• Adél Csúszkamasszázs

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Néhány sikertelen telefonos kísérlet után írtam neki. Visszaírt amikor újra elérhetővé vált. Ezután már könnyű volt telefonon beszélni vele, 2 nap múlva délelőttben egyeztünk meg. Kért megerősítő sms-t a találka napján. Aznap reggel küldtem is neki, amire hamarosan válaszolt, hogy vár. Zöld volt a lámpa, már csak a perceket számoltam.
  • Megközelítés:

    14. kerület barátságos, csendes kis utcája. Egy társasházhoz vezet a cím, amit könnyű megtalálni. Nincs csengő nyomkodás, mikor megérkeztem hívtam és ő belülről beengedett. Kapu kifele nyílik. BKV-tól max. 10 perc lehet gyalog. Parkolni a kerületnek ezen a részén lehet ingyenesen.
  • Helyszín:

    Társasház emeleti szép tágas lakása. Többen is használják a lakást, de kiváló a logisztika. Erre nagyon figyelnek a lányok. A nagy előtér függönnyel el volt választva most ott jártamkor, így nem kell félni az eltévedéstől sem. Egy szép hangulatvilágításos szobába vezetett be Adél, ahol tatami található. Szobainas a ruháknak. Kis asztalon kikészítve víz és cukorka. A tatami mellett a falon végig tükör. Friss törölköző, száraz kilépő, sok tusfürdő. Mi kell még? No igen, Adél. :)
  • Lány külseje:

    Sötét hajú vékony lány fogadott az ajtóban. A megadott adatok és a képek is hűen tükrözik a valóságot. A szép arc mellé nőies idomokkal áldotta meg a teremtő. Egy egyszerű egyrészes nyári ruha volt rajta, ami nem mutatta elsőre teljesen az alakját. Majd a fürdőszobából visszatérve már egy kis bugyiban találtam. Vékony, izmos a hasa, formás a feneke és a lábai. Cicik az átlagosnál nagyobbak.
  • Erotikus masszázs:

    Leheveredtem a tatamira és kezdetét vette a masszázs. Én kifejezetten a csúszka miatt mentem Adélhoz, de a masszírozás is meglepően szakszerű volt. Azt éreztem tudja hová és miért nyúl. Nagyon kellemes az érintése már ebben a szakaszban is. Gyors és lassú simogatások, nyomkodások követték egymást. Nem a klasszikus lábtól fölfelé programot kaptam, hanem kicsit úgy éreztem, hogy személyre szabott a masszírozás. Egy szót sem beszéltünk arról, hogy hol fáj, hol nem fáj, mégis megtalálta azokat a pontokat ahol lazíthatott rajtam. Tudtam, hogy Adél nem szokott feltétlenül beszélgetni a szeánsz alatt. Én magam részéről szeretek beszélgetni, de ugyanúgy élvezem a csendet is. Most úgy teltek a percek, hogy csak a testek beszélgettek egymással. A "testbeszéd" első részében én passzívan élveztem a gyúrást, és szuszogtam nagyokat, ahogy kezdtem ellazulni, az elmúlt hetek stresszei feloldódtak Adél kezei alatt. Érintése kedves és odaadó. Annyira édes volt. A bugyit is úgy vette le a masszír végén, hogy közben végig hozzám ért a testével. Még több illatmentes olajat kent a testére és hosszan tartó, elnyújtott, lassú csúszkamasszázs vette kezdetét. Meg ezzel kezdetét vette az őrületbe kergetésem is, a jó értelemben.
  • Levezetés:

    Föl és le csúszkált a hátamon. Én is simogattam ahol értem ebben a helyzetben. Közben kis puszikat kaptam és odaadó testi kontaktust. Éreztem magamon testsúlyát és minden porcikáját, ahogy átadta magát a csúszkának. A "testbeszéd" 2. szakaszában végig rajtam feküdt és teljes testünk összeért. Mint egy elnyújtott érzéki szeretkezés, csak mégsem az, mert megvannak a határai. Élvezetes helyzet. Fordultam és Adél szemből folytatta. Simogattuk egymást és arcunk csók nélkül is összeért, a fülembe szuszogott és én az övébe. A farkamat a combjai közé vette és úgy izgatott. Elvesztettem a fonalat az élvezetek kavalkádjában, ahogy csúszkált lassan és érzékien. Szorosan magamhoz öleltem és simogattam a testét. Feljebb csúszott és kezével hátranyúlva megtalálta lüktető farkamat. Én a puncit simogattam és ujjammal a duzzadt csiklót izgattam. Úgy éreztem neki is izgalmas volt a szeánsz célegyenese. Persze nekem komoly előnyöm volt, így nemsokára durrantam a keze között. Rajtam feküdt mialatt lenyugodtam, majd letisztogatott. Még volt pár percünk hátra. Adél nem csak mellém ült vagy mellém feküdt, hanem egyenesen rám, mintha régi szeretők lennénk. Nagyon-nagyon kellemes levezető percek voltak ezek. Köszönöm Neked Adél.
  • Elszámolás:

    A végén tettem le az asztalkára diszkréten. Átlag körüli rózsaszálak.
  • Összkép:

    Sokkal szorosabb testi kapcsolat szövődött közöttünk, mint amire így első alkalommal számítottam. Úgy alakult, hogy franciára nem került sor, még sincs hiányérzetem. Teljesnek éreztem a találkozót. Remélem legközelebb azért bepótoljuk. :)
Happy Massage