• DORKA

  • Beküldte:
  • DORKA reagálása

    ❤️❤️

  • Egyeztetés:

    VTR segítségével egyeztettünk Dorkával. Az általam javasolt időpontot elfogadta és én repültem Hozzá. Plusz pont és még egyszer köszönöm szépen, hogy annak ellenére fogadott, aznap nem szeretett volna dolgozni :*
  • Megközelítés:

    Elektromos autóval mentem, kb 10 perc séta a Duna pláza, ahol szabad volt a töltő, így az autót is rá lehetett dugni valamire :D
    A cím előtt is sok szabad hely volt, ez fizetős parkoló zóna.
  • Helyszín:

    Jól felszerelt, kellemes, 1 szobás kéjlak. A célnak tökéletesen megfelel. Fürdő is rendben van, tusi, szájvíz mindíg van, a törcsi puha, jó illatú!
  • Lány külseje:

    Véleményem szerint Dorka egyre jobb formában van, ami köszönhető a rengeteg munkának amit sportolásba tesz. A popsi 10pont - erről már áradoztam eleget- és a keskeny dereka, hosszú, izmos combjai csak még magasabbra emelik testének összképét... csodás! :)
  • Action:

    Csak egy órára mentem, így nem volt idő duplázni de így is szuper élmény volt a randi. Kis dumcsi, simi, puszi, aztán Ő kényeztetett, utána én Őt és már jöhetett is a gumi. Misszi bemelegítésként, majd hátulról (a tükörrel PÁRHUZAMOSAN helyezkedve!!!), Dorka az ágyon pucsítva én az ágy mellett állva. A darázs derekát szinte átérem olyan karcsú és közben változó tempóban “csattogunk”. El-eltévednak kezeim a combjain és formás fenekén.... hmmm.... izmos hátát is simogattam közben... Mivel éreztem, hogy nem fogom sokkal tovább bírni, kétrem, hogy hasaljon el az ágyon. Imádom hátulról csinálni ebben a pózban, de ennek is megvan a trükkje, amitől aztán igazán élvezhető. Dorka kinyomja a hibátlan popót, én felette támaszkodom, ügyelve rá, hogy ne nehezkedjek törékeny testére és felveszünk egy olyan ritmust, ami szinte egy automatizált mozdulatsor lesz, mint egy szexgép, én tolom, az ágy visszalöki, Ő közben egyre jobban pucsít és nyög, közben egyre gyorsítunk, na ezt max. néhány percig lehet bírni és pafff! Kitörés! Dorka még marad ebben a fekvő helyzetben, popsiját kitolja és finoman ide-oda mozgatja, mintha hívogatna még, hogy gyerünk, gyerünk, ne hagyd abba. Nekem viszont végem lett és időnk sem maradt, így sajnos jött a fürcsi és a búcsú. Ilyenkor bánom nagyon, hogy nincs még egy-két óránk. ;)
  • Elszámolás:

    Átlagos rózsacsokor egy átlagon felüli élményért. Köszönöm! :*
  • Összkép:

    Az egy óra nekem mindíg kevés kicsit Dorkával de ha nincs is több időm, az egy óra is sokkal jobb mint az, ha el sem jutok Hozzá. Egész jól ismerjük már egymát, így csacsogunk kicsit, hogy kivel mi történt amióta nem találkoztunk és szexelünk egy jót. Dorka közvetlen, laza és természetes. Nem játsza meg magát és a csodás teste után ez a következő dolog amiért szívesen megyek Hozzá. Egy belevaló, sportos, dögös Nő, akivel élmény minden perc!
Happy Massage