• Évi

  • Beküldte:
  • Egyeztetés:

    Telefonon hívtam könnyű volt elérni. Elmondta a lehetőségeket, majd a randi fixálását követően a címet. Fél órán belül tudott fogadni, pozitív.
  • Megközelítés:

    A város szélén van a rendelő, ennek megfelelően autóval egyszerű, ingyenes a parkolás és kék busz is jár az utcában, de tömegközlekedéssel azért nem ajánlom. Parkolni könnyű, egyből találni helyet.
  • Helyszín:

    Szalonban van a rendelő, egy szépségszalonban. Ennek megfelelően kicsit fura volt, hogy bent van a fodrász, a kozmetikus, és a vendégek, de ugye ők úgy tudják sima masszázsra megy az emberfia. Mikor kulcsra záródik az ajtó akkor meg már nem látnak. Bent egy pici szoba, amiben elfér a masszázspad és körülötte a masszőz, és kb ennyi. Van egy szék a ruháknak, egy csap, ha inni akarsz, és egy ventilátor a meleg ellen, és ennyi. Fürdeni nem lehet, úgyhogy kicsit krémesen lehet lelépni, illetve a mellékhelység a központi teremből nyílik, így vagy a kezelés előtt vagy utána lehet igénybe venni, kicsit fura volt.
  • Lány külseje:

    Évi egy kellemes negyvenes, egész jó karban. A masszázs alatt fehér egyberuhában, a levezetéskor ez egy bugyira redukálódik. Cicik nagyok, de a kornak megfelelően gravitálnak, de ez engem nem zavar. Amúgy vékony testalkatú, a képeken látszik az arca, nincs meglepetés.
  • Erotikus masszázs:

    A köszönés és vetkőzés után hasra feküdtem, ő pedig a lábaimhoz sétált és kezdődött a masszázs. A talpamat, vádlit,combokat, hátat, nyakat végigdolgozta, az az igazság, hogy érződik az évtizedes masszázsmúlt, tényleg végiggyúrt mindenhol, belefértünk az időbe, és nem maradt hiányérzetem. Szegény leizzadt mire végeztünk, elvégre nem vagyok kis darab, de ezt a részét nagyon ajánlom. A masszázs egyébként krémmel történik, és a fordulásig semmi erotikára utalót nem tapasztaltam. Fordulás után jött az első részem, elölről is végiggyúrta a lábakat, a hasamat, majd jött a levezetés. Amikor annak a végére értünk, még átdolgozta a mellkasomat, ahol a mellei az arcomba simultak, kicsit sajnáltam is, hogy ez nem a levezetés előtt történt. Ezt követően kaptam még egy fej és fülmasszázstis, tényleg minden részletre kiterjedő, és szakszerű masszázst kaptam.
  • Levezetés:

    A levezetés itt csak kézi lehet, és előre megmondta, hogy ez nem lingam, csak levezetés. Annak egész kellemes volt, közben a tükörből figyelhettem, ahogy egyik kézzel a rudamon dolgozik, a másik kezével hol a gátam, hol a zsákom simogatja. Közben a ciciket és a popsit simogatni ér, de ennél messzebb nem mentem. Kicsit nehezen jött el a meleg miatt a vég, de kellemeset élveztem, de közben tudtam hogy hangoskodni nem kéne a kinti vendégek miatt, de így talán még kicsit izgalmasabb is volt. Mondjuk az fura volt, hogy a végén azt mondta már majdnem abbahagyta, mivel sokáig bírtam. Remek kiegészítő szolgáltatás, de csak ezért vélhetően nem ide jönnék, de levezetésnek rendben volt.
  • Elszámolás:

    Az elején adtam, bár jelezte hogy a végén ráér. Jattal együtt egy Szent István, szerintem megérte.
  • Összkép:

    Annak ajánlom aki egy jó masszázst keres, elég neki a sima vég és nem kell a csúszka, és ezért nem rest kicsit többet autózni, cserébe árban lejjebb van mint a népszerűbb helyek.
Happy Massage