• Anna

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Könnyű volt egyeztetni és időpontot foglalni. Ismét a szalon e-mail címére írva egyeztettem egy nappal a találkozásunk előtt. Az általam kért időpont nem volt megfelelő Annának, de gyorsan és könnyen tudtuk egyeztetni egy picivel korábbi időpontot, de számomra az is tökéletes volt. Nagyon kedves és barátságos a szalon e-mail címének kezelője. :)
  • Megközelítés:

    A szalon a XIII. kerület központi részén könnyen elérhető helyén található, könnyű megközelíteni tömegközlekedéssel sok módon, én most trolival érkeztem a helyszínre, plusz egy kis sétával. Könnyen megközelíthető, kulturált környéken található.
  • Helyszín:

    A szalon egy újépítésű házban található lakásban van. Nagyon tiszta, rendezett a ház, amit a lakás kulturált állapota felülmúl. Tiszta és rendkívül modern a lakás, a lakásban a lila szín dominál, mind a fürdőszobában, mind pedig a szobákban. A fürdőszoba nagyon tiszta, rengeteg Baba tusfürdő található, mindenki választhat az ízlése szerint, hogy milyen illatút akar használni! :) Finom, puha törölközőt lehet használni. A szoba nagyon hangulatos, buddha szobor is található benne, illetve egy hatalmas matrac, a masszázsszalon neve sok helyen felfedezhető a lakásban és a kellékeken. A szoba két oldalán 1-1 tükör található, hogy masszázs közben bárhova is néz az ember, mindig lássa a lényeget. :)
  • Lány külseje:

    Hát nem is tudom mit írjak Annáról. Ha túl jót írok, akkor a végén még túl sokan fognak menni Hozzá és kevesebb alkalmam lesz őt meglátogatni. :) Anna ezerszer gyönyörűbb élőben, mint a fotók alapján, pedig mit mondjak, amit mindenki láthat, hogy a fotók alapján is egy nagyon csinos, dekoratív, gyönyörű lány, élőben is legalább ugyanolyan gyönyörű az arca, mint a fotókon, a teste is elbűvölően szexi, gyönyörű alakja van, nagyon formás mellei vannak, amelyek rendkívül kerekek, gyönyörűek, csodálatos látni, hát még megérinteni. Ahogyan ebben a szalonban eddig, most Annától is azt kértem, hogy szexi magassarkú szandálban fogadjon, és ez a vágyam teljesült is, egy nagyon gyönyörű, a lábait egy kicsit láttatni engedő, de mégis valamennyit takaró gyönyörű fekete szandálban fogadott, egy nagyon szexi miniszoknyában és egy pántos szexi felsőben volt. Már amikor beléptem és megpillantottam, már akkor is teljesen leesett az állam és teljesen jó érzés fogott el minden téren. A gyönyörű, szexi lábairól a masszázs kezdete előtt, én magam vettem le a szandált, így hamar megcsodálhattam a szexi kis lábujjait, gyönyörű lábát és a lábán a szexi tetkóit. Megkérdezte, hogy le szeretném-e vetkőztetni, de sajnos teljesen le voltam fagyva, így most nem én szabadítottam meg a ruháitól, de legközelebb aktívabba leszek és ebben is segíteni fogok neki! :) Ja és rendkívül jófej volt, mert kérdeztem, hogy a haját a néhány fotón látható hullámosan is szokta-e hordani. És megbeszéltük, hogy legközelebb ha szólok előre, akkor így fog, hullámos hajjal fogadni. Ezenkívül nagyon jólesett neki, hogy megdicsértem gyönyörű alakját és szépségét, nekem pedig az esett nagyon jól, hogy ő is dicsért engem, pl jóképűnek tartott. Köszönöm, Anna! :)
  • Erotikus masszázs:

