• Boni

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Barátnője vette fel szinte az első csengetésre. Megállapodtam vele a délután két órában, beírt Alexa táncrendjébe. Még rákérdeztem a tudnivalókra, és gyorsan kiderült, hogy tavaly ősz óta semmi nem változott. Még rákérdezett, hogy kinél jártam már a szalonban, kapásból felsoroltam vagy öt nevet. Igen kellemes emlékek fűznek Óbudának ehhez a kis mellékutcájához.
  • Megközelítés:

    Új építésű ház egy népszerű olasz étterem közelében. Tömegközlekedéssel igen könnyen elérhető, a parkolás hétköznap problémás lehet, nekem hétvégén könnyű volt. Pont egy jó kis nyári zivatar után érkeztem, az utcán nem voltak se sétálók, se kutyasétáltatók. Megdicsérem a ház gondnokát, végre kicserélték a kaputelefon nyomógombos részét, tavaly már erősen lötyögött néhány gomb. Bejutás diszkrét, az ajtóval szemben két lift is van. A liftből pont kiszállt két lakó, de nem érdekeltük egymást. Pár másodperc alatt felrepültem az ikszedikre. Továbbra is fontos info: a lift mindkét oldalon nyílik, ne ott szállj ki, ahol beszálltál, hanem a hátsó ajtón, onnan balra pár lépés az ajtó. Meseszám, de ne légy babonás :)
  • Helyszín:

    Szép, rendezett lakás, a folyosóról nyílik vagy hat ajtó. A fürdővel szemközti szobát szeretem a legjobban, de az most foglalt volt. A folyosó végén lévő félszoba jutott, amelyiknek nincs ablaka, viszont üvegezett a plafon. A fürdő OK, hatféle tusfürdő, szokás szerint a szagtalan Babát választottam. A törölköző éppen csak hogy körülért, de attól tartok, erről nem csak a törölköző tehet. A mosdó mellett Listerin és műanyag pohárkák. Érkezésemkor két pár cipő volt az ajtóban, távozásomkor csak egy pár cipő meg egy roller. Üdvözlöm a sportos kollégát. A diszkréció maximális, csak a cipők miatt tudtam, hogy mások is vannak a lakásban.
  • Lány külseje:

    Alexa pont olyan, mint a képeken. Kicsi, gömbölyded, mosolygós, kedves, határozott. Körülbelül annyi retus van rajta, amennyit Óbudán megszoktunk. Az eltérés a valósághoz képest egészen minimális, szóra sem érdemes. Egy fekete body volt rajta, amit rögtön le is dobott. Feltűzte a haját, hogy ne legyen olajos (krémes), és elég hamar hozzá is fogtunk a páros tevékenységhez. Mellei nagyok (mármint magához képest, hiszen pici lány), kábé annyira gravitálnak, amennyire ennél a méretnél normális. A popsi nagyon szépen gömbölyödik, és rettentően kemény. A punci simára borotvált, és jól fogadja a simogatást. Ha a képen tetszik, élőben is tetszeni fog.
  • Erotikus masszázs:

    Másfél órára mentem, a masszázs a program közepére esett. Csak felsőfokban tudok nyilatkozni róla, akinek valóban fontos a masszázs, Alexában tökéletes partnert talál. A lábujjaimnál kezdte, a talpammal folytatta, aztán végig fel a vállamig, nyakamig minden egyes testrész megkapta a magáét. A talpmasszázzsal különösen meglepett, mert csiklandós vagyok, azt máskor végigvihogom, mint egy hülyegyerek, de Alexa ezt is szakszerűen megoldotta. Rákérdeztem, hogy tanulta-e a masszázst, és megerősítette, amit sejtettem, szakképzett masszőz. Nem is értem, honnan van ennyi erő egy ilyen pici lány kezeiben. Csak ezért is érdemes lenne felkeresni egészségügyi problémák esetén. Közben nem beszélt sokat, amit nem is bántam, nekem nem fontos, hogy masszázs alatt mindig elmondjam ugyanazokat a banális dolgokat. Ez a program legalább ötven perc volt, talán több is. Ellazultam, lementem alfába, újjászülettem. Komolyan.
  • Levezetés:

