• Kitty

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon egyeztettünk aznap délelőtt, azonnal elérhető volt. Szerencsémre délutánra kaptam még időpontot
    Kittytől masszázsra, az általam megjelölt időpontra.
    Készséges volt a beszélgetés során, a hangja pedig rendkívül kedves. Említettem neki, h a beszámolok.com-on bukkantam rá.
  • Megközelítés:

    Az odajutás nagyon könnyű, többféle módon el lehet jutni, számtalan lehetőség van tömegközlekedéssel is.
    Én metróval érkeztem a Deák térre és néhány perc sétával juttotam el a megadott címre.Ahogy láttam a parkolás is megoldható lenne a környéken.
  • Helyszín:

    Nyugodt, csendes helyen található a lakás, egyszerű és nem hivalkodó. Modern és praktikus kialakítású a lakás, minden a helyén van. Tiszta és higiénikus, a fürdőszobában megfelelő minőségű tüsfürdő található, amennyit csak akarsz. A bemutatkozásunk után kaptam egy friss törülközőt és irány a kád.
  • Lány külseje:

    Kitty megjelenése megfelel tökéletesen a képein látottaknak, sőt még annál is csinosabb, sportosabb. Arca kedves, mosolygós, a szemei vonzák a tekintetemet.
    Alakja szemet gyönyörködtető, a cicik formája és mérete ideális, nem nagy és nem kicsi, de roppant izgató,pontosan ami a kedvecem. Popsija formás, feszes és izmos. Látszik, h nincs elhanyagolva.
    Ciciket éppen mutató felsőben és egy szexi tangában fogadott.
  • Erotikus masszázs:

    Zuhany után irány a szoba, ami tiszta és hangulatos. Halk zene szólt, örömömre szolgált, h nem a szokványos "szalon" zene, hanem egy jól megválasztott relax, ami pontosan illett Kitty stílusához.
    Vékony és csinos alakja ellenére Kitty masszázsa erős és lendületes, ám mégis izgató.
    Hasamra fekszem, ő a lábaim közé térdelve dolgozik rajtam.Minden területet alaposan átmasszíroz, immár felső nélkül, finom melleivel sokszor érint, ami pazar élményt nyújt számomra.
    Erősen érezni, h valóban odateszi magát és teljes odaadással , szívvel-lélekkel masszíroz, nagyon jólesett és szakszerű volt.
    Rendkívül intelligens lányt ismertem meg benne, egyben jókedvű és közvetlen. Sokat beszélgettünk, viszont Kitty nagyon jól érezte, h mikor tegyük ezt és mikor van szükség csendre, amikor csak a kezeit és a mozdulatait szeretném élvezni.
  • Levezetés:

    Tantrikus lingamot kértem egy órában. Átfordulok a hátamra, ő folytatja a masszázst, kitapintva minden izomgörcsöt és merevebb részt a lábamon és vállamon.
    Majd lekerül a tanga is, így látom igazán mennyire gyönyörű lány Kitty. Pazar látvány tárul elém, miután Kitty ráül a mellkasomra, háttal nekem és így kezdi el az érzéki Lingamot, vagyis kényeztetést. Minden mozdulata óriási élményt okoz, érintve immár érzékien masszírozva a legérzékenyebb részeimet is. Mivel tisztában voltam vele, h Kittynél csak a kézi kényeztetés játszik, a honlapján határozottan feltüntette, így ezt szerettem volna tökéletesen kiélvezni.
    Minden intim részemet érintve izgatóan, érzékien, a finom ujjai által jutottam el a "mennyországba".
    Számomra nagyon jólesett, h ezekután még levezetésként, néhány percben óvatosan átmasszírozta a felsőtestem.
  • Elszámolás:

    Nem kértem extrát, tudom miért érkeztem Kittyhez és ezt tökéletesen megadta nekem. Az egyeztetett csokrot adtam át, kicsit megfejelve, mert ő az aki megérdemli, valamint ajándékba vittem a kedvenceiből.
  • Összkép:

    Gyönyörű, kedves, jókedvű és intelligens lányt ismertem meg Kittyben, akinek rendkívüli a masszázstechnikája, emellett egyedülálló a stílusa.
    Biztos, h meglátogatom még a jövőben, nagyon élveztem a társaságát.
Happy Massage