• Mézi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rosszlányokon láttam, nem hozzá akartam menni de végül a sok értékelés meggyőzött. Gyorsan felvette a telefont, még aznap tudtam menni. Ez a része OK volt.
  • Megközelítés:

    Duna Plázával szemben rendel, könnyű odatalálni. Erre mondják, hogy jó közlekedés...
  • Helyszín:

    10 emeletes panel. Lakás lepukkant, fürdő leharcolt, szobában két egyszemélyes kifeküdt ágy összetolva, egy rossz lepedővel letakarva.
    Diszkréció: Még egy hölggyel van, jövés, menés mindent hallani. Igaz látni nem láttam senkit.
    Hirdetésben még újépítésű, igényes, légkondis lakás valóságban lepukkant panel lakás, ventillátorral
  • Lány külseje:

    Ő van a képen, de valahogy más vártam volna szóval a képek messze jobbak a valóságnál. Átlag csaj, csak vannak rajta tetkók.
  • Action:

    Na, a lényeg hisz ezért mentem. Valahogy elkezdtük az akciózást és elkezdett szopni, végre hajtotta a feladatot de nem volt semmi extra. Egy idő után mondtam neki, hogy mostmár beraknám úgy hogy így folytattuk, cicit nem szabad simogatni vagy szájjal bármit csinálni mert csikis. !??? Az ágy kényelmetlen, szerintem lomtalanításon szerezték, akció közben furcsa hangokat adott ki a csaj kicsit megijedtem, hogy fáj neki vagy valami történt ezért megálltam és kérdem tőle, hogy mi a baj. Erre vissza vált "normálisra" és mondja, hogy semmi, miért? Ja, akkor eset le, hogy ezek valószínűleg kéjhangok akarnak lenni. Itt már elengedtem az egészet magamban... kicsit még folytattam aztán lövés.
    Kis szünet, beszélgetés, aztán második lövés ugyanez csak ott már a lényegre koncentráltam. Próbáltam egy puncit megsimogatni de azt sem szabad.
  • Elszámolás:

    Pénzt előre kéri. Korrektnek nem mondanám, a hozzáállás és a félrevezető hirdetés miatt - újépitésű, igényes, légkondis lakás helyett igénytelen panel, ventillátorral.
  • Összkép:

    Egyeztettünk és megadta a címet, mikor ott voltam már nagyon közelben csörögtem, hogy itt vagyok és pontosan hová kell menni, csengő, stb... Erre mondja, hogy hová és hogy társasház. Ez megütötte a fülem, mert mondom itt panelek vannak, társasházak arrább vannak. Gondoltam, hogy házszámozás fog furán menni de nem, mégis csak egy panel volt. Már itt le kellett volna lépnem, szóval a panel az társasház.
    Hirdetéséből idézem: "Légkoncidionált lakás" -> panel, légkondicionálónak nyoma nincs, viszont egy tény hogy volt egy gagyi ventillátor szobában. "Igényes berendezett, tiszta újépitésű lakásban tudlak várni" -> lepukkant panel, lepukkant belülről. Még egy hölggyel rendel, simán lehet hallani jövést, menést. Részemről messze kerülendő.
Happy Massage