• KIKI lingam

  • Beküldte:
  • KIKI lingam reagálása

    Kedves Tounge!

    Köszönöm a csodaszép beszámolódat, külön meg kell említenem, hogy mennyire örültem neki, hogy nem próbálkoztál be az érintéssel, ami ugye nálam nem lehetséges, nincs benne a programomban. Nagyon sokan megpróbálják ezt áthágni, ami nekem nem tetszik. Nálad nem voltak ilyen problémák, én is el tudtam lazulni a masszázs alatt.
    Sajnos nem a kedvenc szobámban voltunk, amiben masszázspad van, de úgy látom, nem vett el a neked okozott élményből ez a kis részlet.
    Mindig igyekszünk tisztán és rendezetten tartani a környezetünket, köszönöm, hogy figyelmes voltál és észrevetted!
    Szóval, megnéztél pár filmet rólam?? Köszönöm az érdeklődésedet, és azt, hogy leírtad, hogy még otthon is örömöt okoztam neked :)
    Remélem, hogy még nagyon sok iyen kellemes és maradandó élményed lesz, és ha szeretnél megint jönni, akkor szeretettel várlak máskor is!

    Puszi : Kiki

  • Egyeztetés:

    Olvastam a beszámolóit, amikből kiderült, hogy nem lehet hozzáérni, de gondoltam, ilyenben még nem volt részem, kicsit megkínzom magam. Telefonon hívtam, 2 óra múlva a kapuban álltam.
  • Megközelítés:

    Kocsival mentem, a gps rögtön odavitt - kicsit többen voltunk az úton, mint gondoltam, de éppen időben megérkeztem. Parkolót könnyen találtam.
    BKV-nek nem néztem utána.
  • Helyszín:

    Többen rendelnek, a bejáratnál volt néhány férfi cipő, de a megfelelő szervezés miatt csak Kikivel találkoztam. Szép, újépítésű néhány lakásos társasház. Kimondottan szép, és nagy a fűrdő, tele a tisztálkodáshoz szükséges felszerelésekkel (tusfürdő, listerin, fogkefe, dezodor stb). A munkahely szépen berendezett, egy matrac testesíti meg a munkaállomást, kellemes zene szól, hangulatvilágítás, és a matrac mellett egy nagy tükör. A ruháimat egy fotelre tettem le, mellette volt egy szobainas is. Hamar otthonosan éreztem magam. A higéniára nem lehet egy rossz szavam sem.
    Mondjuk lefele menet találkoztam egy fiatal emberrel, és olyan érzésem volt, hogy sejti, hogy könnyebb vagyon néhány grammal. De biztos csak irigykedett :)
  • Lány külseje:

    Kiki egy nagyon lenge kék ruhában fogadott, meg persze a többször emlitett vastag zokni-papucsban :). A képek alapján rögtön felismertem, nem ért meglepetés. Kicsit visszafogott volt, pont amire a képek alapján számítottam. Nagyon szexi volt. Aztán valahogy hirtelen eltünt a kék ruha, és ott állt előttem Kiki teljes valójában. Nekem nagyon tetszett :). Olyan tipikus jókislány kinézet, a huncut mosollyal, amiből selythető, hogy azért tudja, hogy mitől döglik a légy.
  • Erotikus masszázs:

    Érkezésemkor volt némi logisztikai fennforgás, ezért miután levetkőztem, nem sikerült rögtön bejutnom a fürdőbe - így néhány percig a szobában csevegtünk. Fürdés után már mindketten meztelenül (eltekinteve Kiki zoknijától, ami végig fönnmaradt) folytatódott a program. mivel kicsit már késésben voltunk, egy viszonylag gyors, de annál erősebb hátmasszázs következett: széles terpeszben kellett a hasamon feküdnöm, a lábaim közé térdelt, és a fenekemtől a hátamig alaposan végiggyürt - sajnos volt mit, ezért fel-fel szisszentem. Minden esetre jól esett, tudtam, hogy szükségem van rá. Aztán átment a fejem fölé, és onnan folytatta a hátam megdolgozását. Majd vissza a combjaim közé, de itt már a lényegre tértünk...
  • Levezetés:

