• Dzsenifermasszőz

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Másik oldalon hirdet. Mivel nem székesfehérvári vagyok, hanem az ország egy elég távoli pontján élek, arra vártam mikor lesz arrafelé hivatalos elfoglaltságom. Végre úgy alakult, hogy a közelben volt egy megbeszélésem, így lehetőségem nyílt a hasznosat összekötni a kellemessel.
    Telefonon vettem fel vele a kapcsolatot, ami könnyen ment, akkor hívtam, amikor jelzett a zöld ikon és szinte egyből felvette. Két alkalommal beszéltünk, az első alkalommal egy korrekt és részletes előzetes tájékoztatást adott, majd a második alkalommal már csak az időpontot beszéltük meg.
  • Megközelítés:

    A lakás a telefonban megadott cím alapján könnyen megtalálható, a GPS pontosan odavisz. Viszonylag gyorsan lehet szabad parkolóhelyet találni.
  • Helyszín:

    A lakás egy lakótelep egyik magas panelházában található kétszobás lakás. A beszélgetésünk során kiderült, hogy az egyik szoba az Ő saját magánszférája, a másik szoba van berendezve a vendégek fogadására. A szoba berendezéséről külön érdemes szót ejteni, az itt elhelyezett tárgyak és díszletek Dzsenifer keleti kultúrához történő vonzódását tükrözik, minden nagyon hangulatos és a teljes ellazulást és kikapcsolódást szolgálja.
    A fürdőben minden szükséges dolog megtalálható, láthatólag nagyon ügyel a rendre és tisztaságra.
  • Lány külseje:

    Már régóta „szemezgettem” vele az adatlapján keresztül, a bemutatkozása, a leírása, de különösen a videói keltették fel érdeklődésemet.
    A fényképeken Ő van, vékony, törékeny, formás alkat, és ami sajnos elég ritka, a megadott életkora is valósnak tűnt számomra. A nagy mellek kedvelőit kárpótolja formás feneke, és szép mosolya.
    Kedves, aranyos, közvetlen kommunikációjú lány, a feszültség már az belső alkalommal is gyorsan feloldódott.
  • Erotikus masszázs:

    Hagyományos értelemben vett masszázs nem volt, aki a fájós derekát vagy hátát /is/ szeretné kezeltetni, az nem jó helyen keresgél. A teljes egy óra csak és kizárólag erotikus részt tartalmazott, így sem a masszázstechnikájáról, sem annak a szakszerűségéről nem tudok nyilatkozni. Amikor eltávoztam pont ugyanannyi izomletapadás volt a hátamban, mint az érkezésemkor.
  • Levezetés:

    Mivel egy speciálisan kidolgozott programmal rendelkezik, nem volt más dolgom, mint hanyatt feküdni, kikapcsolódni és várni az általa nyújtott élvezeteket. Az adatlapon feltüntetetteket korrektül betartja.
    A tusolás után már meztelenül várt és megkért, hogy feküdjek hanyatt a tatamin, és a kellő olajozás után nekilátott a programja megvalósításának. Volt minden, amit leír és bemutat: óvszeres francia, kölcsönösség, majd az általam legjobban várt és a videókon megcsodált teljes test és intim csúszka, ami fenomenális volt. Én extraként kértem még a vaginával történő pénisz masszázst, ez már nyilvánvalóan /óvszeres/ behatolással történik, ami túlmutat egy hagyományos masszázson. Igazi aktusnak ugyan nem tekinthető, viszont olyan jól csinálja, úgy tud szorítani, hogy rendkívüli élvezetet okoz.
    Utána „kezébe vette az irányítást”, és elkezdődött az általa Lingam Tantra masszázsnak nevezett kézi kényeztetés. Valóban professzionális, amit és ahogyan csinál, van egy-két olyan „fogása”, amelyet eddig máshol még nem tapasztaltam. Legnagyobb sajnálatomra nem tudtam lekövetni, hogy mikor mit csinál a kis kezeivel, de egyedi technikájával többször eljuttatott a csúcs közelébe (remegés, borzongás), de még időben visszavett, majd újra és újra kezdte, míg egyszer már nem lassított, hanem végigvitte és hatalmas orgazmust okozott.
  • Elszámolás:

    Egy órát voltam, a virágszálak száma a kétszerese a vidéki átlagnak, az elején adtam át. Az adatlapján szereplő dolgokat korrekten betartja. Egy extrája van, amit szerintem érdemes igénybe venni, bár tovább emeli a csokor méretét.
  • Összkép:

    Ha egy szóval kellene jellemeznem Dzsenifert, akkor teljes mértékben igaz, amit az adatlapján is hangsúlyoz, ez pedig a profizmus.
    Mind a csúszka, mind a lingam masszázsa felejthetetlen, és aki egyszer már volt nála az biztosan visszakívánkozik. Aki a profi kényeztetést szereti annak, mindenképpen ajánlom.
    Akinek egy masszázs során a barátnő feeling a legfontosabb, az menjen a barátnőjéhez, de ott egészen biztosan nem találja meg azt, amit Dzsenifernél.
    Ha valaki professzionális kényeztetést és barátnő feelinget egyszerre szeretne, akkor azt javaslom, hogy küldje el a barátnőjét Dzseniferhez egy kis továbbképzésre, vagy próbáljon Dzsenifer barátja lenni.
Happy Massage