• Anna

  • Beküldte:
  • Anna reagálása

    Köszönöm a kedves szavakat! Mindig jól esik amikor jössz. Én hihetelenül kitudok kapcsolódni, amikor itt vagy. :) Mindenkinek ilyen vendéget kívánok mint, amilyen te vagy! Sok sok puszit küldök. :)

  • Egyeztetés:

    Figyelem: egy igen erősen elfogult ember beszámolóját fogjátok itt olvasni. Sőt bevallom: jelentős mértékben magam miatt írom, hogy 20 év múlva is megmaradjanak nekem ezek az emlékek. De azért pontatlanság nem lesz benne, csak elfogultság.
    Annánál már visszatérő vendég vagyok - sőt talán jóval több is ennél. Van ugyan pár itteni kedvencem , de pl. a születésnapomat is - nem véletlenül - épp vele/nála ünnepeltem. Így amint megláttam szerdán, hogy megjelent a hirdetése, azonnal megkérdeztem itt az oldalon személyes üzenetben, hogy randizhatunk-e szombaton. Gyorsan jött meg az igenlő válasz és az időpont javaslata, amelyet én azonnal el is fogadtam.
    A dolgot később az bonyolította, hogy Anna hirdetése röviddel ezután eltűnt. Ekkor SMS-ben kérdeztem tőle, hogy azért a mi randink érvényes-e még, mire jött a megnyugtató válasz, hogy igen. Pénteken este még mindig nem volt fenn a hirdetés, én pedig szégyenszemre elfelejtettem az időpontot. És ugye hirdetés hiányában nem lehet a privát csevegést sem visszakeresni. Újabb SMS (ezúttal szégyenkező), hogy nem tudom már biztosan az időpontot. És újabb gyors válasz Annától, miszerint délelőtt 11. Szóval minden rendben ment.
  • Megközelítés:

    Könnyű odatalálni akkor is, ha először megy oda valaki. Nekem immár ötödször ez nyilván nem volt gond. Parkolás olcsó, de fizetős. És eddig mindig szerencsém volt a közelben. A BKV helyzet: közel van a metró is meg a 4-6, tehát a lehető legjobb a tömegközlekedés arra. Ha a lift is a megközelítés része, hát az épp elromlott mára, így gyalogolnom kellett elég magasra, de egy ilyen nőért én igen magas hegyeket is megmásznék, ha ezen múlna. Meg máskor majd jó lesz az a ronda lift.
  • Helyszín:

    Tökéletes lakás és tökéletes diszkrét randi helyszín. Anna maga fogadja a vendéget ebben az elég nagy méretű luxus-kecóban. Vicces azt olvasni, hogy "nyócker" és luxus, noha nem a Corvin köz, de tényleg így van. Ebben objektív vagyok.
  • Lány külseje:

    Amikor végre felértem a sokadik emeletre, Anna egy ragyogó nyárias ruhácskában fogadott magassarkúban és harisnyanadrágban. Észveszejtően szép volt, és akkor még nem is említem az okos csillogó szemeket és a kedves baráti mosolyt. Hercegnői tartása van ennek a lánynak. Vagy képzeljetek el egyet a szépséges manökenek közül egy milánói divatbemutatón - ahol mindegyikük csodaszép, de emellett ő a legokosabb ezek közül. Szóval ennyi. A számomra ezt már csak úgy lehetne überelni, ha a harisnyanadrág helyett combfix lenne. De mindegy is: úgyis lekerült ez hamarosan.

    Amúgy nagyon szép selymes a bőre. Csodásak az egyébként apró mellek és a kellemesen tenyérbe illő popsi. Hosszú szabályos lábszárak és combok. Vékony/sovány csípő, szép köldök. És ha élvezi a kényeztetést, akkor a puncija nagyon kellemes illatúvá válik. Élmény ezt lefetyelni.

    Ha guminőkről, és nem emberekről beszélnénk, akkor számomra az álomnő ehhez nagyon hasonló, de alkatra egy leheletnyivel több izomzattal rendelkező lenne. De ezt Anna hercegnői stílusa, a kedvesség, a simulékonyság, az intelligencia bőven feledteti. Számomra tehát Anna olyan, hogy itt az a valódi kérdés, hogyan érdemlek meg én egy ilyen élményt.
  • Erotikus masszázs:

    Macilaci kolléga 4 napja írt Szösziről egy nagyszerű beszámolót, és abban értekezett az erotikus masszázsok masszázs részéről. Vessetek rám követ, de messzemenőkig egyetértek vele. Ezért hát ide azt írom, hogy én valóban kedvesen simogattam Anna hátát az első kényeztetések után, és ez pihenésnek pont jó volt. Az én masszírozásomat meg ezúttal úgy helyettesítettük, hogy az első kényeztetési kör után én a hátamra feküdtem, mint egy török basa, és megkértem Annát hogy feküdjön rám. Kényelmesen elhelyezkedett rajtam, és egy-egy apró, de igazi csók váltása mellett igen tartalmasan és jól elbeszélgettünk így. Semmilyen masszázsra nem cseréltem volna fel ezt a meghitt kb. 10 percet. (Ez valójában pontatlan megfogalmazás, mert 95 meghitt percről beszélünk, és itt pedig ennek a 10 perces részéről.) Mondtam már fentebb, hogy elfogult vagyok?
  • Levezetés:

