• Vanessa Hill Porno Star

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Láttam, hogy elérhető az oldalon. Írtam Neki, hogy tudna-e fogadni a délelőtt folyamán. Visszaírt egyből, majd hívtam telefonon. Időpontot egyeztettünk. Tőmondatokban válaszolt, igy nem is etőltettem a beszélgetést.
  • Megközelítés:

    Az időpont egyeztetéskor megkaptam a pontos címet. A cím egyértelmű, pontos, könnyen megtalálható. Metró megálló a közelben.
  • Helyszín:

    A folyosó, a fürdő és a baszoba is átlagos, semmi extra a célnak megfelelő. Törölköző, kilépő tiszta, száraz. Melegvíz, tusfürdő, szájvíz rendelkezésre áll.
  • Lány külseje:

    Az ajtóban egy magas, csinos érett Nő várt. A hiteles tájékoztatás érdekében leírom, hogy a képek alapján fiatalabb Hölgyet vártam. A képek ugyan nem frissek, de a Hölgy kellemes mosolya, formás ciciijei, vékony magas alakja, hosszú combjai jó hatással voltak rám. Valamint végtelen kedvesség és odafigyelésl jellemzi Vanessát.
  • Action:

    Hirtelen döntöttem, hogy látogatást teszek egyik kedvenc Hölgynél, Vanessza volt elérhető, igy Hozzá mentem. A ház elől hívtam, könnyen eljutottam a nyitott lakás ajtóig. Magassarkúban mini ruhában nagy mosollyal és végtelen kedvességgel fogadott. Bemutatkozás, puszi , cipő le és irány a baszoba. Letettem egy borítékot egy Milka alá, amit megköszönt. Kaptam törcsit, elkisért tusolni. A fürdőkádban letusoltam, egy szájvizes öblítés és sietem Vanessához. Ő az ágy előtt várt még ruhában Jól szemügyre vettem partneremet, megdícsértem alakját miközben az járt az eszemben, hogy Ő mégis csak egy pornós csaj! Kaptam csókot, simogattam, észrevette, hogy a ciciket szeretném kiszabadítani. Közösen lekaptuk a mini ruhát és a melltartót. Finom a bőre, kellemes az illata és gyönyörűek a cicik. Kértem feküdjön az ágyra. Csókok, majd cici kényeztetés, alig bírtam betelni velük. Nehezen szakadtam el majd elindultam a puncihoz. Bugyit levettem. Nagyot sóhajtott és mondta imádja a franciát. Szép, frissen borotvált illatos és nagyon szűk a punci. Egy ujjamat alig bírtam becsempészni. Valóban szereti, talán 2x el is röppent. Ezután kértem Ő franciázzon. Hát nem semmi ahogy tevékenykedik! Látszik a felnőttfiilmes múlt! Kellemesen nyalta, szopta, simogatta. Néha szorosan, néha lágyan, folyt a nyála, cuppogott. Alig bírtam visszatartani. Kértem a gumit amit egy villanás alatt felpattintott. Missziben kezdtem. Annyira szűk, hogy rövid időn belül váltani kellett. Kutyusba fordult, hú az a látvány! Itt is annyira kellemes volt, hogy úgy döntöttem nem lesz itt ma más, így is lett végem. Takarítás, letusoltam, majd beszélgettünk keveset. Érdekes dolgokat mesélt. Ezután tipli.
  • Elszámolás:

    A bővebb infóban szereplő alapot kértem, az is épp elég volt számomra a rutinos Hölgytől! 1 bankót raktam a borítékba.
  • Összkép:

    Mint irtam fiatalabb Hölgyre számítottam. Ettől függetlenül jól éreztem magam Vanessával aki megörvendeztetett a kedvességével. Kellemes élmény volt egy pornós csajt munka közben látni, főleg úgy hogy én voltam az alany.
Happy Massage