• Candy

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Ma hosszú napom volt és estefelé jutott eszembe, hogy kellemesen is eltölthetném a maradék időt...nemrég költöztem a kerületbe, így itt néztem körül az oldal segítségével. Több lánynál is próbálkoztam, nem vették fel, gondoltam is, hogy így az utolsó pillanatban nem is lesz esélyem, de végül Candy felvette és kedves volt a hangja, végül mikor mondta, hogy még van lehetőség ma menni hozzá, igent mondtam gyorsan. Az egyeztetés egyszerű volt, én megkérdeztem, merre kellene mennem és mikorra, illetve mit lehet és mit nem, ő pedig kedvesen közölte ezeket, fél órát kértem a "felkészülésre". Szóval az egyeztetés jó volt - de a képeken kívül még nem alakítottam ki benyomást róla...csak annyit, hogy kedves.
  • Megközelítés:

    A megközelítés könnyű volt, waze-be beírtam és ott is voltam 20 percen belül. Parkoló is volt a közelben, de szerintem csak szerencsém volt - nem fizetős, illetve egy bolt is, ahol gyorsan vettem némi édességet, hátha kedveli:) Mivel frekventált helyen van a tömegközlekedéssel sem lehet baj. Magát az épületet és a lakást is könnyű megtalálni,.
  • Helyszín:

    Az épület maga új építésű emeletes ház, szép színekkel, könnyű bejutással - mivel pontos volt a leírást - lifttel ide, jobbra, ajtószám, kopogás után be is jutottam. Szuper a lakás, elég menő a berendezés, a fürdőszoba szép tiszta...van tusfürdőválaszték meg szájvíz:) Kaptam törölközőt is, bár akkora volt, mint egy szalvéta, ezen magamban jót mulattam, mert én meg nagyobb darab vagyok. A "massageroom", ahogy angolul írják okés volt. Nekem kicsit olyan érzésem volt, mintha liliputi országba kerültem volna, minden arányosan kicsi volt:) Van tükör is...ami most gyakorlatilag haszontalan volt...mert nem a talajszinten volt, a tatami meg igen:)
  • Lány külseje:

    Wow. A képek sejtettek valamit, élőben meg meglepődtem, nagyon pozitívan. Ő van a képeken, de most meg van jópár tetkója, amik nekem nagyon tetszettek, nem a témájuk miatt, csak jól álltak neki. Pici formás lány, aki annyira bájos, hogy nincs is tudatában, mennyire szép...tudjátok, aki még nem nőiesen szexi, hanem a tinédzserkorból kilépve még nem jött rá, hogy szívdöglesztően bombasztikus:) Amúgy a ruhája is szép volt, jól állt neki, nem is tudom mi a neve az ilyen "köpenynek" - itt még csak sejtetve, hogy milyen szép formák vannak alatta - barna bőr, hibátlan. Azt nem tudom, hogy valóban fitnesz modell-e, de végülis lehet - de nem a szuperszálkás verzió, hanem a jó alakú, kerek formájú. Szép a szeme:) Ezt nem mondtam neki, csak valahogy tetszett. És olyan jó kedélyű volt, még akkoris, mikor mondta, hogy a napja nem volt a legszuperebb, de valamiféle derűs humorral próbálta túltenni ezen magát. Valahogy nagyon természetes ez a lány.
  • Erotikus masszázs:

    Megkérdezte, mit szeretnék - én fele masszázst és fele huncutkodást kértem kis kölcsönös boldogságkereséssel. A masszázsra nem tudom rávágni, hogy szakszerű volt, viszont finom simogatások jellemezték, gyakorlatilag átkent olajjal...finom érintések, minden gyógyító jellegű gyúrást nélkülözve. De egye fene jól esett. Mondtam már, hogy nem volt rajta ruha? És a simogatások közben simogatott a testével, a finom illatával. Közben beszélgettünk is. Jól esett, hogy semmi megjátszás nem volt benne, mondta, amit gondolt. A nyakfájásom nem múlt el tőle, viszont a vágyam, hogy én is simogassam az megjött. Jött a fordulás, amit igazából vártam.
  • Levezetés:

    Megkért, hogy forduljak meg és megkérdezte, mit is szeretnék. Miközben ott volt a gyönyörű testével...mit is mondhattam, végül a kölcsönös francia mellett döntöttünk...de megállapodtunk, hogy nem 69-ben, mert az szerintem egy hülyeség, meg ő pici én meg nagy, így javasoltam, hogy legyen ő először a kedvezményezett. Finom, borotvált...és méginkább finom volt a puncija, finom illatú. Én mindent megtettem, hogy kicsit feldobjam a napját...néha mondta, hogy hogy szeretné...remélem kicsit jó volt neki legalább, szeretem azt hinni, hogy nem vagyok totálisan béna:) Ezt majd ő elmondja, ha akarja. Fordult a kocka. De nem a pornós iparág felé, hanem kedvesen, barátnősen kézileg és franciásan. 20 évvel ezelőtt mindig ilyen érzékiségre vágytam...azt nem tudom, milyen amikor bevadul, de nekem bejött, amit csinált. Összebiszbaszoltam mindent. Törlés.
    Az időt egyébként korrektül betartotta, de nem is nézegette az órát félpercenként...csak velem foglalkozott vagyis egymással foglalkoztunk. És végig kedves volt.
  • Elszámolás:

    Az elszámolás előre történt...szerintem átlagos, amiért sok mindent kaptam...az extrákkal nem éltem, de beszéltünk róla, hogy vannak. (azt hiszem ez a prosztatamasszázs volt) Megérte!!!
  • Összkép:

    Úgy jöttem, hogy vártam valamit a képek alapján, de messze többet kaptam, mint vártam. Fiatal, barátságos és abszolút mentes a megjátszástól, a masszázst még tanulnia kell, szerintem, illetve a törcsit is fel kell nagyítania, de erős a gyanúm, hogy visszamegyek, tényleg a barátnős érzés miatt. Újra 25-nek éreztem magam, pedig inkább egy 4-esből és 0-ból áll az életkorom. Köszönöm!
Happy Massage