• Szonja

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Szonja már talán egy éve a kedvenceim között van, de csak nem került sor egy találkozásra. Most eltűnt az itteni hirdetése, de a konkurens oldalon még hirdet. Megijedtem hát, hogy lemaradok ennek a szépségnek a megismeréséről. Ezért hát vasárnap felhívtam. Sajnos a kollegina vette fel, de nagyon korrektül tájékoztatott. Én egyrészt kértem tőle egy hétfői másfél órás időpontot, másrészt meg érdeklődtem, hogy mikor tudnék mégiscsak Szonjával is váltani pár szót, mert már egy ideje csak olyan lányhoz megyek,akivel előbb telefonon is beszéltünk már. A kolléganő tippje ellenére ez nem jött össze, de azért én Szonja fotói alapján meg a régebbi beszámolók alapján úgy gondoltam, hogy most nem kell görcsösen ragaszkodnom a szabályaimhoz, mert a szemem is meg a farkam is azt parancsolták, hogy "előre". Ezért hát hétfőn délelőtt SMS-ben megerősítettem, hogy megyek, és pontosan délben ott is voltam.
  • Megközelítés:

    Ez a szalon a Borárostól kb. 7 perc gyalog, tehát jól megközelíthető. A cím egyértelmű. A parkolás nem könnyű, de legalább fizetős.
  • Helyszín:

    Tökéletes randi helyszín ez. Diszkréten lehet feljutni, még akkor is, ha a ház udvarában éppen valami építkezés zajlott. A szoba tágas és pont a célnak megfelelően van berendezve. Masszázságy az nincs, csak tatami - ez nekem pont megfelel. A ruhámat egy fotelra tudtam lerakni. A szobában igen jó minőségű a klímaberendezés is (úgy értem: hideget csinál anélkül, hogy rád fújna és lebetegednél). A tatami körül hangulatvilágítás. Diszkrét, alkalomhoz illő zene. Nagy, száraz, jó minőségű törölközőt kaptam. A fürdőszoba is tiszta és száraz, de ha azt akarod, hogy az utánad következő is száraznak ítélje, akkor vigyázz: nincs függöny a kád körül. Aki nem óvatos, az igen könnyen produkál árvizet a fürdőszobában. A mosdó mellett szájvíz és pohárkák. Egy szó mint száz: minden klappol.
  • Lány külseje:

    Szonja arcos képekkel és elég sokféle fotóval hirdet. No, pont ugyanazt a lenyűgöző szépségű lányt találtam ott a helyszínen is. Élőben attól volt még jobb is, mint a fotókon, hogy kedves volt és mosolygós. Nekem nagyon tetszett már az első pillanattól kezdve, és ez később még csak fokozódott. Úgy rémlik, hogy bugyi-melltartó kombóban fogadott, és már az előszobában elkezdett a szívem erősebben dobogni a látványtól. Később, amikor a szobában ezt a kis szépséget meg is ölelhettem és csókolózni kezdtünk, akkor már tudtam, hogy nagyon szeretnék itt visszajáró vendégnek számítani ismét.
    Szonja arca pontosan olyan aranyos és szép, mint a fotókon. A teste leírását pedig plagizálni fogom Krisztián barátunktól, mert ennél jobban már nem lehet leírni, sőt csak sokkal gyengébben lehet. Tehát "vállai szépen íveltek, dereka karcsú, hasa lapos. Feneke kerek, lába izmos, szép egyenes. Mellei alkatával arányos méretűek, igazi tini lányosan, hetykén állnak. Tapintásra, kemények, rugalmasak. Bimbói, kicsik, barnák és szépen hegyesednek. Kényeztetésre jól reagálnak."
    Szonja már nem kezdő ebben a műfajban és igen ügyesen fogadja a férfiúi dicséreteket. Amikor végigpuszilgattam a testét (homloktól lábfejig és vissza), nem bírta ki, hogy megkérdezze tőlem pajkosan: "Minden a helyén?". Nem nagyképű volt ez, vagy hencegős, de nem is megszeppent és önbizalomhiányos. Olyan pont helyénvaló megjegyzés volt ez, és most így utólag jelentem: minden nagyon a helyén van. csillagos ötös. Ettől a kérdésétől kezdve már nagyon kedveltem ezt a lányt és a stílusát.
  • Erotikus masszázs:

    Külön egyeztetés nélkül, tulajdonképpen szó nélkül, csak ráutaló magatartással alakult az úgy, hogy egymás kényeztetésével kezdtük és végeztük a találkának, és ezek közé ékelődött a masszázsnak nevezett gyengéd simogatás és beszélgetés. Ez a beszélgetés folyamatos volt, azt csak a csókolózások szakították meg. Leginkább én kérdezgettem őt. Sokkal inkább róla, mint rólam folyt a szó, de Szonja nagyon is partner volt ebben. Kedvesen, értelmesen, kimerítően válaszolgatott és fokozatosan ismertem meg egy igen értékes embert.

    Azt lehet mondani, hogy az egyéni igényeimhez tökéletesen igazodva pont annyi masszázs volt, mint amennyi nekem kellett adott pillanatban. Kevés idő hatékonyan kihasználva.
  • Levezetés:

    Amikor a fürdőszobában végeztem a tisztálkodással, és egy törölközővel a derekam köré tekerve indultam vissza a szobába , Szonja is épp jött a lányoknak elkülönített csevegőszobából vissza a tett színhelyére. Addigra már lekerült róla a melltartó és csak a picurka bugyi volt rajta. Álló helyzetben kezdtünk el ölelkezni és csókolózni. Nagy örömömre azonnal igazi nyelves csókokban volt részem. Ezért hát nem is siettettem a dolgokat és néhány percig így maradtunk. Azért időközben térdre estem Szonja nagyszerű teste előtt és levarázsoltam a bugyit. A punci ekkor még csak egy érintést kaphatott az ajkaimtól, a nyelvemtől, de már erre is szépen reagált Szonja teste. Minden jónak egyszer vége van, és kezdődik a még jobb: lefeküdtünk egymás mellé, és úgy csókolóztunk tovább. A kezem szépen körbejárta Szonja testét, ő pedig szépen széttárta a selymes bőrű combjait, hogy a puncijához is hozzáférjek. Az pedig nagy örömömre szépen nedvesedett. Ekkor még Szonja viszonylag passzív volt: ha simogatott is, az leginkább csak a vállamra és a fejemre koncentrálódott. Valahogy az a fránya törölköző még nem került le a derekamról. Talán még nem akart letámadni, mert az látszott, hogy kettőnk közül ő az ügyesebb, noha én sem az első ilyen randimnál járok.

    Aztán elindultam egy vándorútra a testén le és föl, és ekkor hangzott el az az ominózus kérdés, hogy minden a helyén van-e. De akkor már régesrég tudtam, hogy "jó helyen járok", ha emlékeztek erre az agyoncsépelt közhelyre. Eljutottam Szonja kéjbarlangjáig és sikeresen felkorbácsoltam a kéjt. Előbb csak a nyelvemmel finoman, majd a nyelvemmel erősebben, és végül az ujjaimat is bevetve igen kellemes perceket okoztam Szonjának, és ezt én is élveztem. Talán az volt a legszebb része, hogy Szonja elélvezett, de nem húzódott el tőlem automatikusan, hanem csak lecsendesedtünk. Az én két ujjam nem került ki Szonja puncijából, a nyelvemmel is leheletfinoman de meg-meg érintettem a csiklóját, a másik kezem Szonja kezével volt összekulcsolva, és pár percig így maradtunk. Gyakran voltam már ilyen helyzetben máshol is, de itt számomra ritka dolog történt: 3-4 ilyen csendes perc elmúltával Szonja teste mintha megint kérte volna az újabb heves menetet. Beindultam én is erre, és néhány intenzív perc és egy újabb vonaglás-hullám után másodszor is elillant ez a csodalány.

