• TIMI

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Tanulta a svédet, ezt nem lehet nem érezni. Testi erejét nem tanulta. Az van neki. A kettő együtt fájdalmas, de hatásos. Minden terület szétszedve majd összerakva. Holnap lesz a jó hatás. Közben végig verbálisan érintkezünk, csapongunk, nevetgélünk
  • Megközelítés:

    Saját alomból való négykerekűvel, könnyedén, szerintem mindenkinek így menne. Naptári napos utca, nekem már régóta ismert, keresztezőben mindig van istálló. Napközben csengetni szükséges a szögletes fémszekrényeknek. Ki ezen dohog, az maradjon otthon. Tömegekkel is lehet, közepes kék kicsit odébb, hosszú zöld közelebb.
  • Helyszín:

    Nívós szalon...minden tartozékával együtt. Hibamentes. Masszpad, bőrfotel, James a ruháknak, zene a füleknek...az enyémnek kevésbé, de ilyen helyen ez van....Fürdőben száraz talpalávaló mindkétszer, testre való hasonlóképp. Takarítók alaposak, eleddig mindig így tapasztaltam. A testi kontaktus előtti körítés kiváló, ahogy a kerületben megszokhattuk.
  • Lány külseje:

    Timi, Timi, Timi.....merthogy ez már a harmadik randink........
    Képek nem csalnak, csak kicsit retusált a kerületi restaurátor. Telt, nagycicis, nagypopós, jól megmarkolós csajszi, feszes, jó illatú bőrkötésben. Szép arcú, kedves mosolyú. Ajtóban simulós ruha, fürdő után köntös, masszhoz csak bugyi. Maradt is, mert a Vörös Hadsereg gyakorlatozott éppen.....fene a gitár nyakukba!! Nyaligátor ma nem játszhatott....nem is mindig akar, az az igazság.
  • Erotikus masszázs:

    Ajtón be, fagyi csomag átnyújt. Timi örül. Én is. Puszik. Szobába, vetkőzés, vizesblokk, vissza. Hasra. Mármint én. Erős kezek, erősen gyúrnak. Szeretem. Fáj. Utána jó. Cérna Gézák, Pudingok vagy csak nem erre vágyók szóljanak előre, mert szét lesznek kapva, különben. Tanulta a svédet, ezt nem lehet nem érezni. Testi erejét nem tanulta. Az van neki. A kettő együtt fájdalmas, de hatásos. Minden terület szétszedve majd összerakva. Holnap lesz a jó hatás. Közben végig verbálisan érintkezünk, csapongunk, nevetgélünk, érdeklődünk. Megfelelő aláfestés ez az izomnyomorgatásnak. Derekasan, deréknál startol, hát aztán hát, majd nyakszirtre hág. Karok teljes hosszban, de nem lábközé fogva. Massz van, nem erotika. Aztán vádlik, majd combok. Combtövek....erotika beköszön.......finoman simít, rácáfolva az előző etap szétgyurmázására....zacsesz, majd benyúlás a kilövőállomáshoz is. Csípőm emelem kissé, hogy még jobban lehessen tapintania a kézzelfoghatóságot. Visszasimítom, ahol érem.
  • Levezetés:

    Puszi a nyakamra...fordulj kérlek....suttogás.......Fordulok, Timi párnát ad és emeli a masszpad fejrészét. Kilátó a dombokra....Timi dombjai megérnek egy kilátást......de inkább többet! Krémezed?-kérdi. Nanáhogy! Túlteljesítem a kérést, mert kóstolom is, nyelvelem a bimbókat. Ágaskodnak. Hmmm, na ugye! Nyakat is. Az nem ágaskodik. Még szerencse. Csókot nem próbálom, eddig sem volt. Lehet az magánterület. Tiszteletben tartom. Mosoly, mosoly, krémes simítás, markolás, enyhe pumpálás. Kész is van az árbóc. Aztán lábam közé felmászás. Cicik, (mit cicik, ezek mellek! Nem is akármilyenek.) kedveskedőn körülölelik a nyújtózkodó rudat. Siklik rajta, szuszogok. Még...még....Összeszorítom rajta a halmokat, nem férnek markomba. Nagyok...hát láthatjátok. Aztán ráhajol a végére, becsusszanok, aztán meg ki. Barátnősen, finoman, lágyan. Marokra fogja, segít ajkainak. Kéri, hogy én meg fogjam össze a haját. Markolom a copfot, óvatosan diktálom az ütemet. Csak semmi durvulás, nem illik az Timihez. Váltás. Oldalra, masszpad szélére, Timi derékban meghajol és rám hajol, én hátrahajol...ok. Élvezem. Sokáig. Tényleg sokáig. Néha mélyebbre, de inkább finom barátnős, középtempós. Aztán gyorsítás, kicsi kezezés, majd ajkak ismét. Copfot fogom, vigyázok nehogy fulladásba nyomjam, de azért tempózok, majd lövök. Rángógörcsben, több hullámban, végig benn. Lassan enged csak. Töröl. Aztán röhögünk, mert derekaink K.O.. Övé a tempós hajlongástól, enyém a hátrahajlástól. Tündérien még megmassza a derekam. Köszönöm szépen és öblítésre balra el.......Az időzónát túllépve távozom, de nincs szóvátevés (ej, de szép kifejezés. Grétsy László forog a sírjában, pedig még meg se halt....szerencsére)
  • Elszámolás:

    Fővárosi átlag alatt, a kerültben átlagos. Megtoldom két lépéssel, mert ami járna az nem elég szerintem. "Buga Józsi nem szép ember, de gavallér..." Csak be ne essek én is a töltés mellé, kezemben a demizsonnal......
  • Összkép:

    Timivel nagyon jól vagyok, másoknak is hasonló érzetei lehetnek vele. Ismételni szükséges. Nekem. Nektek? Is!!!!
    Rejtély eddig miért nem szült senki írást róla. Én megtettem. Besorolás nem valós, mert simán kék osztályú versenyző, csak olyat én nem tudok adni.
Happy Massage