• Kittyke

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon könnyen elérhető, elsőre felvette. Kedves, csacsogó a hangja.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem. Parkolóhelyet találni a ház előtt. BKV-val is könnyen megközelíthető. Bár én nem szoktam BKV-zni, szóval pontosabb információkat nem tudok adni.
  • Helyszín:

    Lakas jó illatú, tiszta, rend van, ahogy lennie kell. Álagod panel, a célnak tökeletesen megfelel. Látszik Kittyke rend és tisztaság szeretete. Fürdőszoba tiszta, több tusfürdő közül lehet választani. Szoba olyan mint mindenhol máshol. Franciaágy, szekrény.
  • Lány külseje:

    Képeknek tökeletesen megfelel. Nekem a zsánerem Kitty. Szép formas alakja van, álló cicikkel. Popsija kemény, formás. Arca szep, szeme kék, ami a gyengém.
  • Action:

    Kitty rendkívül kedvesen, csókkal fogadott. Amolyan nyelves, ölelkezős. Ő egy szál köntösben volt. Jól meg is simogattam. Kézenfogva bevezetett a szobába. Itt átadtam amit kell és ledobtam ruhámat. Kaptam törölközőt. Hívtam fürdeni, de ő már volt. Gondolom vigyáz a hajára. Pedig tudtam volna mit kezdeni vele tusolás közben. Gyors fürdés után vissza a szobába. Meztelen összegabalyodás, csókolózás következett. Igazi nyelves. Kitty elindult lefelé és már szájában is voltam. Nyalta, falta, szopogatta, mindenigényt kielégítően. Közben kezemmel izgattam. Ujjamat benyalaztam, egy majd két ujjam mozgattam benne. Ez tetszett neki. Mindketten többet kívántunk, így gunit húzott és ráült. Éreztem a hüvelye szorítását, ő pedig élvezkedett rajtam. Aztán felguggolt és így csúszott hímtagomon fel, le közepes tempóban. Nagyon izgató volt. Alúlról megmarkoltam fenekét, felvaltva cicijét, csiklójá izgattam. Aztán hátára fektettem, ő lábát felemelte és így tömködtem, ő sóhajtozott, aprókat sikított. Majd hátulról bepucsított, itt elengedtem az indulatokat és keményen megraktam. Cicijét, csiklóját izgattam. Éreztem közeleg a vég, gumit lekaptam, ő feltérdelt és szopott, verte a mellére a terméket. Megjegyezte, hogy jó sok. Mo dtam, neki gyűjtöttem. Kis pihi után a masodik kör is hasonló volt, csak többet szopott, én pedig 3-4 ujjal izgattam, amit nagyon élvezett. A vége a szája segítségével ért el.
  • Elszámolás:

    Kitty elég nagy repertoárt vallal alapvan, így extrat nem vettem igénybe. Pesti átlag, melyet előre kért.
  • Összkép:

    Kittyvel sokat lehet beszélni értelmes dolgokról. Sok mindent megtudtam róla. Végig azon gondolkodtam, elhívom randizni, de ugye ez nem az a hely, így megmaradt az az egy óra nekünk. Kitty mindent megtesz azért akivel van. Éreztem, hogy csak én vagyok a fontos, közben ő is élvezi.
Happy Massage