• Ayse

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Elég konzervatív pali lévén tartózkodni szoktam a az olyan hölgyek látogatásától akik bármilyen művi beavatkozással turbózzák fel testrészeiket, különösen a melleit. Ayse beszámolóit azért mindig elolvastam, annak ellenére, hogy nem készültem hozzá. Duracell kolléga legutóbbi beszámolója után úgy döntöttem, hogy egy alkalomra felfüggesztem "bigott" szokásomat és teszek egy próbát. Telefont ragadtam, felhívtam, és egyből sikerült is egyeztetni egy időpontot. Ehhez kellett Ayse rugalmassága, melyet ezúton is köszönök, mert aznap nem dolgozott volna, de a kedvemért bevállalta a kért másfél órát. Tisztáztuk a lehetőségeket, az extrát. és másnap már ott is toporogtam kapuja előtt.
  • Megközelítés:

    Csak HÉV nem jár arra, minden más BKV egy-két perces sétával elérhető. A parkolás fizetős, de utcán problémás ezért ajánlott a piac parkolója. GPS-t nem használok mert a házat már csukott szemmel is megtalálom, szinte minden hónapban előfordulok ott egyszer-kétszer. A szalonnak elég színvonalas a stábja.
  • Helyszín:

    Most nem az első kisebb szobába, hanem egy nagyobb helységet kaptunk. Kényelmes széles szivacs leterítve, tükör két oldalon is a falon, asztalka, ruhainas, kis fotel, a zene a Rádio1 műsora. A fürdő továbbra is rendes, száraz kilépővel, néhány tusfürdő, dezodor, új szájvíz, pohárkával stb. Az előszobából függönnyel leválasztott rész lehet a pihenő hely a lányoknak, bár hang nem szűrődött ki.
  • Lány külseje:

    Csinos, karcsú, illatos, kedves lány fogadott, fenekénél lejjebb érő szőke hajjal, óriási műszempillákkal, nekem kicsit túlzott sminkkel az arcán ami, lehet, hogy most sokan fújolni fognak, de nekem nem jött annyira be mint más előttem szóló kollégáknak. Szerencsére nem vagyonk egyformák. Nagy, szilikonnal turbózott mellei igen igényes orvosi beavatkozás eredménye. Álló helyzetben észre sem venni hogy szobrász bedolgozott, de fekve már sajnos feltűnően feljebb helyezkednek el a bimbik mint ahova eredetileg a Jóisten szánta. Értelmes lány nagyon jól lehet vele kommunikálni, vannak céljai és el is fogja érni őket.
  • Erotikus masszázs:

    Most kivételesen eltérek a szokásos táncrendtől és egybe írom le a masszázs részt a kényeztetéssel.

    Gyors tusolás után a szobába visszaérve ölelkeztünk egy kicsit beleszagoltam a nyakába puszikákkal hergeltük egymást, Ö levette a törülközőmet, én levettem a melltartóját, megfordítottam és hátulról gyömöszöltem félénken, sőt inkább simogattam a melleit, közben leültem a kis fotelba, hogy a bugyijától is megszabadítsam és belecsókoljak a farpofák közé. Ayse megfordult. és puszikkal beterítette a felsőtestem és se szó se beszéd leguggolt és rácuppant az ágaskodóra. Finoman bepróbálta végig, majd körbejárta nyelvével le a golyókig, és vissza. Az igen intenzív kezdet alaposan beindított, és kicsit időt nyerve is, lefektettem a tatamira, hogy én is megkóstolhassam. Készségesen széttárta a combjait, én pedig rávetettem magam a gyönyörű szép puncira. Igazán formás, szemből pici, de mikor szétnyitod a nagyajkakat igen kellemes nyalakodni valót találsz, hamar nedvesedik igazán izgató. Időnként felemeltem a fejem, hogy ellenőrizzem, tényleg ott vagyok, és ilyenkor mindig arra gondoltam, de kár, hogy nem a másik oldalon vagyunk és bevethetném kisbárót is a barlangba. Nyelvemmel töfködtem a bejáratát, majd ujjammal is rásegítettem. Emelgette a popsiját, láthatóan élvezte a tevékenységemet, de nyilvánvaló volt az is, hogy nem fog csúcsra jutni. Az igazság az, hogy más lányoknál ilyenkor a tenyeremmel gyúrni szoktam a didkókat, de Aysenál nem mertem gyömöszölni a szilikon betéteket. Ez kicsit lehangolt.

    Megfordultunk és most Ayse került irányító pozícióba. Istenien tud szopikázni, azt meg kell hagyni. Változatosan jobbról és balról is támad, tényleg teljes DT kapható nála. Készségesen régi álmomat is megpróbálta megvalósítani, ami a két golyó egyszerre való bevétele, de ez nem sikerült, bár egyenkénti szopogatásuk is igen kellemes érzés volt. Minden igyekezete ellenére kisbáró nem ért fel a csúcsra, az idő haladt, ezért kértem, hogy most térjünk rá a masszázs részre.

    Krémmel csinálta, inkább erősebb mint közepes érezhetően tanult masszázst kapott a vádlim, combom, derekam és a hátamat is megdolgozta. Kértem, hogy a combjaimon elölről is dolgozzon. Itt már simogatósra vette a figurát, és hamarosan elkezdte szopogatni a velem egykorú de punnyadt állapotban lévő farkincámat. A picikémet bekapta és a szájában tartva nyelvével játszadozott vele. Ki sem vette a szájából, csak cumizgatta. Kisbáró ébredezni kezdett, szóltam, hogy csak így tovább, és a dolognak az lett a vége, hogy már szinte teljesen felállt amikor ott bent a meleg szájában csak azért is elsütötte a patronokat.
  • Levezetés:

    Lásd fent a massz résznél.
  • Elszámolás:

    Az elején elhelyeztem az rádió mellett a csokit a telefonban is egyeztetett korrekt csokorral. Egy extrát kértem, a VSZ-t, érdemes volt !
  • Összkép:

    Ayse minden szempontból TOP szolgáltató, kedves, igyekvő, mindenben követi a kívánságodat, és tényleg egy bombázó. Az, hogy nekem nem jött be annyira a műhaj, a műszempilla, a műcici az az én konzervatív korlátoltságom miatt van. Mindenki számára aki nálam nyitottabb, modernebb gondolkozású és kiemelkedő szolgáltatást szeretne ajánlom Aysét. Én a magam részéről ezt a kalandot egyszeri kitérőnek tekintem eddigi pályámon és visszatérek a természetes adottságú hölgyek körébe.
Happy Massage