• Livia

  • Ne vedd készpénznek a beszámolót, az író még nem érte el a Már Valaki itt rangot!
  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Masszázsodalon láttam a hirdetését, utána kiderült, már van róla beszámoló. Hétköznap délelőtt hívtam, felvette, elmondta a programot, az ajándékot. Rugalmas volt, a kért időpontra be volt írva valaki, de amikor az illető lemondta, megcsörgetett, hogy mehetek. Mentem. Kedves volt a hangja, jelezte finoman a határokat, és hogy a masszázs az masszázs. Meg némi kényeztetés...
  • Megközelítés:

    Autóval mentem a megadott címre, GPS vitt, egyértelmű volt. Ingyenes parkolóhely van a közelben (ATM is). A számozás miatt kicsit figyelni kell, de lehet csak azért, mert nem vagyok ismerős a környéken. Telefon, kapukód, csengetés, ajtónyitás. Magas társasház, érdemes lifttel menni. Semmi zavaró tényező nem volt.
  • Helyszín:

    Liftből kilépve nyílik az ajtó, Lívia fogad. Szerintem egyedül, bérelt kecóban. Nem találkoztam senki mással. A lakás korrekt, nem luxus, nem lepukkant. Tiszta, és van minden, ami kell. A szobában masszázságy, szék, kanapé a ruhának, no meg egy gyönyörű masszőz. A fürdő is rendben van, tiszta, jó minőségű törölközőt kaptam előtte és utána is. Kádban lehet tusolni, van elég mindenből. Nem DM, de nem is szűkös a választék, ki milyet szeretne, talál kedvére valót. Nem tocsogott a víztől, én is igyekeztem.
  • Lány külseje:

    Lívia olyan, mint a képeken, nincs csalódás. Harmincas éveiben jár, ad magára, igazán csinos hölgy, jókora mellekkel. Kedvesen fogadott, kérdezte, fáj-e valami, beszélgettünk kicsit, de nem volt se sablonos, se tolakodó. Kérdeztem az ajándékot, azt mondta ráér, tehát gondolom megvolt a bizalom. Egy fekete nadrágban és topban várt, a fürdés után pedig fehér (fekete)neműben. Gyönyörű alakja van, szerintem látta is rajtam, hogy tetszik, de nem kacérkodott jobban a kelletténél, mégiscsak masszázsra jöttem. Még egyszer tisztáztuk a lehetőségeket (lingamos befejezés), de elmondta, hogy valódi masszőr, tapasztalattal. Ezt be is bizonyította.
  • Erotikus masszázs:

    Hasra feküdtem a masszázságyon, lágy mozdulatokkal látott a munkának, de aztán kérdezte az erősséget, és megtalálta a megfelelőt. Sokat ülök, vezetek, be volt állva a nyakam, a hátam, mondta, hogy csodát egy alkalommal nem tud tenni, és nem is célja, hogy másnap ne tudjak felkelni, de igyekezett kimasszírozni a csomókat. Lábnál kezdte, a hátamnál elidőzött, de nem maradtak ki a karok sem, csak a talp, de azt én kértem, hogy hagyjuk. Szóval nem simogatás volt, hanem valódi masszázs, bele is feledkezett, és amikor észbe kapott, hogy kényeztetés is lesz, a combjai közé vette a kezem (nem volt huncutkodás, én se erőltettem), hogy jelezze, finomság is vár rám. A masszázs azért tényleg szakszerű masszázs volt, éreztem a hatását, jól esett. Nem incselekedett, de kellemes érzés volt vele lenni. Közben beszélgettünk, amin meglepődtem, mert elég hallgatag vagyok, de ott és akkor valahogy jól esett.
  • Levezetés:

    Fordulás után lekerült a melltartó, és jött a gyengédebb felvonás. Látta rajtam, hogy kebelbarát vagyok, bátorított, hogy simogassam nyugodtan, sőt, igényelte is. A pad mellett állva számba adta a cicijét, simogatott, előbb óvatosan, majd vehemensebben. Nem csak a lécet, de a környéket is kezelésbe vette, igazán tudta, mi ajz föl. Egy idő után a mellei közé tette a farkam, következett egy jó kis ciciszex, majd elvitt a határig és vissza. Így ment egy darabig, míg meg nem könyörült. Ez így leírva lehet, kicsit "közönségesebb", mert ott a helyszínen nem éreztem pornósnak, inkább odaadónak. Letörölgetett, hagyott lenyugodni, vízzel kínált, majd mehettem újra fürdeni.
  • Elszámolás:

    Mint mondtam, a végén rendeztem, nagyon baráti ajándékot kért. Nem kérdés, hogy megérte. Próbáltam diszkréten intézni, de elég suta volt szerintem. Extráról nem esett szó, szerintem nincs is.
  • Összkép:

    Remekül éreztem magam, azóta voltam újra, s ugyanazt a kedvességet, szakszerűséget, odaadást tapasztaltam. Aki tényleg masszázst keres, meg némi gyengédséget, nem fog csalódni. Lívia remek masszőz, remek nő. Ajánlom.
Happy Massage