• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága Macikám! :)
    El sem tudom mondani milyen jól esett ez a beszámoló,azt hogy ennyire jól érezted magad velem boldogsággal tölt el...Tudod hogy abszolút a No.1 kedvenc vendégeim közé tartozol minden szinten mert nem csak mint FÉRFI hanem mint EMBERT is nagyon tisztellek,becsüllek ès imàdlak!Azt gondolom,hogy nem csak mint szolgáltató és vendèg szinten van nagyon jó kapcsolat közünk hanem minden értelemben.Köszönöm,hogy vissza kaptam a a lilia minösítést amit más kategóriában szolgáltatókènt már megkaptam tőled...de így mèg jobban esik,hogy így is meglátogattál és kellemes èlményekkel tàvoztál Tőlem!:)
    Mindig szívesen,szeretettel fogadlak TÉGED!:)Szerencsés vagyok,hogy a foglalkozásom alatt ilyen ÚRIEMBEREKKEL imerkedhetek meg!:)
    HÁLÁS KÖSZÖNÖTEN!CSÓKJAIM MACIM!♡xoxo Tia

  • Egyeztetés:

    Privát levélben érdeklődtem napokkal korábban. Persze szoktunk telón is beszélni, de a több tucat levélváltás már előny részemre, hisz rövid időn belül minden esetben megkapom a választ. Tehát mint régi ismerős teljes nyugalommal vártam a zöld utat, amit meg is kaptam a kért időpontra. Amúgy a Kisasszony rendszeresen figyeli az oldalt, nem nehéz elérni csak akarni kell.
  • Megközelítés:

    Jelenleg a harmadik kerületet kell megcélozni, ott pedig a már sokunk által ismert utcába kell házszámot keresgélni. Én szokás szerint járgánnyal mozogtam, parkolás maga a paradicsom a szemben található nagy, közös parkolóban. Tömeget nem figyeltem, az utcában biztos nincs, de a parkon keresztül sokan jöttek, mentek....tehát tuti van pár percre, keresd a neten mi mozog a közelben.
  • Helyszín:

    Panel ház egyik emeleti lakása. Mikor felértem a lifttel Tia kijött elém beengedni a folyosót elzáró rácsos ajtóhoz, mosolyog, én meg rángatom a rácsot, hogy gyorsan Drágám, hisz már itt majd meg őrültem érte! Kis farmersort, feszes fekete trikóféleség volt rajta, rögtön dicsértem. Beérve a lakásba csókok, és ölelés. A lakás nagyon szép. Egy kis folyosó, jobbra egy nappali szerűség, középen masszpad, fehér bőr sarok ülőgarnitúra, asztal, székek, igényes az egész berendezés. Fürdő....na ott nem kell táncolni, elég kicsi, hisz a mosógép elveszi a teret, de azért el lehet férni. Kádban tudod magad felfrissíteni, csaptelepnél mindent megtalálsz, semmi gond nem volt.
    Na de a kilépő....egy nagy Macika fej volt az én kedvemért, jól esett a figyelmesség!
  • Lány külseje:

    Nos Tiáról elég bőséges a fotósorozat, ahol azért látni ezt azt. De a valóság ütősebb. Kezdeném azzal, hogy a Hölgy ledobott pár kilót, és ezzel sokkal szebbek az amúgy is vágykeltő formái! Formás popsi, szépen ívelt lábak, természetes, nem kicsi cicik, csodás punci, és gyönyörű arc. Mosolya a csillogóan fehér fogaival egyből elgyengülést okoz, szemei nagyon szépek, főleg mikor őszintén felfelé pillant cerkával ajkai közt, nos az egyszerűen őrjítő. Szóval nagyon egyben van a Drága, és ami a legdurvább, hogy ezt tudja is magáról. Természete is egyedi, kedves, odaadó, figyelmes, és fejben is ott van, nem a butuskák közé tartozik, szeretek vele dumcsizni, intelligens, érett gondolkodású, nekem borzasztóan tetszik!
  • Erotikus masszázs:

    Erre a részre az ott töltött másfél órám közepén kerítettünk sort. Én felhasaltam a padra, Tia pedig kérésemre olajjal dolgozott. Tuti, hogy tanulta, hiszen egy alapos, erős, szakszerű gyúrást kaptam. Kezdte a bokámtól, és haladt teljesen a nyakamig. Bő fél órát töltöttem kezei alatt, de órákig el tudtam volna viselni a már majdnem sportgyúrást. Nagyon jól érzi a kritikus helyeket, mind kézzel, alkarjával, könyékkel gyúrt, aprólékosan, minden izomcsoportot átdolgozva. Kezeim külön átmasszírozta, nagyon profi volt az egész gyúrás....teljesen újjászülettem kezei alatt, nagyon jól esett, és hatékony volt. Majd egyre finomabbak voltak érintései, elkalandoztak csodás újacskái, és jött a fordulás amit lentebb olvashatsz.
  • Levezetés:

