• NIKOL

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon kerestem Nikolt - nyilván - és elég hamar volt szerencsém meghallani szexi búgó hangját. Könnyen ment az egyeztetés, még aznap este tudott fogadni egy másfél órás esetre :)
  • Megközelítés:

    Tömegközlekedéssel közelítettem meg az amfiteátrum közeli helyszínt, ami alternatívákban bővelkedik. Ellentétben az autós megközelítéssel, mert parkolóhelyet találni csak távolabb lehet könnyebben.
  • Helyszín:

    Egy régebbi építésű épület, a garázson keresztül lehet megközelíteni a lépcsőházat, ami az éjszakai sötétben fokozottabb körültekintést igényel - saját bőrömön tapasztaltam. Nem sokat kell lépcsőzni viszont, a lakás pedig szépen felújított, ha jól láttam három masszázsszobás + fürdő és konyha.
    A fürdőben található WC megközelítése nehézkes egy kissé, mivel a mosógépek miatt csak oldalról becélozható, ha valakinek arra támadna ingere. A kád szélén elég tusfürdő van, a kilépő száraz (cserélik :) ).
    A tetthely közepén masszázs ágy van, a feji vége állítható magasságú, amit később ki is használtam ;) Van még egy korpulens fotel, amire az elkövető elhelyezheti a ruháit, bár én az ülepemet is odatettem - természetesen törülközőre!
  • Lány külseje:

    Nikol egészen hasonló a képekhez :D Talán kicsit husibb, de a képein is látható, hogy nem csont és bőr csajszi :) Igéző kék szemei vannak, csak kár, hogy a félhomályban nem tündökölhettek annyira. A haja viszont sötétebb szőkének tűnt. A vörös ajkait meg kellett dicsérnem, mert gyönyörűen természetesen teltek :P
    Fekete fehérneműben és neglizsében fogadott, amik a bugyi kivételével hamar lekerültek róla, miután visszaértem a zuhanyzásból.
  • Erotikus masszázs:

    Egészen jól masszíroz, végigjárja a testet. Edzés után mentem és kérésemre készségesen kimasszírozta a görcsös helyeket, köszönöm szépen :*
    Kicsit bajban vagyok, hogy még mit is írhatnék arról, hogy hogyan masszíroz, mert a szavak kevesek a leírásához és nem is adják vissza az élményt, mindenesetre jó volt. Közben tök jól elbeszélgettünk, megtudtunk egymásról egy s mást, fejlesztettük a kölcsönös szimpátiát (merem feltételezni, hogy kölcsönös).
    Amikor először szólt, hogy megfordulhatok, az ágy mellet állva elkezdett kézzel és szájjal kényeztetni. Megengedte, hogy bárhol hozzáérjek, és amikor a lábai közé értem, gyorsan meg is szabadult a bugyijától. Egy ideig élveztem is ezt, de a kilövés helyett inkább megkérdeztem, hogy megengedi-e, hogy én masszírozzam.
    Beleegyezett, a hátára feküdt és ráutaló magatartással célozgatott rá, hogy a formás cickóit kezdjem el beolajozni. Ki nem hagytam volna, de szépen lassan lejjebb haladtam, majd elé ültem az ágyra, megmasszíroztam kicsit a lábait is és az igénybe vett alkarjait. Időnként visszatértem a cickóira, hiszen azt mondta, hogy érzékenyek és szereti is őket, úgyhogy én is szerettem őket, puszilgattam, nyalogattam a kemény bimbóit.
  • Levezetés:

    És itt most az ő kényeztetésével folytatnám.
    Miután viszonoztam a masszírozást, megtöröltem kezeimet, mellélépve puszilgattam a nyakát, arcát és melleit, majd délebbre vettem az irányt.
    Egy kis comb és ágyék nyalogató és puszilgató felvezetés után fedeztem fel, hogy ő már szépen benedvesedett. Elkezdődött hát a nyalakodás, majd idővel a matatóujjam és a középső. Az akcióm közben nyögdécselt, kicsit mozgatta csípőjét, halványan a lába is remegett. Ez utóbbit az orgazmus jeleként értelmezem, mert utólag tudatta velem, hogy ő kétszer is elment közben - szóval ilyenkor elég csendes :)
    Fordult a kocka és én feküdtem az ágyra, felemelt fejtámlával néztem, ahogy ügyködik. Ő is kényelmesebb látta, ha nem mellettem áll, hanem feljön az ágyra és lábaim között térdelve kényeztet. Talán a késői időpont miatt, de már nem voltam annyira érzékeny alul, de határozottan jól megdolgozott szájjal. Nem mélytorkozik, de elég mélyen benyelt, a kezeit is használja, szerintem ez élvezetesebb technika :)
    Megengedte, hogy a melleire élvezzek, így átkerültem a fotelra (alattam törülköző!) és előttem térdelve folytatta. Innen már nem kellett sok, hogy megérkezzek, és a kritikus időben felálltam, ő pedig jó tempóval a melleire segítette a kölyköket :)
  • Elszámolás:

    Egyáltalán nem hozta szóba, én egy csoki kíséretében borítékba helyeztem a rózsaszálakat - meg is dicsért, hogy milyen úriember vagyok, pedig nem ;) . Extrákat (tudott mesélni hajmeresztő kívánságokról...) nem igényeltem, csak másfél órát az életéből, és remélem, hogy kölcsönösen megérte :) Kedves, korrekt nő, abszolút megéri :)
  • Összkép:

    Az a benyomásom, hogy ha valaki megtalálja vele a közös hangot - ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy olyan rendesen és fesztelenül illik vele lenni, mintha első randin volna az elkövető :) - , ő szívesen teljesíti a vendég kéréseit - korrekt határok között. Mesélt illetlen vendégekről, és azt üzenem mindenkinek, hogy bánjanak vele rendesen és tisztességgel. Lelkiismeretes, kedves és bájos nő, értelmes, nem szabad szex-automataként kezelni, mivel hogy nem is az :*
Happy Massage