• April

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hamar elértem telefonon, másodjára, mikor már időpont egyeztetés céljából hívtam, a barátnője vette fel, de vele is könnyedén ment az egyeztetés, minden rendben zajlott.
  • Megközelítés:

    Könnyen oda lehet jutni, a környéken lehet parkolóhelyet találni viszonylag közel - pár percnyi séta távolságra, de bkv-val is jól megközelíthető.
  • Helyszín:

    Ismert helyszín, új építésű házak környéke, nagyon hangulatos utca, ház, kívül-belül kultúrált, ahova szívesen megy az ember... A lakás is teljesen kultúrált, minden volt ami csak kellhet - a szájvíztől a törülközőn át. :)
  • Lány külseje:

    April csinos, vidám kisugárzású lány, amit fontosnak tartok egy ilyen találkozásnál, ezért nagyon szimpatikussá vált számomra - részben ezért is választottam őt :) Talán a képeken vékonyabbnak tűnik - egy kicsit másra számítottam - de így is csinos :) Az arca is szép, csinos, amit ugyan a képek alapján a fantáziám másfajta karakternek képzelt el, de hát ez gyakran megesik :)
  • Action:

    Fürdés után ölelkezéssel és apró puszikkal - a nyakára, arcára - kezdtünk bemelegedni, majd az ágyra fekve a melleit kezdtem el kezelésbe venni, ami tetszett neki, meg is jegyezte hogy nagyon jó gyengéd vagyok. :) Tetszett Aprilben, hogy nyitottnak éreztem mindenre, nem akart semmit erőltetni, úgy éreztem nincsenek elvárásai, benne van mindenben. Testének rövid kényeztetése után - ezt itt még csak bemelegítésnek szántam :) - franciát kértem tőle, amit finomat el is kezdett és nagyon jól abszolválta, ha szóltam neki hogy máshogy szeretném akkor rögtön alkalmazkodott is. Hamar végem lett, de ez általában így is szokott lenni az első körnél. :) Tetszett hogy hagyott lenyugodni még a szájában maradva.

    Ezután tértem rá az ő hamvas testének kényeztetésére, amit nagyon jól fogadott. Simogatások, csókok-puszik után rátértem a kelyhére - szép kislányos puncija van, aminek a nyelvemmel való izgatására apró sóhajokkal reagált. Itt úgy éreztem teljesen őszinte, egyáltalán nem játszik meg semmit, és ez nagyon tetszett - ez a közvetlen stílusából is következik szerintem. A sóhajok egész hamar fokozódtak majd végül megremegett a teste, kéjesen görcsberándult ami nekem is jó érzés volt és pár másodperc után jelezte hogy most már óvatos legyek, mert kissé érzékennyé vált odalent. :) Mindig öröm számomra ha a karjaim között élvez el egy ilyen fiatal hamvas testű lányka.

    A második - vagy inkább harmadik felvonás már tovább tartott, itt szinte minden pózt kipróbáltunk - egyedül a lovagló pózt nem, mert jelezte hogy a csipője (ha jól emlékszem?) miatt most az nem esne neki jól - de ez nem zavart. Missziben kezdtük, majd a lábát felemelve folytattuk, úgy éreztem nagyon jól veszi a behatolást, élvezte is rendesen. :) Majd az ölembe ültetve, tantrásabb pózban kíséreltem meg a folytatást, de ez nem igazán sikerült - részben az ágy széle miatt, de jót nevettünk azon hogy miket "szerencsétlenkedünk"... Ezután hasra feküdt és hátulról hatoltam belé, ami nagyon finom érzés volt, ezt a pózt szeretem kipróbálni, mert jól lehet érezni a lányt, mivel szinte majdnem mindenhol összeér a testünk. Végül a kutya pózra váltottunk, ami nagyon jó volt Aprillel, talán a legjobb, kedvem lett volna a formás, husis popóját megpasokolni, de mivel fenekelés nincs az étlapon ezért nem is kérdeztem meg. :) Ebben a pózban fantasztikus látvány volt a karcsú derekát fogni, látni és a felső teste is ahogy homorított szuper, észbontó látvány volt. Misszibe szerettem volna befejezni, de annyira magával ragadott a doggy póznak a látványa, hatása, élménye, hogy végül hagytam hogy itt legyen végem. :)
  • Elszámolás:

    Rugalmasan, könnyedén állt a pénzügyekhez, ami szerintem nagyon pozitív. Az ár teljesen rendben van, átlagosnak mondanám, ha valaki natúr franciát végig szeretne az extrának minősül, de pl az egy óra kedvezőbb árfekvésű, szóval összességében teljesen korrert az ár-érték arány. :)
  • Összkép:

    Aprilhez a fiatalsága és a barátnőélmény miatt mentem, amit tökéletesen meg is kaptam, így elégedet vagyok. Talán egy kicsit vékonyabbnak, feszesebb bőrűnek képzeltem el a képek alapján, de így is jó élmény volt - közvetlensége, nyitottsága, vidámsága és emelett a szexhez való nagyon jó hozzáállása, bevállalóssága miatt csak ajánlani tudom mindenkinek. :)
Happy Massage