• Ági

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam fel. Többször próbálkoztam régebben, nem mindig egyszerű elérni, most csak azért volt szerencsém, mert kora reggel lefoglaltam az időpontot. Szerencse kell a bejutáshoz.
  • Megközelítés:

    A főváros külső részén rendel, nem messze a Pólustól. Ennek megfelelően villamos és busz közel, de metro nem játszik. Parkolás közvetlenül a ház előtt, ingyenes, és egyből találtam helyet.
  • Helyszín:

    A lakás egy célnak átalakított pici szalon ahol egyedül rendel. Nem túl nagy, de a célnak megfelel. Van egy szék és egy fogas a ruháknak, egy masszázspad, és ami a kencéknek kell polc. A fürdőben zuhanytál, ketten nem lehetne használni, de egy embernek elég. Tusfürdő talán három féle. A falakon nincs tükör vagy ilyesmi, itt a fő profil a masszázs.
  • Lány külseje:

    Arcképpel hirdet, nagy meglepetés nem éri az embert. Amúgy egy kellemes harmincas nő, jó kezekkel, finom puha bőrrel. Amolyan szomszédasszony akihez ha úgy van szívesen átnéz az ember :)
  • Erotikus masszázs:

    Megérkezés után újra egyeztettünk,hogy egy szeánszra neveznék be, ez két óra. Az elején a fürdés előtt levetköztem, hasra vágtam magam a padon, és kaptam egy egyedi összetételű kellemes mézes masszázst. Itt a hátról, lábról, sarokról leszedik az elhalt hámsejteket. (Utólag azt mondom hogy bevált, valóban jobb lett a bőröm.) Ezt követően irány a fürdés, segített lemosni a hátamat, majd újra cél a pad. Illatmentes olajjal végigdolgozta a lábaimat, talpaktól egészen a farizmokig. Közben csak hogy érezzem mi a helyzet többször eltévedt a keze a gátra, és a környékre, de nem kapkodtunk, hanem inkább vissza-vissza tért e tájékra. Átdolgozta a hátamat, karokat,lapockát, valóban nagyon alapos munkát végzett. Felültetett, és kaptam egy ülő helyzetes nyak és csuklyamasszázst is, tényleg odatette magát. Ezt követően kérte hogy feküdjek a hátamra (lopva az órára néztem, na mondom magamban lejárt a két óra), de nem törődött vele.
  • Levezetés:

    Elkezdte simogatni a lábaimat, majd a kapitányt vette kezelésbe. Nem mondanám lingamnak, inkább egy kellemes levezetése volt a szeánsznak. Közben kértem, hogy a ruhát vegye le, nem volt ellenére, csak a fehérnemű maradt. Nagyon szép barna bőre van, simogatni érzéssel lehet. Sajnos a szeánsz közbeni benyúlkálásoknak meg lett az eredménye, mert a ruha levételtől számítva talán egy percen belül végem lett. Nem az ő hibája, inkább én éreztem magam hülyén, ilyen hamar nem szoktam elmenni, nem is nagyon tudok így erről többet írni.
  • Elszámolás:

    Az elején kitettem az asztalkára, több szót nem is vesztegettünk rá. Ami máshol egy alap óra, itt egy két órás szeánsz,
  • Összkép:

    Annak akinek fontos a jó és hatékony masszázs annak mindenképpen ajánlom, aki a csúszkát keresi és a fiatal pipihusit annak nem.
Happy Massage