    Én Missyt először a lába között fekve kényeztettem, és azt hiszem igen intenzíven elélvezett - vagy csak beképzeli magának ezt a magamfajta férfiember. Másodszor aztán a popsi masszírozásából bontakozott ki egy eszméletlen menet. Említettem Missynek, hogy nekem az a fotója tetszik leginkább, amelyen hason fekszik enyhén széttárt lábakkal, és a fenekét egy picit megemeli. A fotón persze alsóneműben és combfixben történik ez, de én sokszor képzeltem már el őt így bugyi nélkül. Hogy a kedvemért történt-e, vagy Missynek is jól esett ez, azt nem tudhatom. De megemelte a fenekét pont úgy, én meg az ágy széle mellett térdelve elkezdtem vadul habzsolni a mindvégig nedves punciját, végignyaltam a csiklót és a másik oldalon a gátat, majd a popólyukát is. Habzsoltam mint az őrült, amit csak értem, ilyen még nem is történt velem soha. És ez Missynek látszólag ugyanannyira tetszett, mint nekem. A lányka hevesen zihált, a teste újra és újra megrázkódott, a hasizmok vadul járták önálló táncukat. Aztán lendületesen a hátára fordítottam, egyik kezemmel a popsija alá nyúltam és jól megszorítottam a farpofákat, míg középső ujjammal a popólyuk közelében matattam. Eközben a nyelvem a lepkeszárnyú szeméremajkakat és a csiklót kényeztették, másik kezem ujjai pedig a puncija belsejében érezhették a folyamatos lüktetését, az összerándulásokat. Sokáig tartott ez és nem is tudnám megmondani, hogy melyikünk élvezte jobban. A végére szakadt rólunk az izzadtság. Szerencsémre nemcsak rólam hanem Missyről is - így ez sem volt számomra ciki. Ilyen intenzív kölcsönös kényeztetést ritkán éltem át. Kamatostól megkaptam a hat hónap elmaradt élményét.
  • Elszámolás:

    Nekem ez nagyon megérte. Másfél órára mentem és sem előtte, sem utána nem kérdeztem meg, hogy hány a rózsaszál. Úgy éreztem, ez nem illik az új egymásra találáshoz. Az ajándékom ezúttal: Missy kedvence volt, a gumicukor. De ha már ez ilyen szerény ajándék volt, akkor legalább a virágcsokor a szokásosnál nagyobb volt. Amit kaptam, ahhoz képest ez eltörpült.
  • Összkép:

    Nehéz az összebenyomást megfogalmaznom. Lehet, hogy hülye voltam a 6 hónap kihagyása miatt. De persze akkor néhány csodálatos új ismeretséggel szegényebb lennék. Nem tudom, mennyire gyakori vendége leszek a jövőben, hogyan alakul majd a kettőnk "kapcsolata". Nem tudom, Missy szemszögéből hogy nézett ki ugyanez a látogatásom, de visszamenni még fogok, azt biztosan tudom.

    Túlságosan személyes és mások számára értéktelen lett ez a beszámoló - sajnálom.

    Külső szemlélőnek használható infó a végére: ha kedvesek vagytok, és megvan a kölcsönös szimpátia is köztetek, akkor Missyvel nagyon nagy élményben lehet részetek. De várjátok meg, hogy lehűljön az idő :-)
Happy Massage