• April

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Mikor megláttam April csodálatos fotóit, már tudtam, hogy csak napok választanak el a következő látogatásomtól a Corvin negyedbe. Telefonon érdeklődtem amikor a hirdetésben látható volt a "Most hívhatod, telefonnál van" jelzés és láss csodát... ezen a helyen mindig felveszik a telefont. Most a kolléganője vette fel a telefont, akit szintén jól ismerek, így mindent meg tudtam beszélni vele is. Még soha nem volt problémám és félreértésem abból fakadóan, hogy ezen a helyen más veszi fel a telefont, mert a lányok virágcsokra és vállalásai is szinte egyeznek és soha nem ígérgetnek valótlant a másik nevében (ez itt komoly dolog és előnynek számít). Olyan jól sikerült a diskurálás és naptár összeolvasás, hogy mindjárt 3 randit beszéltem le 3 lányhoz 2-2 órában, a különböző napokra szóló időpontokat VTR-ben rögzítettük. Azt hiszem, hogy egy kicsit erősre vettem ezt a hetemet.
    Korábban felvetettem azt az ötletet, hogy nekem egy 10-es bérletet kellene váltanom hozzájuk. Jelentem, hogy 8 hét alatt (ebből 2 hétig szabadságon voltam) egy híján sikerült lejárni az összes alkalmat. Hát mit csináljak, ha itt minden lány a kiválóak közé tartozik? Ezért is volt nagy a várakozásom az eddig számomra ismeretlen April felé, aki alig egy hete jelent meg a színen.
  • Megközelítés:

    Aki a lányokhoz akar eljutni, annak a Corvin negyedet kell megkeresnie. A Nagykörúton és az Üllői úton jár minden BKV-s élményjárat, sőt még metró is. Aki autóval közlekedik, annak kell pár perc a felszíni parkolóhely megkeresésére, de ajánlatos inkább a Corcin pláza mélygarázsát használni, ott mindig van hely, persze fizetni kell érte mindenhol. A megadott házszám keresése egy új építésű hatalmas társasházhoz vezet a Dumaszínház közelében. A megbeszélt időpontban megkaptam a kódokat (minek, hisz fejből tudom) és már indultam is. Az egyik lift már 2 hónapja vacakol, így csak az egyik repít az ég felé.
  • Helyszín:

    Az épület egyik magasabban elhelyezkedő közbenső szintjén található a keresett lakás, ahol több lány is rendel a két vendégszobában. A lakás nappalija és étkezője a lányok részére van fenntartva és elhatárolva függönnyel. A vendégszobák közül most a nagyobbikba kerültünk, ahol egy nagy franciaágy található, egy komód és egy szék az ajtó mellett. Klíma is van a szobákban, de erre nem volt szükség. A szoba frissen volt szellőztetve és kellemes illatú volt. A randink aláfestő hangulatát mobiltelefonról elérhető zenei összeállítás biztosította April és az én igényeimnek megfelelően. A falon egy ágy szélességű tükör van tökéletes magasságban.
    Az egyáltalán nem túl kicsi fürdő egy elhúzható zuhanyfüggönnyel ellátott kádat tartalmaz, mosdót és minden jóságot a tisztálkodáshoz (praktikumként még számos csomagolt fogkefe és kézfertőtlenítő is volt). A kilépő is meglepően jó minőségű és száraz volt, sőt ezt a fürdéseim között még ki is cserélték (gondolom a másik vendég a kád mellett állva zuhanyzott).
    Minden fürdéshez April új tiszta törölközött adott volna, de én csak akkor kértem, amikor azt indokoltnak láttam (ez viszont értékelendő hozzáállás Apriltól).
  • Lány külseje:

    April fotói lenyűgözőek, úgyhogy kicsit izgultam, hogy milyen lesz a valóság. Kijelenthető, hogy a fotók a valóságról készültek. Esetleg annyi kiegészítést tennék hozzá a fotókhoz képest, hogy kicsit világosabb a bőre, ami puhább, lazább és selymesebb érintésű, mint a retusált fotókról gondoltam. Bőre nagyon kellemes illatú és ápolt volt. A testalkata a fotókéval egyezik, karcsú, sudár és nagyon fiatal teste van, amit a jövőben viszont biztosan némi testmozgással kell majd kiegészítenie (ahogy szinte mindenkinek), hogy ilyen jó formában is tudjon maradni (Hát, aki a Raffaellot nevezi meg kedvenc édességnek......). Szemből is feltűnően csábító mellei vannak, ami az alkatához mérten szinte nagynak mondhatók, de a cicik természetessége kifogástalan (ő sem panaszkodik rájuk, sőt dicsekedni is lehetne velük). Számomra tetszetős hölgyről van szó. Szinte platinaszőkére festett, de eredetileg is világos szőke, vállig érő egyenes haja van. Puncija tinilányosan zárt, picike kisajkakkal rendelkezik és nagyon-nagyon szűk. A szépség mellett azonban a kisugárzás az, amit én mindennél többre értékelek. Gyönyörű életvidám mosolyát a csillogó zöldes színű szemei egészítenek ki, a mosolya nagyon őszinte és nyílt volt felém. Az arcát kissé másként képzeltem el, de ez csak azért volt, mert az arckitakarás miatt kizárólag a fantáziám dolgozhatott, de hát a fentiekben leírt barátnős és őszinte fogadtatás azonnal a szívembe zárta Aprilt és most már a valóságos arcképét raktároztam el az agyamban a fantáziakép helyett.
  • Action:

