• Helga

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Helgát a mai napon kinéztem egy hosszú nap után. Felhívtam és azonnal tudott adni egy megfelelő időpontot. Telefonon könnyedén megbeszéltük a szükséges információkat a helyszín megközelítéséhez.
  • Megközelítés:

    A cím egy budapesti temető közelében található. A parkolás nagyon könnyű, viszont fizetős (természetesen hétvégén és 18 óra után nem). BKV-val is tökéletesen megközelíthető villamossal, illetve a legújabb metróvonalunkon.
    A házat számomra könnyű volt megtalálni, valószínűsíthetően azért, mert tökéletes instrukciót kaptam a telefonon Helgától.
  • Helyszín:

    A lakás szerintem a környék legszebb házában található. Új építésű ház, teljesen modern tiszta lépcsőházzal. A lakásban kellemes illet fogad, valamint sejtelmes félhomály amely tökéletes hangulatot biztosít már a belépéskor.
    Több szoba is van, viszont a csinos fogadtatásnál egyértelmű idegenvezetést kapunk. A szoba tiszta, higiénikus és teljesen diszkrét. A tatami teljesen újszerű és kényelmes, célnak megfelelő. A fürdőszoba komfortos, tusfürdő választék kielégítő és számomra a tisztaságával sem volt probléma.
  • Lány külseje:

    A lakásba belépve megláttam a kinézett hölgyet, aki egyszerű piros kétrészes fehérneműben fogadott. A teste csinos, gyönyörű, fiatalos, arányos és formás. A megadott magassága véleményem szerint tökéletesen tükrözi a valóságot, valamint a súlya is biztosan egyezik a megadott értékekkel. Fekete, lapockáig érő haja felkötve volt. A cicik kicsik, de fiatalosan feszesek és látványosak, kicsi bimbókkal, amik érintésre azonnal reagálnak. Puncija ápolt és frissen borotvált volt, a formája fiatalos és szűk benyomást keltett. Bőre jó tapintású, ápolt, tetoválást a karjain láttam és az oldalán, de számomra ez nem jelent problémát. A popó fantasztikus, kemény, kerek és formásan domború.
    Összhatásra számomra csinos látványt nyújtott. Az arca nagyon szép lehetne, de nem igazán mosolygott, így vesztett az értékéből. Köszönésként kézfogással üdvözöltük egymást. A csókot esélytelennek éreztem, de természetesen ez bárkinél szimpátia és a szerencse kérdése.
  • Erotikus masszázs:

    A szobába érve azonnal megkínált egy pohár vízzel, ami nagyon jól esett, mert éppen kérni akartam.
    Ez egy kisszoba volt, ahol egy tatami várt, mellette tükör borította a falat. Egy inasra lehetett lerakni a ruhát, így még az ingem sem gyűrődött. Légkondit éreztem ami kellemes hőfokon ment végig. Minden szükséges masszázs kellék megtalálható volt még a szobában. A zuhanyzáshoz finom illatú és nagyméretű törölközőt kaptam.
    A falon található egy nagy méretű óra, ami pontosan mutatta az időt, így aki elvesztette volna az időérzékét, azok kivannak segítve ezzel. Helga igyekezett kedves lenni, de érezhető volt, hogy ez munka számára. Miután megbeszéltem vele a szabályokat és a lehetőségeket a hasamra feküdtem és elkezdődött a masszázs. A vádlimmal kezdte és szisztematikusan haladt feljebb a fenekemig, majd ugyanezzel a struktúrával megcsinálta a másik oldalamat is. Jók a mozdulatai a kellemes szintet teljesen eléri. Beszélgettünk a általános dolgairól, de nem kerültünk egymáshoz közel. Nekem bejött nagyon mint nő, így jól esett volna egy kis flört, vagy kacérkodás. A tükörben igyekeztem figyelni Helgát és láttam, hogy a tekintete sajnos nem találkozik az enyémmel. A hátam masszírozásánál a fenekem mellé ült féloldalasan, ami látványnak és ellazulásnak hatásos volt. Nagyjából fél óra masszázs után mondta forduljak meg. Ekkor megdobbant a szívem, mert teljesen levetkőzött. Úgy gondoltam nem lehet innentől már gond. Vissza ült mellém, ezáltal mindent nem értem el, de így is ahol tudtam simogattam és fogdostam.
  • Levezetés:

    Extraként kértem a szájjal befejezést. A szájába vette szinte teljesen az "egyidőset velem" és a kezével rásegítve kellemes franciában kezdett. Tényleg ügyes, mert néhány perc alatt a csúcsra juttatott. A tükörből azt láttam, hogy nem igazán szereti az ilyesfajta kényeztetést, annak ellenére, hogy tényleg nagyon jó benne. Hozott nedves törlőkendőt és megtisztogatott alaposan. Arckifejezésében valami olyasmit véltem felfedezni, mintha valamiféle rosszat csinált volna.
    Sajnálatos módon Én nem kényeztethettem, mivel megvolt Helgának, de ezt korrekten jelezte előtte.
    Tudom, hogy titkon mindenki a befejezés miatt megy, így erre a részre voltam Én is a leginkább kíváncsi. Azt kell, hogy mondjam, összességében, amiért mentem azt megkaptam.
    Kielégülten és frissen távoztam.
  • Elszámolás:

    Átlagos budapesti, korrekten.
  • Összkép:

    Rövidem tömören Helga fantasztikus adottságokkal megáldott kis hölgy aki kikészíthetné a vendégeit, viszont érezhető, hogy számára ez munka, nem pedig élvezet. Becsülendő, hogy nem akarja elszínészkedni kínosan a dolgot, így viszont benne marad az emberbe egy kis hiányérzet. Tény, hogy mindent megkaptam, amit szerettem volna, viszont az érzés végig bennem volt, hogy ezért fizettem, így valódi flörtöt, mosolyt, érzelmeket nem is várhatok.
    Összességében ajánlom bárminek, mert csinos, ápolt és kielégítő hölgy.
    Minden jót kívánok.
Happy Massage