• Aliz

  • Beküldte:
  • Aliz reagálása

    Helló NP!

    Elolvastam az írásodat és az első ami eszembe jutott: csak nyugi, nem harapok!
    Szerintem te végigstresszelted a velem való találkozást. Miért Kisbarátom?
    Nyilván amilyen személyiségek vagyunk azon át élünk meg mindent ami velünk történik, úgy vizsgáljuk a világot és tapasztalunk meg dolgokat. Te egy rendkívül szabálykövető ember vagy. Én nem. Ittléted első öt percében csak kétszer hivatkoztál a főnöködre, hogy ő miként látja a dolgokat. Én meg semmilyen főnököt nem nagyon viselnék el magam felett. Valószínű egy multitól kb két hét alatt úgy kipenderítenének engem, hogy lábam sem érné a földet. Te azon izgultál hogyan tudnál nekem megfelelni. Bennem ennek a szikrája sem volt meg. Te visszafogott, a dolgokat csöndben szemlélő típus vagy. Háát...velem kapcsolatban a csöndet emlegetni nem sűrűn szokták. Tehát: úgy passzoltunk, olyanok voltunk mint egy sziámi ikerpár. Baj ez? Még mielőtt ezen is elkezdenél aggódni, megsúgom, hogy egyáltalán nem baj.
    Túl sok kérdést tettél fel és ezért kaptál? Dehogyis. Öt perccel hamarabb érkeztél...legközelebb gyere pontosan és kész. Rossz csokit hoztál...nem ismersz még, semmi gond. Passzívnak gondoltad magad...majd legközelebb lepedőakrobata leszel. Kézfogással indítottunk...én mindenkinél így indítok. Nem fogok nyakába ugrani ugyanis egy teljesen idegen férfinak. Nálam nincsenek túljátszott dolgok, szeretem a természetességre helyezni a hangsúlyt. A szabadságod első napján érkeztél, amit nem megfelelő időpontnak éreztél. Butaság! Tudod milyen sokféle helyzetből érkeztek már hozzám: szabadság előtt vagy után; munka előtt, után, helyett; egy éves pszichiátriai kezelés után egyenesen a szanatóriumból; vizsga előtt, után, helyett (sajnos); temetés után; esküvő előtt és után; válás után; megcsalás után és megcsalatva levés után. A férfiak az életük legtipikusabb és akár a legkülönlegesebb szakaszában keresték már a társaságomat. Láttam már embereket nagyon fent és nagyon lent. Ehhez képest a szabadság első napja már nem is tűnik annyira rossz választásnak, ugye?
    Jaj te, csak lazíts egy kicsit. Dőlj hátra, engedd el magad. Nem kell ide tiszta, pihent fej. Nem kell itt mindent kianalizálni és elemezni. Csak hagyd néha magad sodródni. Nem a legjobb formádat hoztad? Semmi gond, ez bárkivel előfordulhat. Képzeld, még velem is. Volt olyan masszázsom ahol a végén mondtam a vendégemnek, hogy most nem voltam valami sziporkázó és egetrengető. Sose gondolnám magamról, hogy tökéletes vagyok aki hibázni képtelen.
    Az extrákkal kapcsolatban pedig így utólag segítek világosan látni. Nálam nincs extra, én már csak ilyen snassz csaj vagyok, minden extra nélkül.
    Amit pedig az összegzés részhez írtál, kérlek felejtsd el. Ahogy apukám mondaná: baromság. (Most már tudjátok, hogy a finomkodó stílusomat kitől örököltem.) Nem állásinterjúra jöttél hozzám hanem, hogy jól érezd magad. Még egy-két alkalom és olyan laza fickót varázsolok belőled, hogy magadra sem fogsz ismerni.
    Sokan tudják, hogy a reagálásaim írása közben mindig zenét hallgatok, és többen rá szoktatok kérdezni, hogy mire esett a választásom. Jelentem, most főleg szintipoppos zenékre. Hétvégén kicsit kinéztem a Szigetre egy-két koncertre és sikerült új kedvenceket is találnom. Most őket hallgatom.