    Az előszobában az ajtóban fogadott April csak egy szál fehérneműben (nem az ajtó mögé bújva), a legnagyobb természetességgel régi ismerősként kezelve a szobába vezetett. Bár először voltam a vendége, mégis az első pillanattól kezdve felmértem, hogy a barátkozással és a szimpátiával biztosan nem lesz gondunk. Alakját végigmérve örömmel konstatáltam, hogy minden csalódás kizárt, tehát itt nagy parti lesz. Megfürödve, beparfümözve, fogat mosva érkeztem és 3 perce szájvizet is használtam, így a szobába érve nem rettentem vissza, amikor a szimpátia kölcsönös kifejezésére már mindketten késztetést éreztünk az ölelkezésre, átkarolásra néhány szívbemarkoló szájracsók kicserélésében. Átadtam az apró ajándékomat és elkezdtem kibontani magam a ruháimból.

    April ekkor magyarázkodásba kezdett. Jelezte, hogy egy kicsit zavarban van, mert az egy hetes múltjában eddig még nem volt 2 órás vendége és nincs is ilyen programja. A lányok győzték meg, hogy nem kell tőlem félnie, ők ismernek és nagyon kedvelnek, cuki pofa vagyok, figyelmes és udvarias vagyok és biztosan fogok mindenben segíteni neki, nem kell ettől tartania. Uraim, ez a szende kislány ahogy ezeket a dicsérő szavakat előadta, hogyne enyhült volna meg a szívem... még ki is húztam magam. Annyit előre bocsátok, hogy nem kellett segítség Aprilnak semmiben.

    Segítettem leteríteni egy tiszta lepedőt, kértem hogy maradjon bekapcsolva a ventilátor a plafon felé irányítva, majd gyors fürdésre távoztam. Visszaérkezve láttam meg Aprilt teljes pompájában, de már ruha nélkül. Csábosan és csábítóan várt rám, manöken testtartásban az egyik lábával a másik lábfején állt pipiskedve, miközben az egyik kezével a nyitott ajtólap éléhez magas kéztartással támaszkodott a szoba ajtajához. Húúú.... ezt nevezem! Igen.. és én ezzel a lánnyal leszek órákat!

    Az ágy mellett ölelkezve folytattuk a megkezdett csókjaink számát szaporítani. Nagyon odaadóan, kellemesen, nyelvhegyes kavarásig eljutó barátnős csókolózásban volt részem, amit imádtam. Nagyon kedvelem az ennél mélyebb nyelves csókokat is, de April finomságához és a randi hangulatához is ez illett jobban. Megragadtam az alkalmat (és April fenekét is), pontosabban hátát, nyakát, arcát cirógatva múlattuk a perceket... már ő kért meg, hogy heveredjünk az ágyra. Finoman hanyatt döntöttem, de a puszijaitól és a csókjaitól feltűnően lassan tudtam elszabadulni. Erőt vettem magam és végigcsókolgattam a testét a nyakától a lábfejéig. Lábait megnyitva a combjának belsején végighaladva célirányosan közelítettem meg a zárt punciját, majd egy kis ujjbegy körözéssel előkészítve a nyelvhegyemmel vettem birtokba. April támogatását élvezve, a kellő nedvesedés érzékelésekor az ujjamat is bevetettem. Aprilnak szűziesen szűk, tinilányos puncija van, apró rózsaszín kisajkakkal, piciri csiklóval. Nagyon vigyáztam az ujjam bevezetésével és minden mozdulatommal is. Nyaltam a punciját, kezemmel szívesen játszadoztam a melleivel és a bimbóival. Többször felhúzódtam az arcához, mert nem bírtam a csókjai nélkül. April élvezkedése gyakran őszintének és néha túljátszottnak tűnt, de szerencsére gyorsan megértette, hogy a visszafogottabb, de őszinte jelek sokkal jobban esnek nekem és nem kell kötelezően harcolnunk a megjátszott orgazmusáért, hanem az a fontosabb, hogy neki is tetsszen a kényeztetés, nyugodtan irányítson engem (nem szégyen, sőt...) akármeddig is jutunk vele.

