• Hanna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elöször hívtam, nem vette fel, de 5 perc múlva küldött egy visszahívós sms-t. Ekkor visszahívtam és elmondta a lényeget. Egy órával későbbre beszéltük meg és fél órás programot kértem tőle. Amúgy a háttérből gyereksírás hallatszott és egy kicsit csodálkoztam, hogy wtf?! de azért elindultam felé. 20 percel a randi elött küldött megint egy sms-t hogy tegyük át 10 perccel későbbre. Én már úton voltam de mondom 10 perc nem nagy dolog, max várok majd. Hívtam a kapuból az új időpontban de nem vette fel. Mondom nagyszerű, sikerült mellényúlni, de 5 perc várakozás után megjelent egy csaj aki pont abba a lépcsőházba ment. Elég jól nézett ki úgyhogy adtam még egy esélyt hátha ő volt az és felhívtam megint. Ekkor felvette és mondta a kapucsengőt, de majd csak 2 perc múlva nyomjam már meg ha lehet mert még kell neki egy kis idő. Nekem ez már kezdett sok lenni, mert az elsőre megbeszélthez képest már +20 percnál jártunk. Na mind1 azért bementem.
  • Megközelítés:

    Flóriánhoz közel a lakótelep mögött egy régebbi bérház. Kocsival mentem ami hétköznap fizetős lenne.
  • Helyszín:

    Flóriánhoz közel a lakótelep mögött egy régebbi bérház felső emeletén, direkt erre a célre átalakított lakás. Épp vasárnap volt és üres volt a lakás. Teljesen át volt alakítva. Gipszkarton falakkal elválaszott kis szobák és a fürdő is annyira kicsire lett emiatt szabva hogy lapjával kell benne közlekedni. Egy mosdó és egy zuhany van benne semmi más. A cuccaimat le se tudtam tenni csak a vizes mosdó szélére. A zuhanyzóban nem volt tusfürdő, azt külön adta a törölköző mellé Hanna. A zuhanyrózsát nem lehetett felakasztani mert le volt törve a helye és a zuhanyzónak az ajtaja is penészedett. Lefolyó rács nem volt csak egy lyuk a zuhanyzó közepén. Kiváncsi lettem volna hogy ha többen vannak akkor mennyire halladszódnak át a dolgok a falakon.
  • Lány külseje:

    Ő van a képeken és már a kapuban láttam hogy jó az alakja és szép az arca. Nekem kifejezetten bejött külsőre. Viszont ami nem látszott, csak miután levette a melltartót hogy nem kicsit gravitálnak a mellei. Ilyen fiatalon ez nagyon nem megszokott dolog és csalódás is volt mert direkt azért választottam egy fiatal csirkét hogy még mindinhol feszes legyen. Itt már rájöttem, hogy miért hallottam a telefonban gyereksírást a háttérből.
  • Action:

    Fürdőből visszaérve az ágyra feküdtem és elkezdett felszopni. Nem volt rossz de különösebben jó sem, viszont amint egy kicsit megkeményedtem egyből adta a gumit. Kértem hogy egy kicsit feküdjön még le, ha puszilgassam meg simogassam a testét. Hagyta magát de nem reagált sehogy a cirógatásra viszont azt kategórikusan kijelentette hogy nem hogy szájrapuszit nem lehet, de még a nyakát se puszilgassam semennyire. Így maradtak a mellei, amik meg annyira nem tetszettek mert úgy néztek mint két üres tejeszacskó. Sokat nem is időztem rajtuk úgyhogy akkor maradt a gumihúzás. Missziben kezdtük és a finom behatolást követően kb 2 perccel csörgött a telefonja. Azonnal kinyomta és mondta hogy bocsi úgyhogy folytattam a reszelést, de 10 másodpercre rá megint csörgött és mondta hogy ezt most fel kell vennie és abban a pillanatban kimászott alólam és elszaladt. Mondom ez meg mi a fasz?? Ez most tényleg megtörtént vagy csak valami rossz vicc. Ott ültem az ágyon álló fasszal egymagamban mint valami idióta. Mikor visszajött szóvá tettem, hogy ez nagyon nem volt szép tőle. Annyit mondott hogy ha fel kell vennie akkor fel kell vennie és kész úgyhogy ha akarok még valamit akkor folytassuk doggyban. Amikor odapucsított akkor valahogy beraktam a félig lelankadt répát és folytattuk mint ha mi sem történt volna. 5 perc töcskölés alatt valahogy visszanyertem a formám úgyhogy kértem, hogy cseréljünk helyet és lovagoljon meg. Mondta hogy ő nem lovagol mert nem szokott. Kértem tőle hogy akkor most tegyen már kivételt kárpótlásul a késésre meg a telefonhívásra, erre közölte velem alpári flegma stílusban, hogy én ne mondjam meg neki hogy ő mit csináljon vagy mit ne és hogy akkor itt be is fejeztük és szedjem a cuccomat aztán mehetek. Nekem itt már amúgy is elegemm lett úgyhogy elkezdtem öltözni de azért közben még "szép kedvesen" elmondtam a véleményem róla és a hozzáállásáról.
  • Elszámolás:

    Előre kérte amit a félbemaradt action utnán természetesen már nem adott vissza
  • Problémák:

    Abszolúlt negatívvolt minden tekintetben. Kedvetlen volt és nem is érdekelte az egész. Csak dugjunk aztán menjek. Kb ilyen érzésem volt végig. Nulla kezdeményezés és az ágyban is csak azt lehetett csinálni amihez neki kedve volt. Ez kb a missziben és a doggyban ki is merült. Olyan opció nem volt hogy ő is csináljon valamit. Senkinek nem ajánlom. Még egy üritésre is alkalmatlan. Nála kellemes élményben biztos nem lesz részed és ahogy sejtem, nem én vagyok az egyetlen aki rábaszott ezzel a csajjal.
Happy Massage