• LINDA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Az adatlapon megadott számát hívtam, amit pár csengés után - ahogy utóbb megtudtam - a kolléganője vett fel. Ez persze bevett gyakorlat, de beszélgetőtársam végig úgy kommunikált, mintha Linda lenne, ezért lepődtem meg alaposan, amikor Linda említette, hogy nem vele beszéltem. Volt is egy kis félreértés, mert érdeklődésemre telefonos beszélgetőtársam azt mondta, hogy a másfél órás programban kétszeri kényeztetés és kölcsönösség is lehet, míg a valóságban az "és" az nem és, hanem "vagy". Ezzel sincs gond, mert mindenki úgy állítja össze a programját, ahogy ő vállalhatónak tartja, de jobb nem a megérkezés után szembesülni ezzel.
  • Megközelítés:

    A szalon tömegközlekedéssel jól megközelíthető. Most nem villamossal mentem, mert bíztam benne, hogy az iskolaszünetben könnyen találok parkolót a közelben. Sajnos nem így lett, hanem kellett még pár kanyart tennem a környéken, míg le tudtam állni. A parkolás fizetős.
  • Helyszín:

    A szalon az Amfiteátrum közelében egy jól bejáratott házban van. Linda a jobb oldali ajtó mögötti műintézményben fogad. Aki nem járt még erre, az először biztos rácsodálkozik a dupla zuhanyzó egyedi kialakítására. Mivel én még kizárólag olyan szobában voltam itt, ahol csak masszázs ágy van, azt javaslom, hogy ha valaki a kölcsönösséget tatamin szereti, akkor kérdezzen rá, hogy megoldható-e. A szobákban pompázatosan vannak elhelyezve a tükrök, úgy hogy mindenki a gusztusa szerint gyönyörködhet a masszőrében vagy saját magában.
  • Lány külseje:

    A belépés utáni első meglepetés: Linda úgy néz ki, mint a képeken. Ennek természetesnek kéne lennie, de a III. kerületben néha bevadul a Photoshop. Linda esetében azonban csak minimális utómunkák történtek. Az azonosságnak kifejezetten örültem, mert a képeken nagyon megfogott Linda bájos mosolya, ami szerencsére a valóságban is ugyanolyan elragadó. Linda adatlapjának egyéb adatai is stimmelnek. Selymes bőre, kemény popsija és (formára igazított de nem műanyag) cicijei vannak. Természetesen göndör fürtjei is lenyűgözik a jóval kevesebb hajjal rendelkező férfiembert.
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés után a szokásos koreográfia. Small talk, levetkőzés, türcsi átvétele, tusolás. Linda a fürdőajtó előtt várt (ennek is természetesnek kellene lennie, de nem ritka, hogy bármiféle magyarázat nélkül még a szobában is várakozni kell pár percet a választottunkra), majd bekísért a tetthelyre, ahol tisztáztuk a fent leírt telefonos félreértést. Felfeküdtem az ágyra és Linda bugyira vetkőzve nekiállt a masszázsnak. Profinak tűnő fogásokkal indult deréktől felfele és mindkét oldalról alaposan átgyúrt, ideértve az ebből a célból a felső combjai közé vett karjaimat is. Utána a fejemhez állt és onnan folytatta a masszázst. Ez különösen izgató volt, mert a fejem így sokszor a mellei közé került. Nem bírtam ki, hogy ne nyúljak fel és simogassam meg finoman a rugalmas cickókat és a jól reagáló bimbókat. Sőt a bugyit is lekönyörögtem róla, úgy hogy a masszázsát, és mellei füleimen és hátamon való csúszkálását a fenekét markolászva élvezhettem. Mivel további élvezetekre is vágytam (nagyon-nagyon), megkértem, hogy ide iktassuk be a kölcsönösséget és a levezetést.
    A közbevetett töményen erotikus program után finomabb erotika következett. A szakszerű masszázst a lábaimon fejezte be. A zuhanyhoz megint tiszta törölközőt kaptam és elindultam a fürdőbe. A melleivel felvitt krémet alaposan lemostam a fülemről is. :-)
  • Levezetés:

    A fordulás után nem kellett hadrendbe állítani a cerkát, mert már régóta mereven várta, hogy valaki foglalkozzon vele. Linda neki is állt bekrémezni, de kis simogatás után úgy gondoltam, hogy a gyönyörök elnyújtása érdekében inkább én kényeztetnék először és csak utána élvezném ki Linda érintéseit. Masszázspadon a tatamihoz képest csak kisebb formai változatossággal folyhat az orális kényeztetés. A fizikailag lehetséges figurák csekélyebb száma miatt ezért unalmasnak tűnhet ez a módi, de ez nem jelenti, hogy kevésbé lenne élvezetes. Én először Linda szép nagy melleit kóstolgattam meg finoman oldalról, majd a pozitív reakció adta bátorsággal az ágy végébe menve a combok belső része és a puncija következett. Mivel nem rólam akartok olvasni, most kihagyom, hogy milyen ügyesen és eredményesen nyalogattam az ajkait és szopogattam a csiklóját, át is térek a helycsere utáni részre. :-) Linda felemelte az ágy támláját és újra kézbe vette a farkamat. Krémezés után fel és le siklott a keze, majd puha ajkai közé vette a makkot. Pozitív meglepetésemre itt azonban nem volt megállás, hanem tövig elnyelte a fütyköst. A kéz- és szájmunka gondos és végtelenül ügyes váltogatásával juttatott a csúcsra. A vég akkor ért, amikor a tenyereiből képzett kis puncit "dugtam". Linda kicsit még simizett, majd az elélvezés nyomait törölgette le. A nem szűnő merevedésem miatt csak lassan sikerült visszafordulnom, hogy újra a masszázsé lehessen a fő szerep.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás utólag történt. A haza bölcse magában foglalja a csokrot. A különbözetet a szuper élményért örömmel hagytam ott. A csokornagyságról kapott telefonos tájékoztatás megfelelt a helyszíni valóságnak. Az egy órás csokor is a régi kerületi átlag.
  • Összkép:

    Egy jó alakú, csinos, kommunikatív, érett nőtől kaptam nagyon jóleső masszázst és osztályon felüli kényeztetést. Az őt korábban meglátogató MT-k minden bizonnyal irigyek voltak, hogy egy beszámolóban felhívják a figyelmet erre a kincsre. Linda meglátogatása kötelező, ha a masszázs és kényeztetés mellett egy jó beszélgetőtársra is vágysz.
Happy Massage