    Ahogy keretes szerkezetnél lenni szokott. Miután visszajöttem a fürdőből, állva kicsit összebújtunk, simisimi, tipitapi. Nem húzódik el, épp ellenkezőleg, felkínálja magát a kezednek. Kis ölelkezés után megfordítottam, és hátulról előre nyúlva gyurmáztam a melleit, majd lent a simára borotvált puncit simogattam. Közben a kispajtásom erősen nyomni kezdte a hátát. Míg én a két mellét simogattam, hátranyúlt, rámarkolt, és elkezdte izgatni. Egy-két percig ment ez az igencsak élvezetes műsor, aztán megkérdeztem, nem volna-e kedve leguggolni. És volt kedve :)

    Szóval elém guggolva teketóriázás nélkül a szájába vette, nagyjából a feléig, kézzel is segítve. Mélytorkos elemek nem voltak, nem is hiányzott, nagyon finoman csinálta. Aztán mondtam neki, hogy nyalogathatná a zacsit és a környékét is, de még be se fejeztem a mondatot, már csinálta is. Hol a nyelve hegyével, hol a teljes nyelvével dédelgette az alsó alkatrészeket, miközben felülről néztem, ahogy közben kézzel izgatja a nyálas fejű kispajtásomat. Mikor szóltam, hogy ez most OK volt , visszavette a szájába, és ugyanolyan lelkesen folytatta ott, ahol az előbb abbahagyta. Rákérdeztem, mehet-e szájába, de erre határozottan nemet mondott. (Ebben a szalonban most hallottam ilyet először). Felvetettem, hogy esetleg a csukott szájára élveznék, ebben kiegyeztünk. Az ihlet pillanatában kihúztam a kispajtást, ő a csukott szájához nyomta, és ott is tartotta, míg minden kislegény távozott. Elég rendesen beterítettem az ajkait és az állát. Miután megtörölgette magát és engem, következett a fantasztikus masszázs.

    A programunkból még vagy húsz perc volt hátra, amikor ismét a kényeztetésemhez fogott. Előbb ugyanúgy, mint az első körben,. én a pad szélén ülve, ő előttem guggolva. Aztán támadt egy remek ötletem, felfektettem a masszágyra, jó adag krémmel benedvesítettem a punciját, és fölötte állva, kézzel simogatni kezdtem, gyönyörködtem a látványban, ahogy széttárt lábakkal fekszik előttem. Közben ő fektében oldalra fordította a fejét, a szájába vette a kishavert. Kicsit én is toltam, finoman, ő meg kézzel- szájjal izgatva repített megint a csúcsra, talán gyorsabban is, mint elsőre. Ezúttal a melleire spricceltem, amit nem akartam már hazavinni.
  • Elszámolás:

    Érkezésemkor kitettem a kisasztalra a díszborítékot meg a doboz Milkát. (Azzal történt egy kis félreértés, a félhomályban nem vettem észre, hogy a műanyagba zárt csoki kicsúszott a kartondobozból. Szóval ő csak az üres kartondobozt kapta meg, a csokit hazavittem.... Bocs, Alexa, ez így sikerült). Óbudán megállt az idő, ma is a tavalyelőtti csokor van divatban. Másfél óra még felkerekítve is nagyon jutányos, ezt Deák Ferenc, a Haza Bölcse is megerősítené. Extráról nem tudok. A másfél órában van (lenne) kölcsönösség, én a leírt módon élveztem a társaságát. Csókról nem kérdeztem.
  • Összkép:

    Alexa remek partner. Masszőznek tökéletes. Egyebekben nem igazán kezdeményező, de amit kérsz, azonnal megkapod. Ha meg nem kéred, magadra vess, béna legénynek anyja feni a kaszát :) Másfél órát töltöttem nála, minden percét élveztem, újjászületve, kielégülve távoztam. Egy látogatás nekem vagy a masszázsról, vagy a levezetésekről szokott emlékezetes lenni, most mindkettő nagyon ott volt. Alexában még érződik egy kicsit a kezdők visszafogottsága , de amit nyújtott, abban nem találtam hibát.
Happy Massage