• JÁZMIN

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Amikor nem ő, akkor a kolléganője vette fel. Egyszer le kellett mondanom, de másodszorra rendben kaptam időpontot megint.
    A hangja nagyon nyugodt és megnyugtató volt, habár csak röviden beszéltünk a szükséges részletekről.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és tekintve, hogy a cím a Margit körúton van, könnyű volt megtalálni.
    Parkolni már nehezebb, de szerencsésen találtam egyet 2 utcával feljebb. Azaz nem reménytelen.

    Pontos címet kaptam pontos csengőszámmal, lent már nem volt szükséges telefonálnom. Az utca zaja nagy volt, de azért így is megfelelően lehetett hallani a kaputelefonban az emeletet és az ajtószámot.
  • Helyszín:

    Régi ház remek módon felújított lakása. Egy dolog nem tetszett, a szobába tökéletesen beszűrődött minden zaj a lakásból, az összes beszélgetés, vagy amikor vendég érkezett és minden más is.
    A fürdő tiszta egy zuhanyzóval, volt szájvíz és dezodor is.

    Egy kolléganőjével összefutottam a zuhanyzóban. Neki is ciki volt, nekem is.

    A szoba tágas, kicsit sötét, a masszáspad fej részéhez van állítva egy tükör a mozihoz.
    Van a szobában egy bőr kanapé is. Nem volt leterítve, gondolom nem is használható akcióhoz, de nem kérdeztem.
  • Lány külseje:

    Két dolog miatt választottam Jázmint. Az egyik az arca, nagyon megfogott.
    Élőben is kellemes látvány. Van néhány bőrhibája, amiket leszedett a képekről a retus, de csak mint minden embernek. Szája széles és szünet nélkül mosolyog, nemkülönben a szeme.

    Jázmin élőben is nyugalmat sugároz, minden mozdulata lassú, semmi kapkodás.

    Cicije feszes, brrrr de jó.

    A teste nagyon kidolgozott, látszik rajta a rengeteg súlyzós edzés.
  • Erotikus masszázs:

    Az elején megkérdezte milyen programot szeretnék. Mivel két órára mentem, gondoltam rengeteg idő van. Kezdjünk egy kis bemelegítő masszázzsal.
    Hasra feküdtem a padon, ő pedig a fejemhez állt és a hátamat kezdte el simogatni. Azzal, hogy a kezem ügyébe került, meg is pecsételődött a terv. Először a fenekét simogattam, majd a bugyijába probáltam bejutni, de mindenképp kényelmetlen volt. Lejjebb húztam és ő engedelmesen követte az akaratomat. Amikor a melltartóra kérdeztem, akkor az mondta, majd lekerül, ha leveszem. Így is lett és ekkor már padnak támaszkodtam háttal. Kicsit simoggatuk egymást... kicsi puszi. Látszott, hogy ő is zavarban van még kezdőként. Állítása szerint korábban is svédmasszőzként dolgozott, a következő szintre csak egy véletlen folytán váltott. A jó sors áldja meg az ilyen véletleneket.
    A többi történést inkább már lent írom meg.

    Utána alaposan végigsimogatott tetőtől talpig. Remélem nem veszi túlzott rossz néven, de ennél kaptam már hatékonyabb kezelést is. A másik dolog, ami miatt őt választottam, hogy erősebbet masszázst is lehet tőle kérni a leírás szerint. Sajnos hiába kértem, az ő legerősebb technikája sem volt kielégítő. Amikor jeleztem, hogy mehet keményebben, akkor nekiállt alkarral megdolgozni. Az már egészen érezhető volt.
    Nem gondolom, hogy rossz a technikája, nem értek ahhoz eléggé, csupán nekem volt kevés kicsit.

    Mint simogatós viszont rendben volt. Nem hagyott ki egy fikarcnyi helyet sem a kis testemen és mindent alaposan többször is átsimogatott.

    Felajánlotta, h megmasszírozza a mellkasomat és a hasamat is. Nagyon megörültem, mivel a hast jellemzően hanyagolni szokták. A fentivel ellentétben a masszázs ezen szakasza maga volt a csoda. Rettentően élveztem és a pocakom is.
    Mondhatom, hogy ez volt a harmadik kényeztetés.

    Meg kell említenem, hogy végig leste minden szavam, hogy tud a kedvemben járni. Előtte hozott vizet, ott nyomogatott, ahol kértem stb. Nagyon kedves és türelmes volt velem végig.
  • Levezetés:

    Ott tartottunk, hogy háttal voltam a padnak. Megkértem, hogy térdeljen elém is úgy csinálja. Így is tett és mindent beladott. Először sokat használta a kezét, de aztán elvettem és akkor már csak bólogatott. Ezt csináltuk egy ideig, majd a vég a szájában ért. amire előzőleg engedélyt kértem. Hagyta, hogy a szájában nyugodjak le.
    Az asztalról felemelt egy papírtörölközőt és abba küldte veszni hagyni a fiaimat. Engem is óvatosan letörölgetett. Végre jöhetett a masszázs.

    Amikor hátul már rendesen megsimogatott, kértem, hogy tegye meg elölről is. A vége az lett, hogy a lábam közé ült és onnan kényeztetett. Én viszont önző módon azt gondoltam, lefektetem a padra és mellá allok simogatni. Így ha félrefordította a fejét, épp hozzám fért. Kihasználva az alkalmat, megint csak a szájában mentem el.
  • Elszámolás:

    A zuhany után az asztalra tettem. Nemsok szó esett róla.
  • Összkép:

    Nagyon élveztem Jázmin társaságát, ajánlom mindegyik lazulni vágyó fiúnak és lánynak. Végig odaadó volt, figyelt rám, barmit teljesítette, sőt ő kérte az elején, hogy határozzam meg a randi menetét én.
    Gyakran nézett a szemembe, kereste a szemkontaktust. Minél több hasonló lány kellenne.
Happy Massage