• Lollo

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Hétfőn este 3/4 7-kor felhívtam és 9 órára már kaptam is időpontot. Fél 9-kor egy végső egyeztető hívás, és pontban egészkor fogadott is.
  • Megközelítés:

    A villamos megállójától 10 perc séta gyalog. Én rosszul tájékozódom, de a GPS simán elvitt a célhoz. Szerencsémre nekem gyalog is csak 25 percnyi távolságra volt a találkozó helye.
  • Helyszín:

    A lakás nagyon jó állapotú, egy társasház egyik emeletén található. A higiénia körülmények maximálisak. A fürdő tiszta, rengeteg tusfürdő, tiszta törölköző. A szoba igazi kis kéjlak, derengő félhomály, halk zene szólt.
  • Lány külseje:

    A képek 100%-ban tükrözték Lollot. Szexi fehérneműben fogadott, mely a hatalmas keblekről hamar lekerült. Igazi dögös kategória, alig vártam a mélyebb ismerkedést.
  • Action:

    Szűzként érkeztem, kicsit félve. De nagy örömömre megérkezésem után rövid ráhangoló beszélgetéssel indítottunk. Nagyon jól esett, hogy mesélt magáról - rendkívül értelmes hölgyről van szó - és felőlem is informálódott. Rendkívül érdekes életet él, színes egyéniség, remek beszélgetőpartner. Ezt követően egy gyors zuhanyt vettem, majd kezdetét vette a szeánsz.
    Hasra feküdvén kaptam egy olajos masszázst, melynél a hatalmas ciciket is erőteljesen bevetette. Végiggyúrta a hátamat a lábamat és a fenekemet is.Ezt egy különleges jógapozíció - kvázi kutya - követte, ahol tovább masszírozott, de itt már a velem egykorúra is ügyelt. Olyan finom és tapasztalt mozdulatai voltak, hogy elszállt minden félelmem. Pár pillanat alatt elképesztő keménységűre varázsolt. Ezt megérezvén folytatódott az este. Szájába vett és elképesztő francialeckét adott. Kevés kézzel, de annál több nyelvvel dolgozott. Néha olyan vákuumot képzett, hogy tartanom kellett magam, nehogy csúfos vége legyen életem első körének. Rövid idő után a szájával gumit helyezett ,rám és felvette utánam ő is a kutyapózt.
    Életem első behatolása elképesztő élmény volt. Lüktetett a nedves puncija én pedig a tőlem telhető legtöbbet kihoztam a dologból. Kérte, hogy erősen csináljam, szorítsam a csipőjét és közben a melleit is markolásztam. Igyekeztem megfelelni, amire ő sikolyokkal reagált és biztatott is. Kis idővel később elképesztő mennyiségű utódot jutottam a védőfelszerelésbe. Alig tértem magamhoz az élmény után, így rögtön kértem egy kis frissítőt.
    Pihegve feküdve az ágyon folyamatosan simogatott és mesélt. Rengeteg megtudtam a spirituális érdeklődéséről és a kínai porceláncsirkék szimbolikájának jelentőségéről. Majd jött a várva várt kérdés: készen állsz a következő menetre? A válaszom természetesen igen volt.
    Következett egy újabb gyönyörű orális rész, majd gumit húztunk. A kedvence a kutya póz, így én az ágy mellett állva élvezkedtem, ahogy ő egyre hevesebb ütemben csattogtatta neki fenekét a farkamhoz. Kértem, hogy lassítsunk és váltsunk pózt. A misszionárius verzióban két legyet üthettem egy csapásra. :) Elképesztő melleivel játszhattam és forró, lüktető punciját is megdolgoztathattam. Az első körhöz képest teljesen meg voltam elégedve az aktus eddigi időeredményével, viszont most nem szerettem volna a gumiban végezni. Megkérdeztem, hogy a szájával kényeztetne-e a végkifejletig. Az igenlő válasz után gumi le, majd egy hihetetlen szopás következett. Pluszba még az amúgy alapként vállalt kebelszex is megvalósult, bár a használt masszázsolaj miatt nehezen tudtam összefogni őket. Mikor újfent a szájába vette, megszűnt az idő és a térérzékelésem. Kevesebb kezet és több nyelvet kértem, és meg is kaptam. Felfoghatatlan időintervallum után jeleztem, hogy közel a vég. Erre még hevesebben kezdett kezelésbe venni, aminek az eredménye az lett, hogy egy földöntúli élvezésben lett részem. A szája és a melle is elképesztő adagot kapott.
    Nem tértem magamhoz az élmény után. Ismét mesélni kezdett és simogatta a combot, hasat és mindenemet, amit ért. Lenyugvásom után egy gyors zuhany, majd életem első szexuális élménye után vígan sétáltam haza. Immár kielégülve, gyalog.
  • Elszámolás:

    Extrát nem kértem, az elszámolás viszont a korrektnél is korrektebb volt, sőt! A megadott rózsazsál nem volt nálam, ő pedig nem akart visszaadni, így még kvázi kedvezményt is kaptam.
    Úriemberként a belépés után ezt rögtön rendeztem is. Leraktam az asztal szélére, nem esett róla több szó.
  • Összkép:

    Szüzességem elvesztésének leggyönyörűbb módját választottam. Egy tapasztalt, segítőkész, bomba nő teljes odaadással vezetett be a szexualitás világába. Ezer hála ezért, és mindenképpen találkozunk még. Akár a közeljövőben is.
    Két olyan földöntúli élvezésen voltam túl, amit nem is lehet szavakba önteni. Megpróbáltam, remélem Lollo is örömét leli az olvasásában.
    Mindenkinek melegen ajánlom őt, csoda amit művel!
Happy Massage