• Betti

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam , nem kellett sokszor próbálnom. Dél körül hívtam kb 3 órával későbbre egyeztettük az időpontot .
  • Megközelítés:

    Belvárosi helyszín, tömegközlekedés nagyon jó, van metró is a közelben. Autóval a forgalom, és a parkolás miatt nehezebb. A bejutás nem könnyű, a ház előtt kell megvárni, hogy beengedjen Betti mert nem ad kapukódot. Annyi előnye van, hogy már utcai ruhában is láthatod.
  • Helyszín:

    Szokásos belvárosi körfolyosós lakás. A lépcsőház lepusztult de a lakás szépen felújított. A fürdő tágas, tiszta, de törülköző éppen nem volt. Azt mondta nem hosszú távra tervez a lakással ezért nincs most tiszta. Nem volt nagy tusfürdő válaszék, de az ami volt éppen megfelelt. A szoba elég nagy, egy hatalmas franciaággyal. Az ágynemű tiszta, de szerintem nem volt új.
  • Lány külseje:

    Nem ezen az oldalon hirdet de a képeknek megfelelően fiatal csinos lány. Nyárias nem sokat takaró öltözetben engedett be, ami azonnal elindítja férfiember képzeletét. Vékony de formás alakú, szép hegyes cicikkel. Emellett közvetlen mosolygós.
  • Action:

    A törülköző hiánya egy kicsit megfogott de volt nálam egy tartalék póló, így túltettem magam rajta. A zuhanyból visszatérve ruha nélkül fogadott, pedig mondtam hogy a fehérnemű maradjon. Mikor szóltam, a melltartót visszavette. A kezdeti közvetlensége sajnos alábbhagyott így a kezdeti simogatások elég egyoldalúak voltam részemről. A program további részére térve tudatta velem, hogy az alapban vállalt mélytorkos francia csak gumival mehet. Mivel ekkor már gyönyörű, hegyes cickóinál tartottam nem ellenkeztem. Nem tudom mire jutottam volna egyébként, mivel az elszámolás az elején megtörtént. Szóval gumival folytattuk.
    A franciája nem rossz bár egy kicsit rájátszik, de hihető. Sajnos a mélytoroknál viszont fogazik. Így már nem is bántam annyira a gumit.
    Egy kicsit még próbálkoztunk a franciával de mivel mélytorok nem volt igazán élvezhető inkább nem erőltettem. Misszi előtt egy kicsit megkóstóltam a puncit. Az ujjaimat csak simogatásra használhattam pedig szépen nedvesedett. A missziben egész jó volt, bár nem engedte a teljes behatolást. A doggyt nem is vállalta, inkább hasra feküdt, és így toltam neki. Szépen kidugta formás, izmos fenekét és mikor eldurrantam sem húzta el magát. Ezt nagyon jól csinálja.
    Második menetre már nem igazán tudtam ráhangolódni, így még egy zuhi és a vizespólós törülközés után tipli.
  • Elszámolás:

    Előre kérte és inkább átlag feletti a díjazás pláne hogy utólag szűkülnek a lehetőségek. Véleményem szerint nem korrekt ezért is értékeltem így a beszámolót.
  • Összkép:

    Csinos lány, és kedves, közvetlen is az elszámolásig. Sajnos utána a kezdeti lelkesedés alábbhagy, pedig tudna szép élményeket nyújtani. Amint a beszámoló besorolásánál is jeleztem megvan benne a lehetőség, de nekem nem sikerült Tőle megkapnom.
Happy Massage