    És most jöjjön a reagálásom legfontosabb része, amit legszívesebben valamelyik bulvárlap címlapján nagybetűkkel hoznék le, hogy mindenkinek világos legyen.
    Konklúzióként egy igen téves kövezkeztést vontál le. Nem csokit hozni nekem?! Hol hallottál te ilyet EMBER? Jaj te, már megint ezzel a felkiáltással kell, hogy éljek. Ipari mennyiségű csokit eszem. Hoztál nekem egy magas kakaótartalmú étcsokit, amire én megjegyeztem, hogy sajnos nagyon sokan úgy gondolják annyira kifinomult ízlésem van, hogy nekem a pórias tejcsoki már nem is jó hanem csak a 80-90 százalékos, szájpadlása feltapadó és onnan csak vízzel és kemény munkával eltávolítható étcsoki a megfelelő. Hogy klasszikust idézzek: baromság.
    Eddig azt hittem velem kapcsolatban elég egy fontos dolgot megjegyezni. Ma is tanultam valamit, mert rájöttem, hogy bizony két fontos szabály van.

    Ne gyere szandálban és ne hozz 50 százalék kakaótartalom feletti csokit!

    Sajnálom, ilyen bonyolult nő vagyok.

    Neked pedig sok bátorságot kívánok, hogy újra bemerészkedj az oroszlán barlangjába.
    Az írást pedig köszönöm!

    Üdv:

    Aliz

  • Egyeztetés:

    Első körben a VTR egyeztetés mellett döntöttem, mivel még sosem próbáltam eddig. Viszonylag zökkenőmentesen zajlott a dolog. Aliz is jelezte, hogy mielőtt bármi történne azért a hangomat is szeretné hallani, illetve az első időpont nem megfelelő neki. Mivel magam is inkább a telefonos egyezetésben hiszek ezért felhívtam. Elsőre nem értem el, de perceken belül visszacsörgetett. Innen már viszonylag sínen volt a dolog, itt megbeszéltük, hogy melyik időpont lenne mindkettőnknek szimpatikus majd ezt a VTR-en keresztül is "írásba foglaltuk". Túl sok kérdést nem tettem fel, ezt később meg is kaptam
  • Megközelítés:

    VTR-ben kaptam meg a pontos címet. BKV fronton gyengélkedem, mert kocsival mentem, de van egy buszmegálló nem messze, gondolom funkcionál és nem csak dizájn elem. A helyszín megtalálása az okostelefonok korában nem hiszem, hogy nagyobb kihívást jelenthet bárkinek is. Parkolás az utcán ingyenes, helyek is akadnak.
  • Helyszín:

    Az utca felől szuterénnek tűnő lakás, de a másik oldal a hegyoldalban van. Nem néztem ki, mert nem lakásvásárlási szándékkal érkeztem, de gondolom, a völgyre néz. A folyosóról több szoba nyílik. Ha jól vettem észre, akkor többen is dolgoznak, de logisztikai szempontból remekül le van menedzselve a dolog. Távozáskor láttam csak egy pár cipőt, ami érkezéskor még nem volt ott, de a méretéből és fazonjából nem gondolom, hogy női lenne (ekkora szerintem nincs nőiben). A fürdőszoba tiszta, tusfürdők, szájvizek és dezodorok széles választéka várja az ide látogatókat. Aliz megkérdezte, hogy nem zavar-e hogy amíg zuhanyozok, addig megy a mosógép, ezt kedves gesztusként értékeltem. A tetthely kanapéval, tatamival és tükörrel felszerelt szoba. Én a ruhámat csak a kanapéra raktam le (otthon éreztem magam)
  • Lány külseje:

    A képeken látottaknak teljesen megfelelő, nem rommá "fotóboltolt". Jó alakú, szép szemű. Melyet sajnos csak a végén közöltem. Egy body-hoz hasonló szettben fogadott, de őszintén itt kicsit kizökkentem, mert az ajtóban megvolt az első véleménykülönbségünk, a "mikor illik érkezni" témakörben. Én tartottam magam ahhoz, hogy 5 perccel korábban illik odaérni, Aliz pedig a pontos érkezést favorizálta. A nagy zavarban kézfogás lett az üdvözlés. Gondoltam a hozott csokival javítok a helyzeten, de az sem a megfelelő hatást váltotta ki. Itt egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy megkér a távozásra, de valahogy túllendültünk ezen az akadályon.
  • Erotikus masszázs:

    A kezdeti nehézségek leküzdése után hason fekve elhelyezkedtem a tatamin, mire Aliz mellém feküdt és még érdeklődött egy-két dologról. De valahogy nm tudtam teljesen elengedni magam. Ennek nem Aliz volt az oka, inkább az, hogy még mindig a munkahelyi dolgok körül kavargott a fejem. Szabadság első napja nem a legmegfelelőbb időpont ezek szerint. A masszázs maga jól esett kellő alapossággal átgyúrt. Lábakkal kezdte, majd onnan haladt felfelé nem kihagyva a feneket és karokat sem. Mondhatnám, hogy bokától tokáig végigmegy mindenen. Ahogy egy korábbi kolléga is írta, senki ne várja, hogy a rehabilitációs masszőr satu kezeivel fog találkozni, de az erősség nekem akkor pont megfelelt. Aliz a kommunikáció híve, tehát ha valami nem tetszik, akkor lehet neki szólni, és ha neki nem tetszik valami, akkor azt is tudatja. Elkövettem azt a hibát, hogy nem adtam pozitív megerősítést a masszázs alatt. Nem voltam döglött hal, de így utólag tisztább pihentebb fejjel visszagondolva messze nem a legjobb formámat hoztam. Remélem Aliznak ez nem szegte teljesen kedvét, és ha legközelebb meg szeretném látogatni akkor nem leszek feketelistás.
  • Levezetés:

    A masszázs végeztével továbbra is hason fekve a tükörbél szemlélhettem, ahogy gondoskodik a cicik és a punci megfelelő kenéséről, majd megkezdte a csúszkát, amit próbáltam a tükörből követni majd inkább átadtam magam az érzésnek. Nem tudom pontosan mennyi idő telhetett el mire fordulást rendelt el és pótolta a közben elkopott kenőanyagot és lubrikálta az eddig olajtalanul tengődő részeket. Itt lehet, hogy fel kellett volna ajánlanom segítő kezet, lábat, bármit, de lányos zavaromban vagy, csak azért mert belefeledkeztem a szemeibe ezt teljesen elfelejtettem. Itt kezdett javulni a dolog, mert ki is mondtam, hogy szépek a szemei, ami azt hiszem az első bók volt az ott tartózkodásom alatt, meg is jegyezte, hogy nem vagyok egy túlságosan dicsérő típus. De amit csúszkaként művel azt csak centik választják el attól, ami más jellegű szolgáltatást takarna. Mondhatnám, hogy egy centivel közelebb már negatív távolság lenne. Sajnos nem hagytam neki, hogy végigvigye a teljes koreográfiát, amit eltervezett, hanem sunyi módon hamarabb végeztem, mint ahogy tervezte volna. Utána letörölgetett és mellém fekve megkért, hogy ha már nem dicsérek, legalább simogassam egy kicsit. Közben ellátott az olaj hathatós eltávolításának fortélyaival, amelyek valóban működnek.
  • Elszámolás:

    Extrákkal kapcsolatban nem érdeklődtem, elszámoláskor pedig zavarba hozott azzal, hogy mivel sem telefonban sem az elején nem kérdeztem ezért rám bízza, hogy mennyi legyen. Na, itt lefőttem, mint a kávé. Mennyi legyen? Kevés nem lehet, mert az halál. Sok sem, mert az sem biztos, hogy jól adja ki magát. Aliz hagyott vagy 5 percet kínlódni (de legalább fél órának tűnt), majd megkegyelmezett és mondott egy számot. Én fölé mentem volna, ha tényleg nem segít, de ha jól rémlik így sem pont azt raktam le a kis asztalra, amit mondott. Az érték raány szerintem teljesen rendben van.
  • Összkép:

    Összegzés? Egyszerű. Hibákból tanulni, kipihentebben érkezni. Nem csokit vinni. Dicsérni. Segítő mindent felajánlani. Mindent egybevetve jól éreztem magam, még ha ennek nem is nagyon adtam hangot, amiért utólag is elnézést Kedves Aliz. Remélem lesz legközelebb és akkor a javított kiadás már valószínűleg benne is jobb emlékeket hagy.
Happy Massage