• Natasha Sweet

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Vtr-en jelentkeztem be több nappal korábban. Másnapra visszaigazolta. Randi előtti nap megerősítettem, kedvesen visszajelzett, hogy vár.
  • Megközelítés:

    A közismert uszodánál található panelház. Ennél közelebb nem is lehetne a villamosmegállóhoz.
  • Helyszín:

    Felújított, jó állapotú panellakás. Franciaágy, szék cuccolni, szekrénysor, szép, tágas baszoba. Az összehúzott függönyök ellenére sincs sötét. A légkondi jó szolgálatot tett.
    Korrekt fürdő. Ahhoz képest, hogy lakótelepi, teljesen rendben van. Tusolás kádban, függöny mögött, száraz kilépő, számos tusfürdő, szájvíz, poharak, minden, ami kell.
  • Lány külseje:

    Minnie szexis, dögös lány. A képek azonban csalókák, noha nincs okom kételkedni abban, hogy róla készültek. Bőre viszont egyáltalán nem halvány, hanem egyenletesen és kifejezetten erőteljesen szolibarna. Hosszú, fekete hajkoronája stimmel. Popsija nőiesen kidolgozott, simogatni és markolnivaló. Keblei a közepesnél nagyobbak. Lágyak, mégis alig gravitálnak. Szintén jól kényeztethetők. Az arckitakarás se riasszon el senkit.
    Higiéniája kifogástalan. Sajnos dohányzik, és ezt nem sikerült teljesen palástolnia.
  • Action:

    Fekete bikiniben nyitott ajtót. Nagyon jól illett barna bőréhez és fekete hajához. Kézfogás, puszi, lecucc, törcsi, fürcsi. Visszatérve az ágyon várt rám. Mégis inkább először álló helyzetben simultunk össze. Közben megszabadítottam mindkét fölösleges ruhadarabjától. Simiztem és somáztam elölről-hátulról. Közben csókolóztunk amikor csak egy magasságba kerültünk. Finom, kellemes, a szenvedélyesség határát súroló csókok.
    Vízszintesbe helyezkedve magamhoz ragadtam a kezdeményezést és Minnie cickóit. Élvezet volt masszírozni, simogatni, gyűrni és nem utolsósorban nyalni-falni őket. A szokásosnál vehemensebben foglalkoztam velük, rá is kérdeztem, hogy nem kellemetlen-e, de kedvesem heves tagadása nevetségessé tette ezt a kérdést. Lassanként Minnie többi testrészét is bevontam, különös tekintettel nyakára, combjaira, és a közöttük nem is annyira rejtőzködő puncira. Hamar alapos nedvesedést értem el, és ebben az egyébként bőséges nyálmennyiség csupán marginális részt vállalt. Sokáig nyaltam édesem punciját, időnként ujjaimat is bevetve. Ma, másnap, kellemes, enyhe izomlázat érzek a nyakizmomban, akkor, ott viszont a nyelvemet kerülgette a görcs. Egy szó mint száz, nagyon jól esett, és örömmel konstatáltam, hogy partnernőm is kellemesnek találta. Későbbi beszélgetésünk során megjegyezte, ahhoz, hogy eljusson az orgazmusig, másfél-két órára érdemes jönni hozzá, de abból egy óra az övé lesz ám… ;-)
    Cseréltünk. Minnie rendkívül élvezetesen franciázik. Nem gyors kielégítésre törekszik, hanem lassú, finom, jól felépített koreográfiával fokozatosan juttat a mennyek kapujába. Lágyan, apró nyelv- és ajakérintésekkel kezdi, ami aztán mégiscsak érzéki szopássá komolyodik. A mennyek kapujában azonban visszahőköltem. Egy lövésre készültem, és azt nem puncin kívül akartam elvesztegetni.
    Így hát Minnie felöltöztetett és meglovagolt. Ez is finom, lassú mozdulatokkal indult, és fokozatosan gyorsult. Hogy meddig, azt legközelebb kell kitapasztalnom, mert most a közepes tempónál sem bírtam tovább, megadtam magam Minnie forrón lüktető szűk puncijának.
    Nem sok maradt az órából. Ezt ismét kedvesem popsijának és melleinek simogatásával töltöttem. Közben persze beszélgettünk. Nagyon kellemes társalgás volt, sok érdekeset megtudtam partnernőmről, de nemigen számolhatok be egyikről sem a diszkréció megsértése nélkül.
    Minnie nem nagyon törődött az órával (én meg szerettem volna nem törődni vele), így pár perccel talán túl is léptük. Ennek ellenére kedvesen felajánlotta a levezető tusolást, hát éltem vele.
  • Elszámolás:

    Hálám jeléül egyetlen virágszálat helyeztem el a szekrénysor egyik polcán. Minnie nem is célzott rá sem érkezésemkor, sem távozásomkor.
  • Összkép:

    Minden tekintetben kellemes pásztorórát töltöttem Minnievel, melyet alkalomadtán szívesen ismétlek majd meg.
Happy Massage