    Még a hasamon feküdtem, amikor visszaköltözött a combjaim közé, és a masszázs átment simogatásba. Egyik kézzel megigazította a farkamat, hogy a golyók között hozzáférjen, és már ebben az pozicióban megkezdődött a kezelés. Néhány perc után megfordultam - ahogy kérte, és jó alaposan beolajozott (lehetett illatos vagy illatmentes olaj közül választani). Ő kényelmesen elhelyezkedett úgy, hogy a combjaira tette a behajlított lábaimat, így biztosította a kellő hozzámférést. Az olaj valahogy nagyon érzékennyé tud tenni, és az egyik kezével mindig a himtagomat kényeztette változatosan: a makk állandó izgatást kapott, vagy az egészet simogatta, golyókat is, belső combot stb. A másik keze meg ott simogatott, ahol ért a bokámból a mellkasomig. Közben hol a szemembe nézett hosszan, azzal a nézéssel, mint aki tudja, hogy azt csinál velem, amit akar - teljesen a hatása alá kerültem. Néha meg becsukta a szemét, és csak dúdolta ami éppen szólt - kellemes relaxációs zene. Ilyenkor olyan volt, mint valami rituálé - és én voltam, akin bemutatja az aznapi áldozatot. Persze ez az egész nagyon nyugodnak hangzik, de húzott egyre följebb, én meg csak reszkedtem, mint a nyárfalevél. Jobb volt, mint egy hasizom edzés. Bár nagyon érezte, hogy mikor kell lassítania, mikor kell kicsit visszahúzni a golyókat, vagy maszírozni a gát környékét, párszor kérnem kellett a lassítást, amit valamiért mindig megköszönt. Pedig itt inkább nekem kellett volna megköszönnöm, hogy nem végzett ki, így tovább élvezhettem Kiki szakértelmét. Tényleg nagyon magasra repített! Isteni volt. Talán a harmadik lassítási kérésemnél már nem állt meg, hanem folytatta az izgatásomat, aminek az eredménye egy hihetetlen orgazmusban teljesedett ki. Utána még percekig remegtem. Kiki még egy ideig simogatott, majd letisztogatott. Utána zuhany, öltözés, pont kitöltöttük az egy órát.
    Az elején, mikor hanyatt kellett feküdnöm, a kezemet a fejem alá tettem, hogy még véletlenül se rontsam el a találkát azzal, hogy megpróbálom áthágni a szabályokat, és mondjuk megérintem a mellét, amit nagyon meg szerettem volna tenni, vagy a combját, hogy a többiről ne is beszéljek. Eleinte tényleg kellett hozzá önuralom, de eljött az a pillanat, mikor már csak arra tudtam figyelni, ami történik velem. Összességében nagyon jól éreztem magam, fantasztikus masszázst kaptam! Köszönöm Kiki!
    A végén még rákérdeztem a felnőttfilmes tapasztalataira, aminek az eredménye az lett, hogy bizony kétszer okozott örömöt, de a második már otthon, a képernyő előtt történt :)
    Vicces volt megtudni, hogy a fehér fürdőruhás stégen ülős kép után milyen eseménydús percek következtek :)
  • Elszámolás:

    Mivel először voltam ott, így kihasználtam a fentebb említett logisztikai szünetet, és kezdeményeztem, hogy essünk túl a papírmunkán. Kiki szerint ráért volna a búcsúzáskor. Nagyon korrekt volt.
  • Összkép:

    Kiki hihetetlen magas fokon ért a férfiakhoz! Számomra mindenképpen új tapasztalat volt, hogy egy lány, meztelenül játszik a farkammal, és mégsem érhetek hozzá, de ez inkább hozzátett az élményhez, mint elvett. Persze voltak olyan pillanatok, amikor alig tutdam visszafogni magam :) . Valóban nem egy faszverést kaptam, hanem egy nagyon igényesen kivitelezett, a végleteimig húzott lingam masszázst. Szívesen visszamegyek Kikihez, ha lesz rá lehetőségem.
Happy Massage