    April felült és mellém telepedve a farkamat a szájába vette és kézzel szájjal nagyon jó mozdulatokkal élesítette a gránátvetőmet. Közben April feneke alá nyúlva a punciját simogattam kívülről.
    Gyors gondolattól vezérelve magamat felhatalmazva vettem le a komódról az odakészített óvszert és illesztettem magamra (még a sikosítot is megtaláltam és használtam ahogy illik), így Aprilnak mozdulnia sem kellett, hogy missziben ráfeküdve, csókolózás közben, az arcát és a melleit simogatva, kézi segítség nélkül csúsztassam be a farkam a puncijába. Ez igazi egybekelés volt, csodás érzés és csodás élmény, ugyanis ez mindkettőnktől némi igyekezetet és feszengést kívánt a nagyon szűk puncija miatt. Amikor bejutottam, onnan már minden rendben volt, az élvezettől tágult annyira, hogy élvezhettem csodás szorítását és letekintve végignézhettem ki- be járkálásomat. Persze, hogy az ilyet nem lehet sokáig bírni. Féloldalra fordítottam, hogy fekve oldalról és hátulról a tükörből kiválóan mozizható pózban folytassuk, de ez a póz nem vált be, így visszakerültünk misszibe, először zárt lábakkal, majd felhúzott lábbal, majd széttárt lábbal. Nem volt menekvés kirántottam a farkam a puncijából és a hasára és a mellére élveztem. Mellé roskadtam fáradságomban és mosolyogva szemezgettünk egymással. Na, megérkeztünk! Lenyugvásom után ugrottam a papírtörlőért és a lényeg eltávolítása után még egy új ív papírtörlővel érzékien átsimogattam az egész testét térdtől homlokig. Tudom, hogy ez izgi dolog.

    Együtt mentünk a fürdőbe és segédkeztünk egymásnak a romeltakarításban, persze jutott nekem néhány cici, punci és fenékérintés.... csak a tisztálkodás jegyében. Nagyon sokat beszélgettünk, jöttek a témák, néztünk fotókat egymás telefonján, neten keresgéltünk, közben egymás mellett ültünk az ágy szélén, mint a verebek. Az oldalra vetett puszik megint szaporodtak, megint hevülni kezdett a légkör, majd April kérte, hogy feküdjek az ágyra és most határozott mozdulattal vette a szájába a farkamat. Annyira kívánta ismét, hogy arra kértem, hogy 69-ben folytassuk. Remek kézzel-szájjal történő kényeztetést kaptam, az arcomba tolult punciját lefetyelve pedig elszállt az agyam. Hagytam, hogy beteljesedjen a sorsom első rohamra és érezve a végem közeledtét. April kissé növelte a tempót és hatalmasat élveztem saját hasamra. April alaposan letakarított, majd ismét egymás mellé roskadva csodáltam az arcát és tovább beszélgettünk. Újabb fürdés, immár egyedül.

    Maradt még egy kis időnk, ezért megértem, hogy masszírozzon meg, ami levezetésként piszok jól esett. Ügyesen és hatékonyan csinálta, nem is emlékszem, hogy tanulta-e, pedig kérdeztem. Bocs! A fenekemre ült és a hátamat gyúrta alaposan. Olyannyira tetszett April közelsége, hogy ha még egy kis időm lett volna, akkor ráfordultam volna a harmadik körre is (legalábbis a kedvem bírta volna). Ezen hezitáltam végig, de legközelebbre halasztottam a tervemet. Kényelmesen felöltöztem és nagyon szomorúan elbúcsúztam a páromtól.
  • Elszámolás:

    A randi végén tettem a a szekrényre a 2 órás randihoz illő csokrot, szóba sem került adddig, sőt azután sem nézte meg senki senki. Szeretem az ilyen fokú bizalmat élvezni (még akkor is, ha hallottam több helyen, másoktól is, hogy a lányoknak már volt problémájuk a vendégeknek megelőlegezett bizalommal.....sajnos, sajnos, sajnos)! Az 1 órás csokor mérete átlag alatt van kicsivel, a 2 órás pedig átlagosnak mondható, amit ki lehet egészíteni NFVSZ extrával, de erre most nem került sor. Az élményeimhez mérten ez a nagyon megérte kategóriába tartozik.
  • Összkép:

    Engem April kedvessége ragadott meg, tetszett a kedvessége, a barátnős bújós, puszilkodós, finom temperamentuma (akkor is, ha ennek egy része biztosan szimpátiához kötött, de óriási szerencsémre élveztem a szimpátiáját). Én nem tudom elképzelni őt vad szexcsatákon, legalábbis az átélt élményem ezt mondatja velem. A szexhez nagyon jó volt a hozzáállása, szerettem látni rajta, hogy ő is kedveli a történéseket. Nem éreztem úgy, hogy én irányítanék, de igazából ő sem... de akkor ki irányított? Így volt jó, ahogy volt, azaz előzetes tervek és megbeszélt program nélkül úgy zajlott a randi, ahogy annak mindkettőnk örömére történnie kellett, ezért azt gondolom, hogy az egymásra hangolódásunk kimagasló volt. Nagyon imádni való partnert ismertem meg benne.
    Hogy egy fordulatot még leírjak: csak azt sajnálom, hogy a randi során csak egyetlen egy nyelvhegyes csókot kaptam... kicsit az vigasztal, hogy az másfél órásra sikeredett (ezt még le fogom írni a további két folyamatban lévő beszimben is, igazolást adva, hogy ebben a lakásban mi a "divat").
    A szándékaim szerint még fogunk találkozni, de igyekezni kell, mert nem tervezi hosszú távra az elérhetőségét.
Happy Massage