    Miután megszabadítottam a szandáljától, ő pedig megszabadult a felsőjétől és a szoknyájától, sajnos bugyiban (most csak így tudott) de hozzákezdett a masszázshoz. Ilyen érzéki és gyengéd masszázsban talán még életemben nem volt részem. Nem hazudok, ha azt mondom, hogy olyan odaadással, olyan gyengédséggel, olyan átéléssel és olyan hozzáértéssel, átszellemülten, ahogy Anna masszíroz, még sohasem találkoztam az életben. A hátamnál kezdte a masszázst, megkérdezte, hogy szeretném a masszázst, mennyire erősen, de én ráhagytam, hogy ahogy ő gondolja, nekem minden jó fog esni. A hátamnál kezdte a masszázst, nagyon szakszerű és nagy odaadással csinálta, nagyon jólesett szakmailag is és gyengédség szempontjából is. Abszolúte barátnő feeling érzés volt, istenem, bármikor el tudnám viselni azt, hogy ilyen masszázst kapjak Tőle. Nagyon gyengéden masszírozta a vállam, hátam, a karjaim, amikor a kézfejemhez ért, akkor kicsit megfogtam az ujjait és nagyon kedves volt, picit összekapaszkodva maradtunk, ez is nagyon jólesett Tőle. A fenekemet is nagyon gyengéden masszírozta, simogatta az ujjaival, mennyei érzés volt, már ekkor teljesen felizgatott. Közben néha-néha el-eltévedtek a kis ujjai, nagyon jó helyeken jártak ezek az ujjak, odáig voltam meg vissza. Ezután lejjebb ment, a fenekemet, majd a lábaimat masszírozta, legalább olyan gyengéden és átéléssel, mint azelőtt. Az egész masszázs fenomenális volt. Nagyon drága volt Anna, mert miközben a lábaimat masszírozta, odanyújtotta a lábát a kezeimhez, így nekem is volt lehetőségem a gyönyörű lábfejét, lábait, ujjacskáit simogatni. Nagyon jólesett a visszajelzés, hogy ez nagyon jólesik neki és milyen puhák a kezeim, és láttam is, hogy élvezte a simogatásomat. Miután mindkét lábammal és lábfejemmel végzett, megkérdezte, hogy kérek-e cicis masszázst a hátamon, vagy csak háton fekve szeretném. Mondtam neki, hogy csináljuk mindkettőt, ki ne hagyjunk semmit! :) Atyaég, de csodálatos érzés volt a cicis csúszkamasszázs!!! Amikor a hátamon fekve, a hasamon csúszkált, hát sok "érdekes" gondolatom volt, amiről egy kicsit beszélgettünk is. Nagyon szimpatikus, hogy lehetett vele erről is beszélni elméletben.
  • Levezetés:

    Hát ezek után már éreztem, hogy a kényeztetés is valami csoda lesz. Nagyon jólesett, hogy ezt is megkérdezte Anna, hogy hogyan szeretném, hogy hogyan csinálja, lassan vagy gyorsan. Mondtam, hogy inkább lassan szeretném, hogy minél hosszabban kiélvezhessem ezt a csodás érzést. Fantasztikus kezei vannak, nagyon puha kis ujjacskái. Nagyon érzéki módon csúzskáltak az ujjacskái a férfiasságomon, nagyon élveztem, amit csinált és amit láttam, végtelenül jól esett, ahogy kényeztetett. Egészen sokáig bírtam, szerencsére sikerült kiélvezni a helyzetet. Miután elélveztem, utána nagyon kedvesen aranyosan és persze alaposan megtisztított Anna. Ezután miután maradt még pár percünk, egy nagyon szakszerű és jóleső kézmasszázst kaptam.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás a masszázs végén történt. Az ár rendkívül előnyös, a szalon árai egységesek és megfelelőek. Nem kértem extrákat, de szerintem itt nem is lehet, így a szokásosat adtam.
  • Összkép:

    Fantasztikus és teljesen boldogan, felszabadultan távoztam a szalonból, ilyen óriási élményben és csodálatos masszázsban még sosem volt részem. Mondanám, hogy mindenkinek ajánlom Annát, de inkább nem írok ilyet, mert akkor kevesebb lehetőségem lesz őt meglátogatni. És nagyon sok boldog születésnapot kívánok Neked, Anna! :)
Happy Massage