    Amikor 30-35 éve az akkori barátnőimhez felugrottam, akkor azok az emlékek közül a legszebbekkel vetekszik ez a mostani látogatásom (kivéve persze, hogy aktus az nem volt). A zuhanyozás utáni első kört én kezdtem és Anna homlokától a bokájáig végigsimogattam és végigpuszilgattam mindenét, majd kikötöttem a puncinál. Hosszasan kényeztettem és változatosan. Nem új vendégként többet is megengedhettem magamnak, mint a hirdetésbeli vállalásai, de úgy gondolom, hogy éppen ezért ezeket nem helyénvaló ecsetelni. Azt hiszem, mindvégig sikerrel. kényeztettem, és talán el is szállt, de ebben férfiember sosem lehet biztos. Én is nagyon élveztem a találka ezen részét (is).

    Aztán Anna bemutatta, mit jelent az, ha már ismerjük a partnert és szívesen is kényeztetjük. Olyan leszopásban részesültem, hogy csak na. Közben ő négykézláb volt, a popsija szépen bepucsítva a kezem ügyében, mert én így szeretem. És ha épp a puncihoz nyúltam, akkor a combok szépen szétnyíltak az ujjaim előtt, ha a melleit simogattam, akkor az ő karja is elmozdult, hogy odaférjek. Ha az arcát akartam látni, meg a farkamat a szájában, akkor meg ehhez igazodott a hosszú barna haj is meg a karja. És persze olyankor szemkontaktus. Technikai tökélyt kaptam barátnős stílussal megspékelve egy hercegnőtől. Mit lehet erről még mondani?

    Talán még annyi, hogy a végén kifutottunk az időből. Anna ugyan mondta, hogy nem gond, de nálam nem volt tartalék, és a rózsaszálakat nem tudtam megtoldani. Ezért hát csak 5 percre éltem vissza a felajánlásával. Ebből fakad, hogy másodszor nem mentem el, pedig először szándékosan csak a gőz felét engedtem ki, hogy maradjon a második menetre - én hülye! De egyrészt így is fantasztikus volt, másrészt meg tényleg úgy tűnt, hogy Anna nem siettet, és maradhatnék további 10 percet is. De ez az én szememben visszaélés a másik nagylelkűségével, én nem ilyen vagyok. Megyek majd én hozzá, lesz alkalmam bepótolni, ami elmaradt, és ez nem változtat az érzéseimen. Azt szabad gondolni, hogy én hülye voltam, de TP-re ne gondoljatok semmiképp.
  • Elszámolás:

    Anna az egyik legszebb dolog, ami történt velem az utóbbi időben. Az hogy megérte, számomra nem is releváns kérdés.
    Mindig nagyon igyekszem valami helyénvaló ajándékot is hozni, és azt mindig érkezéskor átadom, a rózsaszálakat meg néha az elején, máskor meg a végén diszkréten elhelyezem valahol. Ahányszor csak itt voltam, mi még erről szerencsére soha nem beszéltünk.
  • Összkép:

    Anna egy igazi hölgy. Egy okos, világot látott, ambiciózus nő, akinek céljai vannak, és azt hiszem ezeket el is fogja érni. Aztán ő egy szexi ragyogó nő. És egy bújós kis cicus. Ezenfelül ő egy nagyszerű beszélgetőpartner, akivel ma talán 6-8 különféle témáról is tartalmasan el tudtam beszélgetni. Másfelől meg valaki, aki úgy leszop, hogy utána egész nap mosoly van az arcomon. Nem is folytatom: ez a lány imádni való. Három évvel ezelőtti énem azzal zárta volna: nagyon vigyázzatok rá. Ehelyett ma azt mondom: legyünk hálásak annak, hogy ilyen lányokat lehet itt megismerni. Ez az oldal aranyat ér.
    Tudom, hogy nem ilyen beszámolóra vágytatok, de én ezt most elsősorban magamnak írtam, hogy majd elolvassam ezt 2039-ben, ha Isten is úgy akarja. És most, mivel az érzéseim és élményeim alapján ez egy Istennői beszámoló kell hogy legyen, sajnos az eddigi három istennőm egyikét vissza kell soroljam. Nagyon ritkán teszek ilyet. De majd írok még 3-4 beszit, és akkor a tavalyelőtti Istennő is megint visszakerül a méltó helyére, mert nem lehetünk hálátlanok a régi kedveseinkkel szemben sem.
Happy Massage