• Dia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Whatsappon és telefonon is beszéltünk. Könnyen el lehetett érni, mindig válaszolt. A konkrét címet viszont nagyon nehezen lehetett kihúzni belőle. Először csak az utcát mondta el, mikor ott voltam mondta a ház számot. A ház előtt megint hívni kellett, hogy melyik csengő stb. Ez a része nagyon körülményes volt.
  • Megközelítés:

    Kocsival könnyen oda lehet találni. A GPS oda visz egyből a ház elé. Zuglói panel rengeteg. Parkolás könnyű és ingyenes. Ha valaki BKV-val megy, az se tragikus. Troli pont a ház előtt tesz le. Közelbe forgalmas főút, ahol több busz is jár plusz hév is.
  • Helyszín:

    A lakás pici és egyszerű. Pont erre van berendezve. Ketten vannak, külön szobában, bár a másik lánnyal nem találkoztam. Nekem picit igénytelen volt. Zsúfolt nagyon. A fürdőben zuhanyzó, több tusfürdő, száj víz, sok tiszta törülköző. A szobában egy nagy franciaágy, kis tv állvány, az ágy mellett tükür a falon.
  • Lány külseje:

    Dia hasonlít a fotókra, bár most vékonyabb, mint a képeken. Ez picit csalódás volt nekem. Szemüveg se volt rajta, mert eltört. Most, így is nagyon formás, jó popsi, szép mellek, de lehetett volna rajta egy kis plusz.
  • Action:

    Megérkezésemkor egy rövidnadrág volt rajta asszem meg egy kis top. A lakásba beérve egyből a szobába mentünk, ahol megtörtént az elszámolás. Utána irány a fürdő, gyors zuhany után, mire visszaértem, meztelenül fogadott. Leültünk az ágyra, ahol elkezdtem simogatni, játszadozni a melleivel. Ezt elég közönyösen fogadta, így kértem, hogy franciázzon egyet. Külön kellett szólni, hogy natúrba. Pár perc bólogatás után inkább kértem a gumit, mielőtt lelankadok teljesen. Beleült, ami újra picit visszahozott az életbe. Bár nem sokáig. Amikor én kezdtem el az iramot és mélységet diktálni, mindig felszisszent, jelezve, hogy nem jó neki. Pózt váltottunk, misszionáriusba folytattuk, ahol szisszenés nem volt, de vissza jelzés se nagyon. Nem baj, ha már benne voltam, befejeztem. Törölgetés után megkértem, hogy masszírozzon meg. Ez megint hiba volt. Inkább hasonlított arra, mintha a strandon a naptejet elkeni valaki a hátadon. Pici beszélgetés után feloldódott, mesélt magáról is, de a második actionről inkább lemondtam. Gyors öltözés és távozás lett a vége.
    Összegezve, sajnáltam a pénzt rá.
  • Elszámolás:

    Árban talán az átlag alatt van picivel, bár ha extrázol, könnyen felette találod magad. Fél óra 10000, egy óra 15000 plusz az extrák. 5000 a popsi, minden más plusz 3000.
  • Összkép:

    Nagyon rossz érzésekkel jöttem el. Nem érte meg. Csinos, fiatal, olcsó és ennyi. Kapni csak tapasztalatot kaptam, hogy többet ne menjek hozzá.
Happy Massage