• Dr Szöszi

  • Beküldte:
  • Dr Szöszi reagálása

    ❤️ Drágám!❤️
    Köszönöm szépen ezt a kedves beszámolót és örülök neki , hogy őszintén leírtad hogy akar az istennőd is lehetnék , ez mindennel jobban eset , hidd el többet jelent az igaz szó , mint egy színes csík !
    Ahogyan kezdődött az egész kapcsolat , tudtam különleges vendégre akadtam aki nem mindennapi belső értékekkel rendelkezik !
    Dehát a szűzek ilyenek !
    Érzelmekkel teli randiban volt részem és köszönöm hogy elhalmoztál mindenféle jóval :)
    A kedvenc illatom ;) hatalmas ajándék , mint Te magad is !
    Örülök Neked és már nagyon várom a következő kis osszecsusszanásunk :)
    Sokszor Csokollak
    A Te Szöszid
    Millió édes csok !
    ❤️❤️❤️❤️

  • Egyeztetés:

    Beszámolók kommentjében találtunk egymásra, kb. kéthete, szimpatikus volt Neki írásom, így kaptam tőle jutalmul tombolákat. Egyéb okok miatt a randink tolódott de kedden VTR -én bejelentkeztem hozzá, amit vissza is igazolt.
  • Megközelítés:

    A IX. Kerület Nagykörútba torkolló egyik utcája. Az ismeretlen Mester aki nevet adott e utcának legalább az ott közlekedő 51 jelzésű villamossal tisztelegnek munkásságának. Aki a 4-6 jelzesūvel érkezik a Körútról párperc sétával gyalogosan sincs messze. Én gépkocsival érkeztem , szerencsémre a házzal szemben találtam is szabadhelyet. Fizetős nem elfelejteni és megfelelő időtartamra váltani jegyet.(350/ó) nehogy kiszaladjon az időből. Aki esetleg késésben van Szöszi kedvenc rózsáit, csokoládéját a házzal szemközti sarki épület földszinti virágüzletėben és supermarketben még beszerezheti.
  • Helyszín:

    A ház múlt század elején épült stílusában hordozza jegyeit. Belső kétirányú folyosó lifttől balra lévő kisebb folyosó utolsó ajtó a mennyek ajtaja. Majdnem rajta vesztettem a megénekelt második ajtó miatt, még jóhogy nem kopogtattam be oda. A lakás ajtaja megnyilott, majd belépve rajta az be is csukódott mögöttem.
  • Lány külseje:

    A lakásban egy a hirdető képeit visszaigazoló gyönyörűséges, mosolygós életvidám hölgy, Szöszi fogadott. A szemei csillogásában tündököltem. Lénye pozitív energiát, erotikus kisugárzását tükrözi. Szép arcú korát meghazudtolóan csinos, dekoratív, első pillantásra tényleg Shakira arcvonásai jelennek meg. A második pillantásra Ellie Goulding vonásai is fellelhetők vonásaiban.
    Eközben eltévedő egyik kezemmel átölelve csókkal köszöntöttük egymást. Finom parfüm, de nem tolakodóan csapta meg orrom receptorait. A virág és egyéb személyének szóló ajándékaimat átadtam, majd eközben lábbelimtől szabadulva invitált a szobájába. Eközben az előszoba folyosón megcsodálhattam magassarkúban mégjobban kiemelkedő formás fenekét, gyönyörű ívű hátát.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőben tett látogatásom alatt Szöszi velem volt beszélgettünk. Szemem folyamatosan a félig behúzott a viz ki frocsögését gátló függöny mögül kilesve, hol gyönyörűséges kék angyali szempárját, hol karcsú idomain legeltettem. A fürdés után szájviz, majd visszakísértem Szöszit. A szobában hangulatfényt kapcsolt, majd ruhaneműt levette. Waohh!!! Gyönyörűséges teste van a formás mellei, mint két körte enyhén oldalra kitörve bimbói hetykén ágaskodnak rajta. A csípője gyönyörű, formás popsi és combjai kifogástalanul fogják közre enyhén kitüremkedő szeméremdombját húsos kelyhe által közrefogott halvány rózsaszínű kisajkait. Látvány lenyűgöző e megvilágításban a fény tündökölt testén. Hozzám lépett, majd igazi baratnős csókokat váltottunk, szája finom, csókja izgató. A vágyam az ágyra vitt bennünket, Szöszi az ágyra heveredett ahová követve tovább folyt a csók. A testén folytattam nyakán, vállát, melleit csókolgattam ettől bimbói megteltek, tovább duzzadtak kezem simogatásától. A has és a köldök árkai a csípő, és combok belső részén kalandoztam el. A vágyam ekkor már sodródott a kelyhe irányába vitt. A nyelvemmel a finom kelyhe kis lepkéit nyaltam, számba beszívogattam, majd nyelvemmel simogattam őket felváltva. Éreztem, hogy sima fala minden egyes odanyalástól megvastagodik duzzattabbá válik. Egyik kezem hasán a szeméremdomb felett a másik a körtéit markolászta. Nyelvemmel a duzzadó kisajkaktól feljebb a rejtekéből egyre jobban kitüremkedő csiklóját kezdtem intenzívebben izgatni. Éreztem, hogy jóhelyen kalandozom Szöszi combjait meg jobban megnyitotta jelezte, ténykedésem elismerését. Ezt folytatva a nyelvemet a kelyhébe dugtam, majd dugtam ki és be, sóhajai szaporodtak Szöszinek. Az intenzívebbé vált hangjait kezében lévő odakészített párnájâval tompította. Testén éreztem érzelmi kitörését, enyhe remeges csipő mozgása üzent, partnerem az angyalokhoz ment látogatóba a mennybe.
  • Levezetés:

    Jó tett helyébe, huncut mosollyal mondja Szöszi és már feküdtem is a hátamra. Gyönyörű szemű, ekkor az odakeszitett olajból bőségesen csepegtetett farkamra, folyt abból még lejjebb is. Elkezdődött a második felvonás. Csókokkal indított, majd mellkasamon bimbóimat kényeztete nyelvével nagyon bizsergetŐ érzés járta át testem. Elindult tovább lejjebb ágyékomhoz. Lábamat felhúztam a jobb hozzáférés biztosítására. A farkam a kezében azon eddig ismeretlen kottából lingam, vegyes ágyék, gát simogatása következett. Azért mondom, hogy ismeretlen, mert ilyen fokú érzelmi szinten fenntartó folamatos kényeztetésben, eddig nem volt részem. Szöszi a lábam között farkam végével a szájában a makkomat benttartva ott nyelvével feszítve azt. Kezével a farkamat a mutató és nagyújja közzé fogva, finoman le- fel mozdulattal, csavarta. Másik keze zacskómat abban golyóimat markolászta sikamlóssá vált területről ágyékom érzékeny része felé keze elkalandozott a gátig. A kezét ott tartotta enyhe nyomással izgatta a prosztata külső területét. Gyönyörűséges érzés járta át testem agyam hormonokkal telitődött. Ezután szajaval a farkamon le fel a zacskómat nyalva a golyóimat a szájába szívta és ott szopogatta. Még mielőtt a remegő testem átadta volna az uralmat a kéj kitörésének, pozíció váltás következett.

    Szöszi még olajat csorogtatott farkamra és bekente gyönyörűséges punciját. Most kezdetét vette a Szöszi féle annyiszor megénekelt puncimasszázs. Feljebb jött lábait lábam alá támasztotta, kézújjai farkamat enyhén puncijához nyomva csipője mozgásával annak lendületével irányítva kenyhét a farkamra. Mostmár tudom miről irtak a Grizlik, a Medvék, a Mackók, Lalák és babérhordozó Bryan és Mások. Igazatok van, ennél gyönyörűségesebb érzés nincs is. Szöszi folytatta csípője mozgásával kényeztetésemet. Amig bírtam, bírtam de közeledett a vég remegés járta át testemet megfeszülve kéjes érzés közben megszabadulva nedveimtől Szöszi pociján és remegő hasamon terültek szét.Gondosan letörölgetett majd beszélgettünk. Eközben Szöszi krémmel ágyékom környékét kezde bekenni. Egyre jobban éreztem hogy testemet ismét átjárja az a kéjes bizsergető érzés. Furcsa de nem mindig szokott kettő összejönni ilyen rövid időn belül de
    Szöszi egy ujjabb lingam masszázsban részesített. A. folytatásban hasonló sorrendben végezte el azokat a fogásokat, mint az elölátékban.A végeredmény egy ismételt testremegésben végződő orgazmus volt, amely kézzelfogható maradványait Szöszi kezébe és hasamra lőttem.Ismét gondosan letörölgetett.
    A fürdőszoba meglátogatása után mėg kaptam egy pohár vizet, hogy pótoljam vízháztartásomat.
  • Elszámolás:

    A szokásos egyórás programnak megfelelő időtartamra váltott rózsaszálakat letettem a kisszekrényre.A kapott szolgáltatás korrekt, árérték aránya a VTR bejelentkezés miatt gratisz plussz 20 perc időtartalommal egyedi besorolású Szöszinél.
    Egy baki azért történt Drága Szöszi a VTR-n bejelentkezett egyórás programnak megfelelő időtartam helyet, másfél órára állította be a jelzőjét, plusz a húsz perc. Hát így 110 percet voltam nála. Leérve a kocsihoz szembesültem vele, hogy a randink igencsak túlszaladt. Szerencsém volt a húszperce lejárt a parkoló jegyemre nem jött a nyári mikulás. A különbözet pótlását privátban megbeszéltük.
  • Összkép:

    A megbeszélésnek megfelelően a legközelebbi találkozót másfél órára tervezzük be. Hát igen Szöszi lénye megfogott a kisugárzása angyali. A kifinomult műveltsége megfogott mindenről van kialakított véleménye. Korábbi levélváltásokból is tükröződik nagyonnagy szíve, intelligens pozitív lénye. Ő tényleg egy angyali teremtmény. nem csak abban az egy, másfél órában amikor leveti láthatatlan szárnyait és elmondása szerint a bűn búgyraiba alászáll velünk. Köszönöm Neked, hogy megismerhettelek és remélem a jövőben is találkozhatunk még. Sajnálom, hogy nem adhatok magas besorolást, de a rendszer nem teszi lehetővé. Nálam Ő is Isten nő kategóriába tartozik földreszállt mivoltában.
Happy Massage