• Tia

  • Beküldte:
  • Tia reagálása

    Drága lanocse-m :)

    Köszönöm szépen a beszámolot ! :) Ezt is megéltük , végre beszi, toled ! ;) nagyon örültem neki hogy kikerült és olvashattam . Nagyon tetszett ! Régóta ismerjük egymást, így tudom amikor jössz egy csodás randiban lesz részem :) Várom a következőt :)

    Csokollak

  • Egyeztetés:

    Mivel több beszámolója is van szuper minősítésekkel és bomba jól is néz ki így hozzá már nem jelentkeznék be csak úgy hogy felhívom hogy na akkor most mennék. Nehéz elhinni hogy ráérne, biztos sok az érdeklődője. Inkább a tervezést választottam, ami VTR egyeztetéssel a legjobb, megbeszéltük mikor jó mindkettőnknek, rugalmas.
    A bájosan kedves telefonos hangját már csak a helyszín előtt állva hallottam amikor hívtam a bejutásért. a telefont csak ő kezeli, mindenben ő a főnök. :), és csak ő van.
  • Megközelítés:

    Egy olyan környezetben található, ami parkolás szempontjából álom a látogatóknak, bőven van lehetőség ugyanis parkolni, én viszont BKV-val mentem. Az Örs Vezértől az Ikeás oldalon kell elindulni felfele sétálni, az én tempómban kb 10 perc. Aki lusta lenne annak infó: Örsről indul busz is Tiához. :) Talán több is.
  • Helyszín:

    Kívülről átlagos az építmény ahová tartok, bejutás a telefonhívás után egyszerű, nem bonyolult a kód amit be kell ütni, nem kell sokat gyalogolni szinte egyből ott vagy. Belülről egy szépen rendben tartott lakást látni, tisztaság a maxon, jó feleség lenne. A fürdőszobában átlagos mennyiségű tusfürdő kínálat, van többféle viszont sprayből a kínálat nem átlagos abból rengeteget láttam kitéve. Egyre több lánynál látok már sprayt is nem csak tusfürdőt. Egy zuhanykabin található a fürdőszobában, ami nem olyan tágas. A baszoba az igen, tágas, napfénnyel jól megvilágított. Egyébként végignézve a lakást mintha pont azért épült volna hogy ilyen célokat szolgáljon. a tetthelyen az ágyra a rendes lepedőn kívűl még egy plusz réteg ráhúzva ami cserélhető, ez tetszik. Zene szól, nem hangosan, pont jól, nem rádió, a saját kedvenc zenéi.
  • Lány külseje:

    Húha!!! A fényképek esetében 100% valóságot tükröznek, pont ilyen bombanő. Legszívesebben combfixes képsorozatot is néznék róla, de ha nincs beérem élőben is a látványával. Apropó combfix, nem része öltözködési stílusának szóval én vittem hozzá pont a méretét amit készségesen felvett hogy elbűvöljön. Egyébként hétköznapi átlagos lezser, kényelmes ruhák rejtik tökéletes testét. Ahhoz képest milyen bombanő mentes minden sztáralűrségtől. Persze tisztában van testi és látványbeli adottságaival de nincs elszállva magától, végig kedves és figyelmes igazi vendégbarát hozzáállás jellemzi el tudja hitetni hogy érted van és még jól is néz ki. Bombanősége részletezve: gyönyörű formás test, még magas is! A haja: tőle a kedvenc színem a vörös, elmondása szerint nemrég vágatott belőle, szerencsére nekem így is hosszúnak hat (középhosszú amúgy) , a lábai is formásak és hosszúak, lábfétiseseknek igazi csemege. Az arca gyönyörű, szeme zöld és becses testrészei közül a mellei a természetes fajtából valók és nagyok, kemények a punci pedig szép és tisztán szőrtelenül tartott frissen borotvált punci.
    Még belsejéről annyit hogy eléggé két lábbal a földön típus, nagyon kiegyensúlyozottnak és önmagában harmóniában élőnek látszik, olyannak aki még soha nem aggódott semmiért. Folyton vidám, nincs hangulatingadozása. Megkockáztatom még boldog is jelenlegi élethelyzetében. Barátnő feelinges hatást kelt és azt a vonalat is képviseli teljesen a normális keretek közt van a szexualitása, a vállalása. Szóval aki barátnős együttlétre vágyik annak tökéletes választás.
  • Action:

