• Nika

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Rendhagyó módon nem került sor telefonos egyeztetésre, egy másik oldalon láttam meg a hirdetését ahol a regisztrációm segítségével írtam neki. Fél órán belül válaszolt majd néhány üzenetváltás után megkaptam a pontos címet és megbeszéltünk minden fontos tudnivalót.
  • Megközelítés:

    A cím egyértelmű lett volna, ha a GPS az utca annak az oldalára visz, ahol be lehet jutni a társasházba. A címhez érve egy "bejutás a másik oldalon" kiírás fogadott, így kis keresgélés után, de megtaláltam az ajtót. Tömegközlekedés kisváros révén könnyen elérhető, ingyenes parkoló több is van a ház közelében.
  • Helyszín:

    Régi típusú ház kívülről és belülről is. Nem nevezném extrának, kicsit inkább átlagon alulinak de sosem érdekelt engem különösebben a helyszín, és mivel mindent megtaláltam ott amire szükségem volt így gyorsan túllendültem ezen a részen. Fürdőben fürdőkád, szájvíz, tiszta törölköző, száraz kilépő, és könnyen állítható zuhany fogadott.
  • Lány külseje:

    Retusálatlan képei vannak csak így teljes mértékben azt kaptam, amit ott láttam. A kora teljes mértékben megfelel a megadottnak valamint a többi adata is. Elmondása szerint nem tartja magát bombanőnek ettől függetlenül egy csinos és dekoratív hölgy fogadott egy kétrészes fekete fehérneműben, 2 puszi kíséretében.
  • Action:

    Amiket én kérdeztem tőle, natúr francia, csók, aktus, közös fürdés, kölcsönös francia és ujjazás mind megfeleltek számára is, így bár nem ebben a sorrendben, de mindenre sor került.
    Fontos kiemelni, amivel még nem találkoztam. Nála nem fél órára vagy órára van lehetőség befizetni, hanem alkalomra. Tehát egy fix virágcsokor áráért addig lehet maradni ameddig szeretnénk. Én éjfélkor érkeztem és közel 2 órát maradtam nála, ebből már azért leszűrhető, hogyha nem lett volna jó nem maradtam volna ennyit. :)
    Érkezésemkor kis beszélgetés után, csókok kíséretében megszabadítottuk egymást a felesleges ruhadaraboktól, majd el mentünk, hogy jól megmossuk egymás minden testrészét. A szobába visszaérve az ágyon kezdett feanciázni amit nagyon változatosan csinál, van, hogy csak kicsit veszi be de szinte teljesen is el tudta tűntetni nem kicsi szerszámomat. Kedvencem mégis az volt mikor csak nyalogatta minden irányból és a nyelvével incselkedett meredező férfiasságommal. A közel 2 óra alatt 3 menetet sikerült végrehajtanunk, támadtam szemből, hátulról, oldalról, 69bol és meg is lovagolt nem egyszer. Mindig kérdezgette, hogy szeretném jó e ez így nekem, tehát teljes mértékben azon volt, hogy nekem minél jobb legyen amiért hálás is voltam neki.
  • Elszámolás:

    Nem kérdés, hogy mennyire érte meg, máshol amiket csináltunk már akár elérheti a 6 számjegyű összeget is, itt viszont a vidéki fél óra áráért megkaptam mindig. Roppant mód korrekt hirdető, csak jót tudok róla mondani.
  • Összkép:

    Csak ismételni tudom magam, nem hittem el amíg a saját szememmel nem láttam. Csak ajánlani tudom minden kedves makktársamnak.
Happy Massage