• Alice

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    A másik nagy partnerkereső portálon akadtam a hírdetésére. Telefonon hívtam, második csörgésre felvette. Este volt már 1/2 8. Nem volt otthon, de 3/4 9-re adott időpontot. Később említette, hogy par hetekre szokott csak hazajönni külföldről időnként.
  • Megközelítés:

    Kőrösi Csoma S. útról nyíló utca. A cím pontos volt. Új építésű lakóház udvari lépcsőházból megközelíthető a lakás.
  • Helyszín:

    Második emrleten található a saját tulajdonú ingatlan. Nappaliban kinyitható kanapé a tetthely, de elég nagy és kényelmes. Mivel ott lakik a hölgy, abszolút otthonos. Fürdő tiszta, türcsi puha, illatos, férfi tusfürdő választék nem volt nagy, szájvíz nekem még jutott.
  • Lány külseje:

    Húszas éveinek derekán lehet a hölgy. Nem túl magas, de arányos csodaszép kis hölgyike, tökéletes popsival, rásegített cicikkel. Haja hosszú szőke, egy fehérnemű szettben nyitott ajtót. Közvetlen, jó beszélgető partner, már a telefonban kiakakult a szimpátia és ez kölcsönösen el is mélyült az est folyamán.
  • Action:

    Abszolút partner volt minden javaslatomra elsőre. Közös tusolással keztünk, csókcsata már a fürőben elkezdődött. A nappaliba terelt és egymásnak estünk a kanapén. Kértem egy natúr franciát végig. Lelkesen nekilátott rutinos technikával. Nem akartam tétlenül nézni, így kicsit izgattam óvatosan kézzel a puncit, majd érezve, hogy nedvesedik rákéredzkettem és hatvankilecben folytattuk. Éreztem, hogy a kedvére vagyok, de “mégis csak én vagyok a főszereplő” gondolatok menetén nem akartam az időt húzni, és engettem az élvezeteknek. Megvárta az utódok utolsó hullámát is és kiment szótlanul egy öblítés erejéig. Kicsit dumáltunk, és mikor éreztem a következő támadáshoz erőt magamban kértem, hogy szájjal keményítsen meg. Utána gumit húztunk és misszionárius pózban támadtam, miközben csókokat váltottunk és élveztem minden porcikáját amihez csak hozzáfértem közben. Majd lovaglásra váltottunk. Kértem , hogy beszéljen, bíztasson mocskos szavakkal. Ebből inkábbközös vihogás lett. De megjegyezte, hogy: “igen kellemes meló vagyok” végül kutyusba fordultunk és pár perces ütemes tempó után másodszor is beteljesítettem a sorsomat. Hogy sikerült e eljutattnom Alice-t a csúcsra, abban nem vagyok biztos, de adott ráutaló jeleket. Elszaladtam még egy gyors tusolásra, majd kikísért a vendéglátóm. Az ajtóban még megegyeztünk , hogy elmentjük egymás számát, majd puszival búcsúztunk.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag felett, de amiért én mentem minden az alapban volt. Csók, fürdés, nfvsz. Előre fizettem, ez első alkalommal így korrekt.
  • Összkép:

    Maximálisan ajánlott kategória. Biztosan fogom még látogatni. Jó hangulatban telt az egész találka, és nem utolsó sorban egy nagyon csinos lány társaságát élvezhettem szó szerint testközelből. Nem számítottam ilyen kellemes élményre spontán, esti időpontban.
Happy Massage