    A fürdőszobából belépve a szobába indul a tánc. Tia már nem visel ruhát, csodásan meztelen. Én azért megkérem hogy combfixbe bújjon, amit szívesen meg is tesz, előttem húzza fel a lábaira, már ez is erotikus kezdés, majd a háta mögé lopakodom, még csak állunk és puszilgatom, a melleit símogatom, nyaka kap puszikat, és ő sem marad passzív puszilgatnivaló, aktivizálódik és elindít egy játékot, elkezdi hátranyúlva a farkamat a legváltozatosabb módon izgatni, egy kéz két kéz nyúl hátra, és finom mozdulatok ezek, inkább erotikusak, semmi durva rántás, inkább az ujjai játszanak a farkamon, van hogy az ujjaival ér csak hozzám egy pillanatra fel is éleszt, igazi kígyóbűvölő, majd a két kezét hátratéve az ujjaiba tenyerébe döfködöm a farkam, de olyan hatás mintha dugnám, persze punci biztonságban marad arra vigyázunk. Jó játék, legközelebb hosszabban kiélem ha lehet.
    Most viszont azt kérem tőle hogy menjünk az ágyra és folytassuk 69-ben. Amit azonnal teljesít is, elkezdem nyalni a punciját, ő pedig érzem hogy a szájával kényezteti a farkamat, egy ideig így ténykedünk, csodás puncija van, de tényleg! Közben néha simogatom a formás fenekét.Aztán megbeszéljük hogy jöhet az aktus, a gumit megpróbálja felhúzni, de a körme hosszú és speciális farkam van így felajánlom a segítséget, pillanatok alatt beleöltöztetem a farkam, ő síkosít, majd jöhet a lovaglás. Óvatos kezdés, lassan ül bele, érzem ahogy folyamatosan rátágul majd elnyel tövig. Tia fölémhajol és szépen mozog. Puncija hamarosan kivégez.

    Pici beszélgetés majd kezdeményezően ő indul neki a farkamnak, a szájába veszi a zenére ütemesen tüntetgeti el, tényleg ritmusra mozog bejön neki a zene szerintem, gumihúzás és én az ágy mellé állok, ő az ágyon bepucsít, majd ezt a pózt felváltjuk a kedvenc szemből pózomra, mindketten az ágyon, Tia szétteszi szexi combfixes lábait és befogad, közben kezeivel átkulcsol és mozgásom ütemére húz magába, vagy én mozgok az ő húzásának ütemére, fantasztikus hogy mennyire aktív partner, ezt a két kézzel magába húz dolgot spontánnak érzem tőle, ami csak úgy jött.Több pózt már nem váltunk, így fog elérni a vég, benne a gumiban.
    Marad még időnk beszélgetésre ami által még picit jobban megismerem, viszont sok minden privát természetű így ebből a beszélgetésből szinte semmit se írhatok le diszkréció miatt, viszont ami ennek a beszélgetésnek a tanulsága és bárki számára jó hír hogy nagyon jól el lehet vele beszélgetni, kezdeményező nem csak a szexben, ő irányítja a beszélgetést, ha valaki esetleg kuka lenne akkor is megtalálná vele a témát. Olyan lány Tia aki bármiről beszél szívesen hallgatod, vagy bármilyen témát dob be onnantól az a téma, arról beszéltek.
  • Elszámolás:

    Számomra ismert volt így azzal készültem, nem változott. Ez ma az átlag nagyon sok helyen. Deákon túl, a legnagyobb magyarral. Ha azt nézem milyen szép akkor bőven megéri kategória. Amúgy tényleg megéri. A legvégén adtam oda, megbízik bennem. Az ágyra tettem szétterítve jól láthatóan. A csókfanoknak üzenem én nem éltem a csókkal, egyébként az alap része.
    Ja igen, talán az adatlapon nem látszik csak annyi hogy francia végig, de rákérdeztem a tali elején és lehetett volna szájba. Nekem viszont így volt tökéletes ahogy most történt. Max a lovaglást nyújtanám ki legközelebb időben. :) Meg a hátulról izgatós játékát Tiának a kezeivel.
  • Összkép:

    Nem vitás ő az oldalon a number one. Most még csak olyat írhatnék róla ide hogy Istennő, de idővel ezt a címkét majd neki is adom, ugyanis őt tekintem az Istennőmnek, az első számú Istennőnek az oldalon. Meg van minden tapasztalata ahhoz hogy jól sikerüljön egy tali, megbízható, a girlfriend szex nagymestere. Nem okoz csalódást mindent amit vállal azt teljesíti. És elérhető, minden értelemben. :)
Happy Massage