    Pár perc pihenő után, az első kérésemre Szonja kezdett el engem kényeztetni. Vérprofi volt, de ugyanakkor barátnős is. Kezelésbe vette a golyóimat is, végignyalta akkurátusan a farkam annak rendje módja szerint, majd bekapta azt és ütemesen bólogatott rajta. Időnként teljesen el is tűntem a szájacskájában. Hamar megérezte azt is, hogy nekem ez a változat sokkal jobb, mint a golyók nyalogatása: később már csak ez maradt hát. Kérésemre oldalról közelített felém, négykézláb pucsítva, és mindig úgy pozicionálta a testét, hogy nekem pont jó legyen. A vég a szájában ért el, úgy hogy közben hátulról ütemesen ujjaztam. Érezte Szonja, hogy ez a felállás engem mennyire felizgat, így talán úgy fogta föl, hogy én ezt megérdemeltem, noha neki nem pont ideális. De ez csak spekuláció, lehet hogy nem is így gondolkodott. Ami biztos, hogy fejedelmi módon kielégített. A vége volt még érdekes: nagyon jól kielégülve, maximálisan megelégedve és igen hálásan mondtam Szonjának, hogy feküdjön szépen mellém és pihenjen, mire ő: nem fárasztó ez. Azért én mégis magamhoz húztam gyengéden és szépen csókolóztunk. Szerintem az utódok valahol félig nála, félig nálam lehettek lenyelve, mert Szilvia, meg mosakodás, meg ilyesmi nem volt közben: semmi sem törte meg azt a meghitt kapcsolatot, amely ott kialakult közöttünk.

    A második kör már a másfél óra vége felé történt. Szonja kedvelte, amikor a nyelvemmel gyengéden simogattam a punciját és a csiklóját, de mondta, hogy harmadik elélvezés aligha lesz. Én biztosítottam, hogy ha kellemes neki, amit csinálok, akkor annál nem kell többet elérnünk. Ez így is volt vagy 5 percig. Aztán szerepcsere és ugyan én sem gondoltam, hogy maradt bennem még egy adag, és egy "andante" szopogatással is megelégedtem volna, de Szonja túl akarta ezt teljesíteni és addig kényeztetett, amíg másodszor is elélveztem a szájában. Akkor éppen 69-es pózban voltunk, de én már csak moziztam addigra: a puncija és popólyuka ott volt a szemem előtt, az a csodaszép száj meg a tükörben látszott, ahogy elnyeli a farkam. A tökéletes és aprócska test pedig olyan áramvonalasnak tűnt a tükörben is, meg a szemem előtt is, mint egy gepárdé (tudtommal ez a legelegánsabb a nagymacskák közül). Aztán megint elélveztem a szájában. Ezúttal már jóval kevesebb tartalommal.
  • Elszámolás:

    Számomra nagyon megérte. A látogatásom elején adtam át Szonjának a szerény ajándékaimat, amelyeknek ő nagyon ügyesen örült. (Mondtam már, hogy igen ügyesen tudja kezelni a férfinépet.) Amíg eltette az ajándékokat, és biztosított engem, hogy mennyire jó választás volt, addig én letettem a virágcsokromat az asztalkára egy borítékban. Szerencsére nem esett szó a dologról. Az szerintem elrontja, vagy legalábbis csökkenti a légyott romantikáját.
  • Összkép:

    A sok-sok jó beszámoló után és a szép fotók alapján nagyon magasak voltam az elvárásaim. Ezeket Szonja jelentős mértékben túlszárnyalta. Egy felejthetetlen emlékkel vagyok gazdagabb. Már meg is beszéltük a következő látogatásom időpontját. Kicsit azért is mentem most, mert a hirdetésének az eltűnése és a legutolsó értékelése után megijedtem, hogy eltűnik innen. Jelentem: ez szerencsénkre nem most lesz. Egy nagyon élvezetes randit lehet itt megélni egy minden tekintetben csodaszép aprócska lánnyal. Annak bizonyosan, aki eléri a kölcsönös szimpátia szintjét. Igyekezzetek hát uraim, ez a csaj nagyon meg tudja ezt hálálni.
Happy Massage