    Tehát becsukódott az ajtó, és egymásnak estünk. Csókok, ölelés, finom simogatások, de vártalak már részéről, de gyönyörű vagy részemről, és sietve dobáltam le rucijaim, hogy elérjek a fürdőbe. Visszatérve egy bugyi, cicitartó volt csak Tián....látvány őrjítő! Állva estünk egymásnak, heves csókok, ölelések, én fogtam popsit, gyúrtam ciciket, majd ledobálva maradék ruháinkat már élesben ment a simogatás. Én Tiát megfordítva csókoltam nyakát, gyúrtam ciciket, rásimítottam puncira, farkam a punci alatt, Ő hátranyúlva érezte keménységem, és a kanapéra invitált. Kényelmesen leültem, Tia pedig csókolt, és haladt lefelé a farkam irányába. Csókok mindenemre, majd ajkait bevetve isteni kényeztetést kaptam. Nagyon tud ez a Lány, környéket nem kihagyva intenzíven bólogatott, bő nyállal, mély torkos effektusokkal fűszerezve az amúgy is profin kivitelezett francia tudását! Itt voltak azok a bizonyos szemkontaktusok, gyorsított, nyögdécselt, mikor kikerültem ajkai közül néha-néha csillogó nyálhíd, majd ismét elnyelt. Totál kezdett az őrületbe kergetni, megfogtam karját, és felhúztam csókokért mert nem akartam még elszállni. Finom csókok, majd fordulást kértem, hogy megkóstoljam csodás csuporkát. Itt szerencsém volt, hisz nem opcionális a kölcsönösség, kivételt kaptam! Csókoltam szép ciciket, leérve puncihoz már vágytam rá, mélyet belenyalva kezdtem nyalakodni. Istenien fincsi, habzsoltam finoman, majd Tia is simogatta punciját, én nyelveltem tovább még remegve el nem ért az út végére Vendéglátóm. Kis pihi, cirógatás, majd ismét helycsere. Én feküdve, Tia rajtam, csókolt, csúszkált testemen, puncival farkamon, majd ismét lecsúszva cerkám ajkai közt! Őrület volt ez az egész, itt már nagyon fel voltam pörögve Tiával együtt.....jött a bő nyálas kényeztetés amit nem is bírtam sokáig, majd egy hatalmas robbanás ajkai közt, remegve, megfeszülve, csodás volt. Tia hagyott lenyugodni, és csak utána engedett e..... csodás ez a levezetési forma. Kis takarítás, folyadékpótlás, és a fent olvasható masszázs következett.

    Én hason a padon majd egy halk kérdés, megfordulsz? Hát persze mondom én, és csókok záporoztak, Tia csodás teste rajtam, én gyúrtam ciciket, simogattam popsit, majd a csókok egyre lejjebb kerültek. Csókolta mellkasom, haladva lefelé ismét elért megkeményedett cerkámhoz, ami rögtön forró ajkai közé került. Tia most sem kímélt, hanghatásokkal cuppogott farkamon, nyelvecskéje elkalandozott a környéken, tojások is kaptak a jóból, majd vissza a cerkához. Oldalról is szopogatta, majd ismét torokra vette, én felnézve azok a gyönyörű szemek már-már zavaróan bűvöltek, de mosolyogva néztek rám, hisz Tia ezt élvezte, hogy azt csinál velem amit csak akar. Én mocorogtam, élveztem minden másodpercet, majd utódok elindultak, én ezt jelezve egy intenzív hajrá Tia részéről, és ismét nagy durranás ajkai közt, teljes megsemmisülés részemről. Csak feküdtem, Tia még hagyott lenyugodni, mikor már visszapuhultam csak akkor engedett el. Nagy kivégzés volt ez is, leremegtem testem a padról, kicsit billegtem mint szarka a dögön, Tia csak nevetett, majd elmentem fürödni. Kedvesen lemosta a hátamat, majd még volt egy kis folyadékfogyasztás, dumcsiztunk, öltöztem, és mennem kellett, hisz időm lejárt.
  • Elszámolás:

    Ez a végén történt a közös bizalom tiszteletében. Érdemes előre tájékozódni, alapnak mondanál de van extra is, ami miatt több szálat kell kitépned a virágoskertedből. Másfél órát vendégeskedtem, a kapott élményt nem igazán hasonlítanám a csokor méretével...nekem megérte. Végén tettem asztalra, kicsit megtoldva ajándék hiánya miatt, mindent nagyon megköszönve!
  • Összkép:

    Tia egy csodás Lány! Az Istenek bőkezűek voltak mind a szépségét tekintve, mind pedig a csodás formáit figyelembe véve. Okos, intelligens, és ami fontos, hogy nagyon odaadó, és egyben nagyon vendég centrikus. Vannak szabályok amiket be kell tartani, ne érkezz elvárásokkal hisz azt sehol sem szeretik! De amennyiben sikerül azt a bizonyos közös rezgést elérned, nos akkor egy fergeteges élményben lesz részed, vagy talán többen is. Én nagyon kedvelem Őt, mint csodás Nőt, mint Embert, hisz a sok beszélgetésünk már rég megerősített ezen kijelentésemben. Ajánlom minden Úriembernek!
Happy Massage