• Hollyh

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Hollyh reagálása

    Tegyük hozzá,hogy ez a beszámoló részben nem igaz. Nem történt szájbaélvezés és ha így is lett volna,más már rég megírta volna. Nálam ez tabutéma,de ki hitte volna,hogy valaki képes hazudni,csak hogy verhesse a mellét. Nevetséges.

  • Egyeztetés:

    A korábbi randinkat követően, pár nap elteltével bejenkeztem hozzá a beszámoló oldal VTR-én. A randi kérésemre visszaigazolta az időpontot.
  • Megközelítés:

    Mivel a kéthéttel korábbi találkozó alkalmával is sikerült a közelben parkolót találnom, így ismét bátran indultam gépjárművel.Ismét szerencsém volt legalább négy üres parkoló volt a közelben, a ház előtt lévő árnyékosat választottam. Aki tömegközlekedéssel érkezik sincs messze a Lehel-tértől párperc séta és a címre ér.
  • Helyszín:

    A találkahely egy a Hollyhoz illő kis garzon, stílusosan berendezve minden kellékével, ami egy jó masszázshoz elengedhetetlenül szükséges. Egy több magasságban állítható masszázspad, egy sarokülő jólfelszerelt fürdőszoba, több választható tusfürdővel szájvízzel, igényszerint két-három előkészített finom illatos, puha törülközőt találhatsz.
  • Lány külseje:

    Hollyh gyönyörű testét csodálhattam meg ajtónyitás után.Két üdvözlő puszikat követően beljebb lépve egy óaranyszínū bodyban csodálhattam meg, amibe kisidőre elrejtette azt. Megdicsértem, nagyon jól ált neki, kiemelve melleit es formás kifogástalan csipőjét, fenekét. A szokásos menetrend előtt egy kis figyelmességet átadtam neki kedvenc italát és hozzá illő kísérőjével. Igen csak megköszönve azt, érte finom nyelves csókokat váltottunk. Nagyon jó érzés vele a csók, finom lehelete izgatóan hat minden porcikámra. Majd frissítő zuhanyozás következett.
  • Erotikus masszázs:

    A fürdőben vett frissités után Hollyh a masszázspad mellett várt. Átölelve egymást csókolóztunk. Kezem elkalandozott próbáltam le csatolni a body rögzítését, segítségemre volt a tükrös szekrény. Valamiért még nehezen járt a csat, Hollyh segítségével azért sikerült kihámozni gyönyörű testét abból. A csókok közepette a testét felsegitettem a padra, majd elvándoroltam minden testrészére. Kelyhét kívántam, a gyönyörű bibor színū kisajkak kényeztetésébe kezdtem. Hollyh reakciója üzent ,hogy igencsak jó helyen nyaltam, hajambatúrt és a megfelelő helyen fejemet kezével megtartva csipőjet mozgatva nyelvemen kényeztette tovább kelyhét.Fenséges remegés járta át testét az endorfil feltöltődött szétáradt testében, zilálássá váltak hangjai, teste megfeszülve tőle, tudatta a csúcsra jutását. Egy kis technikai szünet elment tisztálkodni, közben vizet kortyolgattam. Visszatérése után a ismét csókokkal folytattuk, karjai ölelésében éreztem, hogy a sarokülő irányába vezet. Annak széléhez erő lábaim jelezték az érkezést. Hollyh ekkor szemembe nézve egyértelműen kezei irányításával lefektetett az ágyra. Keze farkamat markolva lábaimat kétfelé tolja, helyet keresve közöttük. Fecsúszott ajkaimhoz szájával most én kaptam nyakam, fülem mellkasamra csókokat. Lassan haladt lefelé remegő hasamon, azt mint parduc kimerevített kormeivel karmolást imitált kéjes pillantása szememben, üzent most enyém vagy. Farkam a kezében szájával a kenyeztette makkomat óvatosan nyelvével körbe-körbe enyhe szívó es szorítása között szivta azt torka mélye felé. Ott kisideig benntartva eszbonto érzést váltva ki bennem Az oxitocin hormonok kezdtek telítődni szervezetemben. A folyamatot többször is megismételve figyelve reakciómat szemembe nézve leste kènyeztetèse hatását. A kéj elöntötte testem a felajzott farkam elsült bekövetkezett robbanása a szájában ért véget. A szemünk egymás szemében tündökölt ekkor szájából kéjesen visszacsorgatta nedveimet a zilaló es remegő hasamra.Fenomenális érzés és látvány volt egyben. A tisztálkodásunk után a masszázspadra invitált. Hasra fektetve lábamtol indulva finom illatmentes krémmel kezdte meg a maszirozasomat. A lábszáramnat erőssebben kértem és kaptam is meg a keze kényeztető gyurását mindkét lábamon. A combokhoz érve azon felváltva fenekem és combok hosszanti gyúrása között keze lábaimat szét választva mindkét oldalon a combok tövére hosszasan benyúlva zsacsimat érintve fokozta ismét vágyaimat. Érzékelve tetszésemet még jópár alkalommal megtette ezt. A hátamon a lapocka, váll és nyakam környékén erősen nyomkodta simitotta el a görcsöket. A padról lelógó karjaimat is az ujjaim hegyéig végig masszirozta. Ezután megkért, hogy forduljak meg.
  • Levezetés:

    A kényeztetesem második részében a padra a megfordulást követően felültem, lábaim két oldalra lelógatva.Velem szemben Hollyh ugyan ezt a pozíciót vette fel. Ismét szenvedélyesen csókolóztunk. Kérte, hogy kezemmel kényeztessem magamat.Eközben Ő a melleit és elkalandozva éhes kelyhét simogatta.A sikosítására a nyálával rásegítve felületét érzékenyebbé tette, annak színe biborra változott megduzzadva. A szemeink a kézi kényeztetés alatt egymásban csillogtak testükben lejátszódó kémiai folyamatoknak köszönhetően testünket kéjes remegés járta át. Látta ágaskodó tagomat egyre közeledett csipőjével felém, láttam szemében a vágyat. Testünk szinte összeért a két lábát az Én lelógó lábaimon átvetette, így kelyhét az ágaskodó farkamhoz nyomta.Megfogta csipőmet és határozott mozdulattal kelyhét a farkamon le, fel mozgatta. A folytatásban kelyhét változatos sebességgel emelgetve kényeztettük egymást.A testünkön már éreztem a remegést, Hollyh érezve az élvezett közeledtét robbanásunkhoz két kezével a padon háta mögött megtámaszkodva csipőjével irányítva a beteljesülésünket.
    A remegő zilálásunk fokozódva kéjes hangok, mennyeiérzés közepette farkam elsült.Annak tartalma a testemből kilövelő nedv, remegő hasunkon landolt.A szemeinkben csillogás, mámoritó érzése testünket átjáráva, egy édes csókkal megköszönve egymásnak azt. Letisztogattuk magunkat, majd A fürdőszobában tettünk látogatást még mindig remegő lábakkal.
  • Elszámolás:

    A szokásos másfél órás programnak megfelelő rózsaszállakat tettem a kisszekrényre.
  • Összkép:

    A randit követően együtt hagytuk el a lakást. Közben liftet hívtam, majd oda beszállva mind két tini búcsúcsókot váltottunk. Megköszöntem a kellemes találkozónkat. Megbeszéltük, hogy ismét találkozunk és VTR -n bejelentkezem hozzá. A kapun kilépve Hollyh balra indult el. Én beszálltam a kocsimba. A tükörből elkísértem szememmel a sarokig, majd ott Hollyh elkanyarodva eltűnt látómezőmből. Már akkor valamiféle hiányának érzete járta át testemet.
Happy Massage