• PANNA

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam. Pár csörgés után a kolléganője vette fel a telefont és tájékoztatott a prográmról. Pár perc türelmet kért mert tudta adni Pannát is a telefonhoz így tudtam vele is beszélni.
  • Megközelítés:

    Autóval mentem és a közelben találtam is egy mellékutcában pár perc sétára parkolót ami fizetős a környéken. Véleményem szerint érdemes előbb érkezni min. 10 perccel mert nem biztos hogy lesz parkolóhely.
  • Helyszín:

    Egy ismert tér Óbudán ahol a helyszín van. Többek által KENT házként ismert helyszín magasabbik emelete. Többszobás, többzuhanyzós lakás. Én a hátsó szobában kaptam helyet a Pannával történő randevú idejére. Légkondi van ami a nagy melegre való tekintettel nagyon jól jött. A fürdő tiszta és minden kellél megtalálható ami kell. A szobában masszázspad található aminek állítható a támlája.
  • Lány külseje:

    Egy alacsony leányzóról van szó ami az adatlapján is olvasható. Hosszú barna haj és véleményem szerint sportos test. Nagyon gyönyörú szemek, amikker tevékenysége során zavarba is hozott. A feneke kerek és markolni való, cicik pedig nagyon arányosak, tenyérbe illőek. Élőben sztem ugyanazt kapja vissza az ember mint a képeken. Néhány apró izléses tetoválás díszíti a testét ami egyáltalán nem zavaró aki nem tetoválás párti.
  • Erotikus masszázs:

    Ezt a fejezetet a következő elolvasása után javaslom mert 1,5 órás programban 2x lehetőség volt a vágyak kielégítésére.

    Miután lenyugodtam az első föld felett járás után kaptam egy teljes testre kiterjedő közepesen erős masszázst. Panna véleményem szerint jól maszíroz. Nem a csönttörős verzió hanem a keményebb a gyenge simogatásnál ami nagyon jól esett. Az ülőmunka miatt derék, hét és kezek nagyon jól meg lettek dolgozva ami felfrissített. A masszázst krémmel végzi amit viszonylag könnyen le lehet mosni. A masszázs végeztével mondta hogy ismét forduljak meg és elsőként hogy újra ráhangolódjunk a dolgokra szemből kaptam egy lábmasszázst aminek a vége felé egyre többször simogatta férfiasságom ami hamar újra keménye lett.
  • Levezetés:

    Egyszer már találkoztam vele így hogy megismert nagy mosollyal üdvözölt puszik társaságában. Bevezetett a szobába és kaptam frissítőt valamint törölközőt és megmutatta a zuhanyzót. Gyors zuhany és újra a szobában voltam a masszázspadon háttal fekve immáron Ádámkosztümben. Panna mosolyogva mellémállt melltartó nélkül és szépen elkezdte keményre varázsolni a férfiasságom.

    Szépen lassan kézzel kezdte a felvezetést amit nagyon ügyesen csinált natúran minden krém és nyál használata nélkül. Közben a fenekét simogattam és mikor már kőkemény voltam szépen lágyan kezdett el a nyelvével körözni a férfiasságomon. Lágyan csinálta és változatosan. Nem tűntette el teljesen de ütemesen franciázott némi kézhasználat mellett. Közben folyamatosan simogattam a fenekét és megkérdeztem hogy simogathatom-e a cicikat is mire igenlő választ kaptam. Nem rontok ajtóstul a házba ezért lágyan csináltam de mondta hogy nyugodtan markoljak rá erősen mert szereti. Ezután nagyobb sebességre kapcsolt és erősebb lett a francia és a szívóhatás. Néha lesítottt hogy ne legyen rögtön végem és folyamatosan amikor csak lehetett és nem a szájában voltam kereste a szemkontaktust amitől zavarba is jöttem kicsit. Ennek hatására (kéz és francia váltogatása és egszerre alkalmazása) élveztem bele a szájacskájába. Várt és hagyott lenyugodni majd papírtöltőért nyúlt amit Ő maga is használt és nekem is adott hogy letöröljem magam.

    Eztuán következett a masszázs és egy kellemes beszélgetés. Majd jött az újabb fordulás ideje...

    Combmasszázs előről felvezetésként majd a kis krémes kezei által újra hadrendbe állított. Most a lábam között térdelt a masszázspadon és e fentiekben már leírt lágyabb franciát újra bemutatta rajtam. Olyan érzés volt mintha a barátnőd imádna franciázni és mindig csak téged akarna kielégíteni. Folyamatos felnézések és szemkontaktus kísérte végig a második kényeztetést is. Itt már hevesebb volt a francia mint az előző körben bármikor is, valamint mivel másodjára tovább bírom jóval a nyáltól kellően nedves és csúszós férfiasságom heves és tempós kézimunkával is kényeztette miközben végig mosolygott. Véleményem szerint meg volt köztünk a kellő szimpátia és kémia is.

    Nem akart hamar kivégezni játszott végig velem és a férfiasságommal míg egyszer csak elkezdtem csillagokat látni és másodjára is a szájacskájában értem véget. Tisztálkodás (papírtöltő, zuhany stb...) és felöltözés után kis körülnézés a részéről hogy ne találkozzak senkivel és két puszi kíséretében útnak engedett.
  • Elszámolás:

    Szerintem egy kicsit az átlag alatt a 1,5 órás program. Minden benne van ami számomra a választást megkönnyítette ebben a barátnős, érzéki programban.
  • Összkép:

    Panna nagyon kedves a barátnős érzést visszaadó kellemes élményt nyújtó lány. Inteligens ezért lehet vele közben beszélgetni aki ezt igényli. A vele töltött másfél órában teljesen kikapcsoltam és felfrissültem. Ajánlom mindenkinek aki szereti a csinos és kedves lányokat akik kommunikatívak és az erotika mellett szellemileg is partner a randevú alatt. Köszönöm Panna a kellemes élményt.
Happy Massage