• Abi

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ismét az Allee-ba vezetett utam, így látva, hogy elérhető, megcsörgettem. Fel is vette - ebédidőben sohasem szerencsés - , de 60 perc múlva tudott fogadni. Érthető útbaigazítás, bár már rutinosnak számítok
  • Megközelítés:

    Mivel volt időm, így hamarabb érkeztem a helyszínre. Parkolás nem közvetlen a ház előtt, de 100m belül megoldott. Parkolóóra van, persze a másik irányba :-) Parkolás 175Ft/h. A GPS a ház elé visz. Régi építésű, öt emeletes társasház blokk egyike, házszám jól látható,egyértelmű.
  • Helyszín:

    Csengetés, bejutás, lifttel irány a legfelső emelet. A lakásban félhomály, gyertyák. A fürdőszoba első osztályú, többféle tusfürdő, kilépő, a zuhanyrózsa tartója is működik :-) A szobában egy masszázságy, kis asztal székekkel, bútoron gyertyák. Tabletről szól a relax zene.
  • Lány külseje:

    Ismét fekete csipkés szettben fogad, magassarkúban. Szimpátiám azonnal az övem alatt érzem. Szobába kísér, popsiját nem fedi a csipke, kerek, mint a képeken. Rövid szőke haj, szuper. Magassarkú nélkül cca. 170cm. Ilyenkor bánom, hogy az van a repertoárban, amit hirdet :-)
  • Erotikus masszázs:

    Fel a masszázságyra. A masszázs szakszerű, nem simogatós, inkább erőteljesebb. Érzed, hogy történik valami veled. Vádlitól a nyakadig átmasszíroz, ahol ropog, ott próbálja lazítani. Én is lazítok, de a keze el-eltéved, pont annyira, hogy tudd, itt a folytatás sem lesz mindennapi. Fordulás után már oldalról következik a kis csúszkálás, tükörből nézem a fenekét, a mellei a "főnököt" inzultálják... keményre.
  • Levezetés:

    Kézi masszázs van,ami viszont vérprofi. Kicsit lent, kicsit fent, középen, oldalról, csak fent, szorítva, ikrekkel játszva. Néha felnézek, hogy hány keze van, mert érzésre vagy négy :-) Húzza az embert rendesen, majd kicsit lazít a tempón. Jó kis játék ez így ! Élvezetes út ez a végállomás felé; amikor pedig már célegyenesbe érek, belekapaszkodom a popsijába... Amikor nekem végem, Abi még nem végez; finoman játszik tovább a főnökkel, az utolsó cseppig és még azon is túl ( már nincs is mivel :-) ) Letörlés, majd elmegy kezet mosni. Utána arcmasszázs következik, ami kicsit furcsa első alkalommal, de arra nagyon jó, hogy nem kell ugrani az ágyról félholtan sehova és még jól is esik. Közben rendezem a gondolatokat ( meg elképzelem tanga nélkül :-) )
  • Elszámolás:

    Az elszámolás az esemény után, felöltözve már. Átlagnak megfelelő.
  • Összkép:

    Mivel jó masszázst és erotikus levezetés kerestem és találtam meg nála, ha ezt akarom, akkor Budán hozzá igyekszem elmenni. Magas,vékony, szőke, nekem azonnal 8-as a 10-es listán. Masszázsa kellemes, kezei pedig varázsolnak a levezetéskor. A képen szereplő popsiért odavagyok, élőben pedig még markolhatóak is :-)
Happy Massage