• Anita

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Icipicit nehézkes, mert hol el lehet érni, hol nem. A telefonja le merül, át kerül a barátnőjéhez vagy éppen valami más egyéb. Viszont fixen meg található.
  • Megközelítés:

    Sajnos autós kaland lett csak, igy azután nem volt nehéz megtalálni. Majd ha másképpen is sikerűl vele össze hozni, akkor arról többet fogok tudni irni
  • Helyszín:

    Szóval az a Táborfalva csak eshetőleges, mert nem ott van. Legalább is napközben. Napközben az utcán van Örkényben a buszmegállónál és itt fixen meg lehet találni. Igy most a lakás leírástól el tekintenék mert arra már majd csak a következő alkalommal fog sor kerülni. Mert hogy LESZ KÖVETKEZŐ ALKALOM. Mivel elég sokat mentem érte, igy muszály volt maradnom az autós kalandra. Pedig nem szeretem. Kényelmetlen és nehéz ki élvezni a NŐT úgy isten igazából. De MUSZÁLY VOLT MARADNOM! Bele is pusztultam volna ha nem teszem :-)
  • Lány külseje:

    Aranyos arcú szép pici roma lány! A feltüntetett adatok valósak. Tényleg kb 40 kg. Istenem de aranyos!! Akinek be jön ez a kislányos alkat, nos az igen meg lesz elégedve már csak a meztelen látványával is! Kedvenc rész? Szép formájú szűk puncija, pici feneke, kicsi melle, ari arca vékonyka alkata, szóval mindene. Termetéhez és korához képest a hangja mély, ami még izgalmasabbá tette őt. Aki volt már hasonló roma lánnyal, az tudja mi az a hangorgánum amiről beszélek.
  • Action:

    Hozzáállás: Kezdeményező? Nos nem volt alkalma rá, csak a vetkőzésnél, mert utána nem tudott. Le támadtam és élvezkedtem minden porcikáján, alig tudva betelni azzal az aranyos finom kis testtel. Mindene aranyos, nagyon ápolt, jó illatú. ( Nem tudom hogy csinálta hisz utcán volt, szerintem valahol a környéken van tisztálkodási helye valami rokonnál vagy barátnál)

    Együttlét: Miután teljesen le vetkőzött el kezdtem csókolgatni arcát, nyakát vállát, melleit és igy tovább. Ezt követően csókba bonyolódtunk. Istenem: akár a szerelemes barátnő! Hevesen, odaadóan, amilyenre egy férfi vágyhat. Mindenütt ápoltnak éreztem ezért a puncijának franciás kényeztetését se hagytam ki. Sajnos ez nem vezetett a csúcsra, mert ő erre nem nagyon reagált, szerintem igy nem tud csúcsra jutni. Erőssen gondolkodtam, hogy próbára teszem francia nyelvtudását, de a testének és heves csókjainak hatására inkább az azonnali szeretkezés mellett döntöttem. Elsőnek szemből de az autó kényelmetlensége miatt lovaglásban folytattuk. ( Ő könnyebben tudott elhelyezkedni termetéből következően.) Szűk punci, édes kis test végem is lett. Nem valami nagy rím, de nagyon igaz! Egy szóval, mintha a barátnőjével húzódott volna félre autóval az ember egy extrém helyzetű szeretkezésre. Remélem hamarosan folytatódik!!! Ha nem érezném elég alkalmasnak a lakást ahol él akkor panzió lesz belőle!! Na! Akkor fogom magamat igazán kiélvezkedni!!
  • Elszámolás:

    Elvileg mindent vállal, de a szeretkezésen és a puncijának a kényeztetésén nem jutottunk túl. Majd legközelebb!!!! Az elszámolás teljesen korrekt!
  • Összkép:

    A körülményekhez képest is elégedett vagyok. Természetesen ajánlani tudom, de szerintem nem csak autós kalandra, mert ez a lány egy misét megér. Korrekt, nem nyafog, nem lehúzos roma prosti duma, hogy " ja azt is akarod, az nics Ja a levegő is kell az sincs stb. Kedves Anita KÖSZÖNÖM! Ahogy egy sorozat film záró felirata : Hamarosan folytatjuk....
Happy Massage