• Timi13

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Váratlanul felszabadult az estém, így hasznos elfoglaltság után néztem. :)
    A kedvencek közül nem értem el az éppen még rendelő lányokat, ezért a környező kerületek hívható hölgyei között keresgéltem.
    Hamar rátaláltam Timire, egyből hívtam, le is beszéltünk mindent és egy óra múlva már indulhattam is hozzá.
    Rugalmas volt az egyeztetés során, egy órát javasolt először, de végül kicsit előbbre hozva a találkánkat jóváhagyta a másfél órás igényemet.
    Gyorsan, flottul ment az egyeztetés.
  • Megközelítés:

    Autóval menetem, péntek este lévén a ház előtt találtam parkolóhelyet. Napközben biztosan nehezebb szabad helyet találni a Váci út partján.
    Hely is volt, a fizetős időszak is lejárt = tuti buli.
    BKV-val is tökéletes adottságú a hely, buszok, villamos, metró is jár arra, a megállók max. 2 perces sétára vannak a háztól.
    A megadott cím egyértelmű, több bejárat/lépcsőház tartozik az adott házszámhoz, ezt kellett csak pontosítani az érkezéskor.
  • Helyszín:

    Átlagos állapotú panellakás, nem zsír új minden, de tisztaság van mindenhol.
    A fürdő a klasszik kádas panel fürdőszoba, WC-vel és mosógéppel. A kád függönnyel ellátott, nagyjából 15-20 féle tusfürdőből lehet válogatni, a kilépő friss és száraz, a törölköző illatos és puha volt.
    A szobában az ágyon kívül egy polcos TV szekrény fér el, plusz egy szék a cuccaimnak.
    A TV be volt kapocslva, mikor először beléptem a szobába, később rádióra váltottunk. A hangulatvilágítás gyenge, ezért lámpa felkapcsolását kértem.
  • Lány külseje:

    Egy nyári, egyrészes laza ruhában fogadott, de ez számomra abszolút nem lényeges dolog. Annyira nem is figyeltem.
    A képek szinte mindent megmutatnak, nincs zsákbamacska. A combjai izmosabb hatásúak, mint a képeken, pici poci is nőtt talán, illetve bőre nem annyira fehér már, mint a képeken. Többször járt szoliban az elmúlt időszakban.
    Az arca is látható a hirdetésben, élőben nekem kevésbé tetszett, mint a fotókon, de ez nem jelent semmit, sokaknak biztosan kellemes meglepetésben lesz része ajtónyitás után.
    A cicik fantasztikusan szépek, igazi természeti csodák. Méretük, tapintásuk és formájuk is tökéletes.
    A sokszor elhangzó 'szomszéd lány' hatás szerintem abszolút illik rá.
  • Action:

    A ház előtt hívtam, megkaptam a bejutáshoz szükséges egyértelmű instrukciókat, liftezés, majd ajtónyitás.
    Készfogás, puszi-puszi, cipő le és be a szobába. Egy borítékban elhelyezve letettem a virágokat a TV elé és egy kis édességet adtam át vendéglátómnak. Elmondása szerint inkább a gyümölcsöt szereti, de talán kidobni nem fogja, amit vittem.
    Levetkőztem, kaptam törölköző és tisztálkodni mentem. Visszaérkezésem után ő is elment zuhanyozni, 5-6 perc múlva tért vissza meztelenül.
    Beállította a megfelelő fényeket és egymás mellé heveredtünk. Kis döcögős (miattam) beszélgetés, simi-simi, csókocskák, aztán lassan szájába vette az irányítást. A csókok elég visszafogottak, bár volt pár nyelv érintés, de az általam kedvelt smárolás itt szóba sem jöhetett. Na de aztán a franciázni kezdett és mondhatom profi módon tette mindezt. Változatosan, rengeteg nyelvhasználattal, zacsigyúrással, nyalogatással fűszerezett franciát kaptam és több pózváltás után így is lett végem. Tényleg remek volt. A szájában landoltak a kölkök, nagyon sokáig ott tartotta az anyagot, nem ugrott fel azonnal. Már kezdtem lankadni, mikor kendő után nyúlt.
    Az első kör után kimentem a fürdőbe leöblíteni magam, addig ő vizet hozott nekem.
    A fürdőből visszatérve elkezdtünk beszélgetni egy mindkettőnk számára ismerős témáról. Majd 20 percig trécseltünk, mikor újra közelítettünk egymáshoz. Őszintén szólva akkor már tudtam, hogy csoda kellene a második kilövéshez. Simogatni kezdtem finom bőrét, majd idővel franciázni kezdett, de hosszú próbálkozás után kértem, hogy ne erőltessük, esélytelen hogy gumihúzásig eljussunk. Próbálkozott, ez nem vitás, mégis volt bennem egy kis hiányérzet, mert korábban ilyen helyzetben találkoztam már odaadóbb leányzóval is, aki el tudta hitetni, hogy neki is fontos, hogy sikerüljön a második felvonás. Csinálta becsülettel, de hiányzott valami nekem.
    Felöltöztem, puszival búcsúztunk és hazaindultam. Már otthon leparkoltam a ház előtt, mire másfél óra lejárt.
    Alapvetően magamat hibáztatom a kudarcért, ha mondhatom ezt, mert rég megfogadtam már, hogy mindig a kedvenceim közül kell választanom. Ha pedig ez nem lehetséges, akkor nincs móka aznap! Csak ezt nehéz betartani, ha megmozdul az emberben a kisördög... Nem véletlenül jelölök kedvencnek lányokat, nyilván valamiért ők tetszenek. Ehhez tartanom kell magam a jövőben.
    Vélhetően ez a kissé csalódott hangulatom nyomta rá a bélyegét a randinkra és ez a csalódott hangulat Timire is hatással lehetett, ez nem vitás.
    Nem maradt bennem hiányérzet, mert már az első pecekben éreztem, hogy nem lesz minden tökéletes. Nem tudtam kellő módon elengedni magam.
  • Elszámolás:

    Pesti átlag a másfél óráért, extrákat nem vettem igénybe, nem is emlékszem, hogy voltak-e egyáltalán a hirdetésben.
    Érkezésemkor tettem le a TV szekrényre, szóba sem került amúgy.
  • Összkép:

    Negatív érzéseim nincsenek a randival kapcsolatban, Timi azt adta, ami a hirdetésben szerepel. Nem tudtunk egymásra hangolódni, de van ilyen. Ez nem tragédia.
    Én követtem el hibát, hogy rögtönözve kerestem valamit mára, de ez nekem nem működik. A kedvenceimből kell mazsoláznom a jövőben, ez a siker kulcsa számomra.
Happy Massage