• Alexa

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon értem el rendelési időben - mondjuk reggel hívtam- mindenről tájékoztatott, a hangjával már a telefonban megfogott.
  • Megközelítés:

    Szokás szerint tömegközlekedtem,buszok,villamosok garmadája van pár perc sétára a tetthelytől. Nem messze van a nagy állatról elnevezett bevásáró centrum,gondolom ott könnyebb letenni a kocsit,mint a ház előtt. Mivel a tömegközlekedés és a tetthely között egy nagy park van,kicsit lehet kavarogni,de nem veszélyes a dolog. Napközben pedig egy bemelegítő sétának kifejezetten ajánlott hely!
  • Helyszín:

    Egy régebbi épületben található a lakás,a kapukon bejutni nem könnyú,nem árt ha az ember nem csigatempóban halad azon a pár méteren,mert ha ügyetlen,akkor fordulhat vissza újra csöngetni,ráadásul az ajtó csapódását jó elkerülni,mert iszonyatosan hangos :) Magában a lakásban 3 szoba van,de mással nem találkoztam csak Alexával. A fürdőszobában egy egyszerű zuhanyzó rész van,tusfürdő nincs sok,viszont van benne illatmentes ha nem csaltak a szemeim. A szoba és az ágy nagy,nem igazán lesz bezártsági érzete az embernek.
  • Lány külseje:

    Itt most azért vagyok bajban,mert mindenkinek van egy zsánere,elképzelése az ideális nőről és Alexa majdnem pontosan olyan mint az ideális nő a szememben: Rövid szőke haj,sportos testalkat,huncut szemek :) Alexa egy kifejezetten szép nő,nagyon jó alakkal,aki után tuti megfordulsz az utcán. A mellek szilikonosak,de szépen megvannak csinálva.A kor is stimmel,bár én fiatalabbnak tippelném,ő az akire azt mondjuk,hogy" sok huszonéves megirigyelhetné..."
  • Action:

    Zuhanyzást követően - utánam ment el,hogy teljesen friss legyen- az ágyon gabalyodtunk egymásba,először én térképeztem fel őt,aztán ő engem.Amikor már megvolt a kellő összhang,akkor ment a csók is ami teljesen barátnő feelinges,a franciájáról meg nem is beszélve. Volt ott minden,cuppogás,zacsinyalás,csak kézimunka,nyelv körzéses makkizgatás és persze szemkontaktus,ami még jobban felhúzza az embert. Én is megpróbáltam ügyes lenni vele,szerencsére partner volt benne,a hangok alapján élvezte amit csináltam,és mivel élvezi a szexet ezért bőven megéri foglalkozni vele. A franciáját végig tudtam volna élvezni,de észbe kaptam,hogy aktust is szeretnék,ezért gumit húzott az ezredere,majd több pózban is szeretkeztünk,nagyon aktív, a lovaglása különösen emlékezetes,iszonyat jól forgatja a csipőjét,hátulról meg az izmos feneke nyújt lehengerlő látványt,kapaszkodtam bele rendesen,nehogy egy másodpercre is kicsússzak a punciból.A menet végén gumiba mentem el,majd rövid pihenőt követően -ami beszélgetés formájában történt-,rátértünk a második menetre,ott is sikerült teljesítenem így teljesen kifacsarva ért véget az együtt töltött óránk.
  • Elszámolás:

    Extrát nem vettem igénybe - legközelebb fogok- az ajándékot az elején adtam át,ami teljesen korrekt,a kapott élmény tükrében meg nevetséges.
  • Összkép:

    Ultra dögös Milf,akihez mindenképpen szeretnék visszatérni. Korrekt,kedves nő,aki remek szerető is,szereti a szexet és ezt meg is mutatja a partnerének. Csillagos ötös,bár a rangom miatt csak jó besorolást fog kapni.
Happy Massage